Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yazıyom sana hep cavap yok
diyomkı bi aralr son gelındın bak sımdı ılk sıralardasın

mm dilsizmi bılmıyom yok kız degıl dilsiz olsa sarkı nasıl sölücek

canım çok fazla giremiyorum geçmişi okumaya fırsatım olmuyor ondan kusura bakma ama görsem yazardım eminol..opuyorumnanaktan
esma sorma çok yaklaştı daha düne kadr 5 ay sayıyordum..:gitme:

evt lig tv kesin zaten bende istemem herhafta kahvelerde maç izlesin
ama sınır koycam her maçıda izlemesin canım :umursamaz:
sadece bjk ın maçlarını bende dizi sevmem pek zaten
dvd izleriz opuyorumnanaktan

mınık nete yaz ızle bızı ne uğrastırıyon
dılsız mı naısl sarkı soyluyo o zmn

mm dilsizmi bılmıyom yok kız degıl dilsiz olsa sarkı nasıl sölücek

yavv klipteki çocuk dilsizdi kızın peşinden koşuyordu konuşamadığından not yazıyordu durmadan

hee klıbı ızledım öle ama yakup deıl oyuncu dılsız rolunde yakup deıl demı o

bide dün dediki fazla borç yapma düğünden sonra sıkışabiliriz..çok içim sıkıldı:gitme:

canım çok fazla giremiyorum geçmişi okumaya fırsatım olmuyor ondan kusura bakma ama görsem yazardım eminol..opuyorumnanaktan
esma sorma çok yaklaştı daha düne kadr 5 ay sayıyordum..:gitme:
ay 3 aydan sonra analmyıorsun hiç

reyhan cok şanslısın bılıyon mu
beyaz esya ve mobılyaya para vermıycek mısnız ve hala borc dıyorsun bunlar cok para tutan seyler
bızım bunlar tam olsa yarın evlenırdık :gitme:

kızlar kenarda altını olan varmı altın yükselişe geçti:lepi:

bende pek sewmem dizi topu topu 2 tane birini beraber islioruz zaten oda sewer öbürünü sewmio :sinifsinif:

gülay ya adam haklı dıom yaa ne etsın saçma sapan dızılerı
zaten dızılerı artık üretmıyorum benım tee ortaokulda okuduğum kıtapları dızı yapıyorlar
ben dıyorum bız ülke olarak üretken deılız dıe
bende bı dizi yazcammkaydirigubbakcemile3

haklısın canım biliyorum ve bunu söylemesi acayibime gitti......

benimkide bana söledi o arefede bi kaç kere artık duramadım ya dedim hiç bişey aldırmadım bi masraf yaptırmadım sen hala böle sölüosun alınıorum valla deme bi daha dedim anladıda beni demedi bi daha bişi vereliniortak

reyhan cok şanslısın bılıyon mu
beyaz esya ve mobılyaya para vermıycek mısnız ve hala borc dıyorsun bunlar cok para tutan seyler
bızım bunlar tam olsa yarın evlenırdık :gitme:

böcük haklısın bende dert etmiyordum ama öle söyleyince içime kut düştü...gelinlik salon parası tül perde halılar koltuklar kalıyor geriyee...

canım ben beyaz eşyamı kendim aldım kalan mobilyalar ve koltuklar büyük olarak nişanlım mobilyacı mobilyaalrı o yapacak sadece koltuk tül perde halı kalıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…