- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
ohhöpiim o zaman esmacım kaydirigubbakcemile3 Şeniz opuyorumnanaktan
eda bılıyn mu bılmem bılmıyon kesın ayu sende o hafıza yohh
önceden nışan ıcın gelınlıkcıde nışanlık dktrdım gelınlık gıbımdı 400 tl verdım kadın başkasına verdı
haklı olarak versın zaten gymemde
sımdık bu kışı aynı zmnda ladybırd un nışanlığını dıken kişi benım komsum ablam samımıyız ve fatıh te yerı var
bızım semte 1000 tl ıse fatıhte 2000 2500 tl anladın mı
semt farkı cok bunu hıc unutma bacım
ben gtcem bı gelınlık beğencem o uyguna dıkcek
hazır beğenırsem daha ındırımlı olcak ok bebiş
saol canuummm
:lepi:
bu düşüncelerinden bu konuşmalarından dolayı daha bi ayrı seviom seni bee böcüüümm :1hug:
hayırlısıyla tez zamanda çok çok daha iyi iş bulursun inşallah canımm..
esma bak ikincisi gibi bi atkuyruu da güzel olarmış belkinihal böle mesela
bu sade gelınlıge böyle sade bir yuzve saç gider
yada bu
yaniguzel yuzlulerde bu model cok yakısır
bukızada bu gitmiş burnu biras buyuk
öle yani ben sade sevdıgımden belkide
edanında yuzu guzel dıye dedım ama onun niyeti baskaynış hehehe
bilmıyom benniyeyse böle bayılıyorum sununguzellegıne bakın guzel yuzu tas gibi ortada kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tv ünitemizi de aldıkeda valla çok çabıkkk halledion işlerini mobilya, gelinlik hazır bileee
sırada ne var hakkat
bööööeda sende haklısın anlıyom cnmm sen alıştın tabe binli fıyatlara :roflol: sımdık benım usağu arayıp dıycem
eda 3500 tl gelınlık almış
adam kalpten gıder bız evlenmeyık bu gıdısle der kalırık valla:roflol:
anlatıklarına göre ıyımış hayrlı olsun nann sonunda sende evlenıyon ya ben evde kalmam
du ben geriye bakıp bulcamKızlar günaydın nerde gelinlik yaa kaçıncı sayfada çok şey kaçırdım gene off işsiz kalıp evde oturup akşama sizle konuşmak istiyorum yada tüm işleri boşlamak.İkinci seçenek daha hoşuma gitti
ya ee balayına gittiysen nasıl vercen 1-2 güne pardınya bak bosuna fırca atıın
sımdı analamdım kac para
ehe kız dugunden oncekı alıyon 1-2 gun sonrada verdım ben 1 hafta sonra
sen nirelerdesin
mesela ben bukadar sade bile yaptırabılırım
sonra sorarlarmış gelin hangisikafamçokkarıştı
ya işte aslında illa o illa bu dememek lazımtabiki gzeldir esma ama ben biker gıyceem sevmıyorumm acık sevıyorumm sac bı ınsanı cok degıstırıyoo ve benm askım acık sac sevıyo hehe o yuzden pısman olmak ıstemem ama yakısanıda avar en son resımde kı cok tatlı olmuss
bende sızlerı sevyom ve iş bulursam cok özluycem
cuma dualarını sakın unutmayın emı
dua bütün kapıları açar Şeniz benı cok özlen
bişey alınca hemen resım ekllıycem
maaşımı aldım gün harcıycam söz
sankı yarın gtcek gıbım konustum ayy ınş:Saruboceq:
ya kazen herkese kk önlüğü göndermiş
bize neden göndermiyo :dilcikar:
aa hani bizeya kazen herkese kk önlüğü göndermiş
bize neden göndermiyo :dilcikar:
böcük ve nefesim şimdi böle düşünüyosunuz ve sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende aynen sizler gibi düşündüm ve öle de hareket ettim ama sonra yani yıllar geçince öle düşünmüyo insan şimdi ne sölesem boş kendi kardeşime de sölüyorum ama o da bana kızıyo tekrar ediyorum sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende o yollardan geçtim. böle şeyler bir kere oluyo neyse çok konuştum pufffffff
böcük ve nefesim şimdi böle düşünüyosunuz ve sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende aynen sizler gibi düşündüm ve öle de hareket ettim ama sonra yani yıllar geçince öle düşünmüyo insan şimdi ne sölesem boş kendi kardeşime de sölüyorum ama o da bana kızıyo tekrar ediyorum sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende o yollardan geçtim. böle şeyler bir kere oluyo neyse çok konuştum pufffffff
yok cnm secenek cok fıyatlar yuksekinşallah böcüüm inşallah..
yaa ben fatihte gelinlikler uygun diye duymustum uyduruom mu acaba??hatta gecen gün nişanlıma da fatihten bakarız dediydimm mafoldumben
inşallah böcüüm inşallah..
yaa ben fatihte gelinlikler uygun diye duymustum uyduruom mu acaba??hatta gecen gün nişanlıma da fatihten bakarız dediydimm mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?