Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

balkuzum bışeylerı bırlıkte edıyorsan ınsan parayı düşünmek zorunda kalıyo buda var ve ben aman olsun banane parasından erkek tarafı öder dersem
ben nasıl bı vıcdana sahıp olurum
yok bana göre deıl düşünmek zorundayım
tabı bu bence benım fikrım

öpiim o zaman esmacım kaydirigubbakcemile3 Şeniz opuyorumnanaktan
ohh

böcük orası öle evet
ama mesela bende bagcılarda dıktırdım sızın oralar yani
ellerındekı tum modelelrde hanı ucuz kumaş belli benmkıde öleydi ALLAH için hani o semte yaptıkları ıcın ucuz secenekler var

saol canuummm

:lepi:
bu düşüncelerinden bu konuşmalarından dolayı daha bi ayrı seviom seni bee böcüüümm :1hug:
hayırlısıyla tez zamanda çok çok daha iyi iş bulursun inşallah canımm..

bende sızlerı sevyom ve iş bulursam cok özluycem
cuma dualarını sakın unutmayın emı
dua bütün kapıları açar Şeniz benı cok özlen
bişey alınca hemen resım ekllıycem
maaşımı aldım gün harcıycam söz
sankı yarın gtcek gıbım konustum ayy ınş:Saruboceq:

evet saclarıda cok guzel resımde gordummm sacınıda yuzunude on plana cıkar edaa sacını acık tutup percem yapmazsa yuzude cıkar ortauyaaaa

balkuzum erkek tarafı alıo diosun da...kocan olcak kişi sonucta..daha sonra borc harc sıkıntısını tek o cekmıcek ki..bütceye göre hareket etmek lazım..

esmacım ben kumaştanda anlarımm dokunam yeter ellemeden almam merak etmen:jeyyar: ayrıca bu dedığım kişi varya bana kazık atcak biri deıldır
iyilik herzman karşılık bulurmuş ben buna ınanıyorum

esma bak ikincisi gibi bi atkuyruu da güzel olarmış belki
hmmm
ama yoh ya
bakalım zaten hergün kafam karışıyo
ben düüne kadar elli fikir deişirim herhal :roflol:

eda valla çok çabıkkk halledion işlerini mobilya, gelinlik hazır bileee

sırada ne var hakkat
tv ünitemizi de aldık
o da ay sonunda gleio

eksiklerimi sayıyorum
benim ıvır zıvırım işte süzgeç müzgeç çamaşır askılığı falan -bi tek misafirlik çatal bıçak takımım eksik büyük parça olarak-
tabi yatak odam sıfır onun için babamı bekliyoruz

sevgilimin de halı perde avizesi kaldı

ama sırada düğün mü nikah mı?
düğünse nerde nasıl
nikahsa (kokteyl nikah olacak nikah olursa) işte catering müzik falan araştırması
ay ama yorulduk ikimiz de ne zor işmiş
habire kavga ediyoruz

böööö
olum o kalender karı bulmuş kendine
benimki bana dio
çok masraflı karı olcan diye -tatlicadiarzu-

du ben geriye bakıp bulcam

baktım buldum yeurim

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...05z-sohbet-b246l252m252-8289.html#post8860665

ya ee balayına gittiysen nasıl vercen 1-2 güne pardın

bi de oha ne güzel kız o ama
benim yüzüm tombalak çok

ya işte aslında illa o illa bu dememek lazım
hiç kafamdakiyle yaptıklarım tutmuyo birbirini nerdeyse

ha bi tek salon mobilyalarımda yıllardır istediiimi aldım

saçta da açık diyorum
ana bi toplu saç yapar kuaför bayılırım
bi bakmışınız en tepede en ihtişamlı topuz benim topuz hahahahah

inşallah böcüüm inşallah..

yaa ben fatihte gelinlikler uygun diye duymustum uyduruom mu acaba??hatta gecen gün nişanlıma da fatihten bakarız dediydimm mafoldumben

bencedeee cnmm ogun gelsınn hersey oluyo bı andaaa bakalım nasıl bı gelın olcannn hemen ekle sımdıden erak ettımm heeee

böcük ve nefesim şimdi böle düşünüyosunuz ve sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende aynen sizler gibi düşündüm ve öle de hareket ettim ama sonra yani yıllar geçince öle düşünmüyo insan şimdi ne sölesem boş kendi kardeşime de sölüyorum ama o da bana kızıyo tekrar ediyorum sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende o yollardan geçtim. böle şeyler bir kere oluyo neyse çok konuştum pufffffff

ya kazen herkese kk önlüğü göndermiş
bize neden göndermiyo :dilcikar:
aa hani bize

cnm bende öleydım ya ama sanırım uzun sure cıkınca öle oluyor
hani gorucu usulu evlensem ohh hıc dusunmem
eda kız almadan 1-2 gun once verırken 1 hafta sonra verdım ben dedım ozaman donuyom

balkuzum o kişilkle alakalı şimdi ben nasıl kendim için en uygunu en güzelini alıosam evlensem gene aynı devam edicem benim bir hayat standardım var ne altına ne üstünee yaanii tabi allah aratmasın bugünlerimizde :Saruboceq:

istemediğim bişeyi de bütçeleri kısıtlı diyee giycek halim yok antin kuntin bir gelinlik meselaa

iki tarafta elinden gelenin en iyisini yapar diye düşünüorum yada düşünmek istiorum şimdilik

yaa kızlar ben acayip üşüyorum bu hafta akşmları pike yetmioo çorplarımı bile giyidim şimdi oturuyorum :1ninca:

atlet giysem bile yeri varrr
kaydirigubbakcemile3

inşallah böcüüm inşallah..

yaa ben fatihte gelinlikler uygun diye duymustum uyduruom mu acaba??hatta gecen gün nişanlıma da fatihten bakarız dediydimm mafoldumben

bılakıs en kazık yeerlerın başında gelır
kıraları cok yuksek dukkanların dıe gelınlıklerı ıkı katına verıyolar
bence boşuna yorulman ama sız bılırsınız cok pahalı ben geçen yıl nışanlık ıcın gttım pişman oldum

eda benımkıne dedım senı haa 2500 tl almış dedım sesı kesıldı sanırım bayıldı akannehir

pashmına suan bende corap var cnm
yanımda getrdım gıydım yarın hasta olma ıhtımalım var üşütmeyım dıe ama soğuklar başladı

densem canım şu paşabahçe çay takımın resmini sen mi eklemiştin ya bulamadım bir türlü...
biraz resmiyle başbaşa kalıp almak için karar vermem lazım.
senin sayfayıda bulamadım.
koyabilir misin tekrar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…