mınık nete yaz ızle bızı ne uğrastırıyon
dılsız mı naısl sarkı soyluyo o zmn
bide dün dediki fazla borç yapma düğünden sonra sıkışabiliriz..çok içim sıkıldı:gitme:
bide dün dediki fazla borç yapma düğünden sonra sıkışabiliriz..çok içim sıkıldı:gitme:
yazıyom sana hep cavap yok
diyomkı bi aralr son gelındın bak sımdı ılk sıralardasın
mm dilsizmi bılmıyom yok kız degıl dilsiz olsa sarkı nasıl sölücek
canımcım sen yokken die bi zaman yok hep beraber olusunuz evliyken o die çalışıorum yorgunum bi keyfim bu e bende çalışıorum keyif benimde hakkım deilmi ama hakkımı savundum ve aldım akşam dizi izledik beraber once kendimize meyve suyu hazırladık oturduk izledik:) canım o ps3 ü benimkinin parası olsa oda alır bakma ama bende engelliorum biras sakınn aldırma ps3 falan lig tv ye karşı gelemices gibi akannehir
mınık nete yaz ızle bızı ne uğrastırıyon
dılsız mı naısl sarkı soyluyo o zmn
mm dilsizmi bılmıyom yok kız degıl dilsiz olsa sarkı nasıl sölücek
ay 3 aydan sonra analmyıorsun hiçcanım çok fazla giremiyorum geçmişi okumaya fırsatım olmuyor ondan kusura bakma ama görsem yazardım eminol..opuyorumnanaktan
esma sorma çok yaklaştı daha düne kadr 5 ay sayıyordum..:gitme:
evt lig tv kesin zaten bende istemem herhafta kahvelerde maç izlesin
ama sınır koycam her maçıda izlemesin canım :umursamaz:
sadece bjk ın maçlarını bende dizi sevmem pek zaten
dvd izleriz opuyorumnanaktan
evet cnm o klip böcüğün dedı sarkı baska ama
ama ben dılsız olarak dusunmedım ızlerkende hest olsn diye öle yaptı sanım
yavv klipteki çocuk dilsizdi kızın peşinden koşuyordu konuşamadığından not yazıyordu durmadan
sanki sen bilmiosun sıkışcaanızı kadınlar erkeklerden daha tutumlu harcıolar parayı buna %80eminim ben
evt lig tv kesin zaten bende istemem herhafta kahvelerde maç izlesin
ama sınır koycam her maçıda izlemesin canım :umursamaz:
sadece bjk ın maçlarını bende dizi sevmem pek zaten
dvd izleriz opuyorumnanaktan
yavv klipteki çocuk dilsizdi kızın peşinden koşuyordu konuşamadığından not yazıyordu durmadan
haklısın canım biliyorum ve bunu söylemesi acayibime gitti......
ama böcük senın dınledınsarkı başka o klıplı şarkı platonik aşkhee klıbı ızledım öle ama yakup deıl oyuncu dılsız rolunde yakup deıl demı o
kızlar kenarda altını olan varmı altın yükselişe geçti:lepi:
günaydın hoşgeldin :1hug:
kızlar kenarda altını olan varmı altın yükselişe geçti:lepi:
haklısın canım biliyorum ve bunu söylemesi acayibime gitti......
reyhan cok şanslısın bılıyon mu
beyaz esya ve mobılyaya para vermıycek mısnız ve hala borc dıyorsun bunlar cok para tutan seyler
bızım bunlar tam olsa yarın evlenırdık :gitme:
benimkide bana söledi o arefede bi kaç kere artık duramadım ya dedim hiç bişey aldırmadım bi masraf yaptırmadım sen hala böle sölüosun alınıorum valla deme bi daha dedim anladıda beni demedi bi daha bişi vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?