Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evet esmacım barışması güsel kaydirigubbakcemile3

böcüğüm hatasını anlamasaydı fena edecektim onu maç hastası deli yaa yeni tv aldık bi beraber oturalım die aklına gelmio hep maç hep maç lmaz:

ben ot gıbı yasıyorum esma ne tv ne muzık arada rastlarsam burda muzık dınlıyorlar ordan sarkıları bılıyorum
yanı hıc tanımam kendısı ılk defa ama cok güzelmış hep dınlerım artık

gülay ohh ne guzel laa bende evlı olsaydık askıma hedıye olarak lig tv neyım alırdım kaydirigubbakcemile3

yaw böcüğüm onu alcak zatende evde d smart var ayrıca bi uydu var bide lig tv alırsa ev uydu alıcısından geçilmicek benimki deli yaw oda sizden bjk li ve eskide olsa hep maç izler dün akşam dedim bi başbaşa oturalım bi dizi izleyelim izlemek zorundamıyım dedi kalktı gitti delirdim odama kapandım ama yarım saat anca dayanabildi geldi yanıma hatalıyım die:)

ilkkez duydum yakup die bi şarkıcı :uhm: ama yine bi maceranız olmuş kaydirigubbakcemile3

benimkide şimdiden diyo yaa lig tv alcakmış ps3 alcakmış e dedim benimle ne zaman ilgilenicen
sen yokken oynarım dio bide yaa :mymeka:

ewt cnm bnmde en çok korktuğum düğünden sonraki borçlar
off reyhan aklıma getirdin yine daraldım
mobilyaları almışmıydınız kuzum

yok canım benim nişanlım yapacak mobilyacı kendisi..allahtan beyaz eşya ve mobilya borcumuz olmayacak ama yinede bize kalacak şeyler fazla ondan çok sıkıntı yapıyorum..

ellisa hemde nasıl bir heyecan anlatamam..stres ve korkuda var tabi düğünden sonra borçlarr off
ortak sorun desene
dün evlenelım dıo ama nasıl sankı paramıs varda :gitme:

günaydın cicoşşş

böcük bu laz kafalar nie böle bişi yapıosun bari güsel bitir dimi ama yinede çok şükür bazen akıllarına gelio böle şeler opuyorumnanaktan
yok la ben hıc deıl ama o daha cok romantık
espırı yapcak ya aklnca ondan
ben bı odunum tam ya yanı bazen
bıseyler yazıy msjla falan ben cvp bıle yazamıyorum düşün kaydirigubbakcemile3

enışte haklı adam sacma sapan dızılerı mıllet öpuscek ayrılcak dıe ızlemek zorunda mı ayol kaydirigubbakcemile3
kartal enıste cok sevdım benden slm et
doğru yolda
bıde kadınlara cok yüz vermeye gelmez öle dekaydirigubbakcemile3

canımcım sen yokken die bi zaman yok hep beraber olusunuz evliyken o die çalışıorum yorgunum bi keyfim bu e bende çalışıorum keyif benimde hakkım deilmi ama hakkımı savundum ve aldım akşam dizi izledik beraber once kendimize meyve suyu hazırladık oturduk izledik:) canım o ps3 ü benimkinin parası olsa oda alır bakma ama bende engelliorum biras sakınn aldırma ps3 falan lig tv ye karşı gelemices gibi akannehir

günaydin kizlar zamanim cok calismaliyim.. ama pufiye yazmadan cikmak istemedim

icini ferah tut canim... ben ayni seyleri yasadim gibi.. ve kendi kendime acaba allah bu evliligin olmasini istemiyorda o yüzdenmi bukadar zorluk cikartiyor diye aklimdan gecirdigim cok olmustu.. ama allah bizi siniyor.. kolayi herkez önemli olan zoru basarmaktir.. esim ve ben bizde zoru sectik.. tasli bir yolda ilerlemeye calistik.. sonunda kavustuk sükürler olsun. Hayirli islerin seytani bol olur sen kürek cekmeye devam et.. ben bosuna demiyordum biktim artik dügün olsun bitsin yeter artik stres sikinti insani öldürüyor.. cok sükür dügün oldu bitti.. senin de öyle olacaktir eminim.. dügünden sonra normal yasantiya devam edersiniz stres kalmaz hayatiniza düzen verirsiniz..
opuyorumnanaktan

mınık nete yaz ızle bızı ne uğrastırıyon
dılsız mı naısl sarkı soyluyo o zmn

aşkolsun böcük yaa konuşmalara bak aynısınız hee bide dün hem özür dilio hemde dioki bak inatlaşma konusunda beni geçemezsin deneyelim istersen dio Allahımmmmmm akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…