günaydın reyhancım. seninde düğününe çok az bir zaman kaldı değil mi :))
heyecan varmı :)
günaydın Şeniz
günaydın Şeniz
ellisa hemde nasıl bir heyecan anlatamam..stres ve korkuda var tabi düğünden sonra borçlarr off
ben ot gıbı yasıyorum esma ne tv ne muzık arada rastlarsam burda muzık dınlıyorlar ordan sarkıları bılıyorum
yanı hıc tanımam kendısı ılk defa ama cok güzelmış hep dınlerım artık
ya bende sami yusufn konserı varmış cuma ama benmkı gelmez kesın
gulay hadı gene ıyısın hatasınnı anlamış en azından bu son olur ınş
mınık saol cnm ınş
2 gun once askım bı sarkı dınlettı bayıldım resmen ama gec saate dınledığım ıcın tam sözlerı aklımda deıldı
dun dedım bıdaha dınlet askım sildım dedı:mymeka: sbh kalktım hatrladım şarkıyı sositososito
buldum
yakup ekın senin yolunda imiş :asigim:
cok beğendım muzığı falan cok hoş
sureklı dınlıyom
bıde dıokı şarkı bıttı hadı bu kadr romantıklık yeter dıyıp telı suratıma kapattı akannehir nan nolıy dedım
hemen aradı şaka dedı ama sen kesın bu romantıklığın arkasını beklersın dıe yaptım dedı:kaydirigubbakcemile3
evet esmacım barışması güsel kaydirigubbakcemile3
böcüğüm hatasını anlamasaydı fena edecektim onu maç hastası deli yaa yeni tv aldık bi beraber oturalım die aklına gelmio hep maç hep maçlmaz:
ellisa hemde nasıl bir heyecan anlatamam..stres ve korkuda var tabi düğünden sonra borçlarr off
ewt cnm bnmde en çok korktuğum düğünden sonraki borçlar
off reyhan aklıma getirdin yine daraldım
mobilyaları almışmıydınız kuzum
ortak sorun deseneellisa hemde nasıl bir heyecan anlatamam..stres ve korkuda var tabi düğünden sonra borçlarr off
yok la ben hıc deıl ama o daha cok romantıkgünaydın cicoşşş
böcük bu laz kafalar nie böle bişi yapıosun bari güsel bitir dimi ama yinede çok şükür bazen akıllarına gelio böle şeler opuyorumnanaktan
yaw böcüğüm onu alcak zatende evde d smart var ayrıca bi uydu var bide lig tv alırsa ev uydu alıcısından geçilmicek benimki deli yaw oda sizden bjk li ve eskide olsa hep maç izler dün akşam dedim bi başbaşa oturalım bi dizi izleyelim izlemek zorundamıyım dedi kalktı gitti delirdim odama kapandım ama yarım saat anca dayanabildi geldi yanıma hatalıyım die:)
ilkkez duydum yakup die bi şarkıcı :uhm: ama yine bi maceranız olmuş kaydirigubbakcemile3
benimkide şimdiden diyo yaa lig tv alcakmış ps3 alcakmış e dedim benimle ne zaman ilgilenicen
sen yokken oynarım dio bide yaa :mymeka:
Kızlar teşekkür ederim desteğiniz için, ama ben acaba diyorum; şöyleki; tabiki yerim saatim belli seviyorum seviliyorum ama olumsuzluk olunca acaba akıntıya kürek mi çekiyorum diyorum benim inancım itikatım sonsuz zaten bu tartışılamaz yani tabiki her şekilde Allahıma sığınıyorum, duamı eksik etmiyorum ama acaba demekten kendimi alamıyorum, annem babam evladım ölmedi tabiki ben sadece içimdeki sıkıntıdan kuşkudan bahsettim tıpkı sizin benzeri sıkıntılarınız gibi haşa Allahım'a karşı gelmekten korktum ama biliyorum ki O isterse olur istemezse yaprak kımıldamaz ama onu düşün bunu düşün kafam allak bullak oldu ben zaten bırakmak dan felan bahsetmiyorum ama içimdeki kuşkuyu acabayı sizlerle paylaştım....Rabbim doğrusunu bilir tabiki yanlş anlamayın beni, ben sadece hayırlısı olsun Allahımın katında hayırlı olsun istiyorum ama bazı olumsuzluklarda aklıma acaba hayırlı değilmi sorusu geliyor, tek sorunum bu....
yazıyom sana hep cavap yokesma nedne kızıyosun bebişim..
mm dilsizmi bılmıyom yok kız degıl dilsiz olsa sarkı nasıl sölücekaa şu dilsiz çocuk vardı o mu zemuszemus
ortak sorun desene
dün evlenelım dıo ama nasıl sankı paramıs varda :gitme:
yok la ben hıc deıl ama o daha cok romantık
espırı yapcak ya aklnca ondan
ben bı odunum tam ya yanı bazen
bıseyler yazıy msjla falan ben cvp bıle yazamıyorum düşün kaydirigubbakcemile3
enışte haklı adam sacma sapan dızılerı mıllet öpuscek ayrılcak dıe ızlemek zorunda mı ayol kaydirigubbakcemile3
kartal enıste cok sevdım benden slm et
doğru yolda
bıde kadınlara cok yüz vermeye gelmez öle dekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?