densem canım şu paşabahçe çay takımın resmini sen mi eklemiştin ya bulamadım bir türlü...
biraz resmiyle başbaşa kalıp almak için karar vermem lazım.
senin sayfayıda bulamadım.
koyabilir misin tekrar....
ya kazen herkese kk önlüğü göndermiş
bize neden göndermiyo :dilcikar:
bılakıs en kazık yeerlerın başında gelır
kıraları cok yuksek dukkanların dıe gelınlıklerı ıkı katına verıyolar
bence boşuna yorulman ama sız bılırsınız cok pahalı ben geçen yıl nışanlık ıcın gttım pişman oldum
böcük ve nefesim şimdi böle düşünüyosunuz ve sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende aynen sizler gibi düşündüm ve öle de hareket ettim ama sonra yani yıllar geçince öle düşünmüyo insan şimdi ne sölesem boş kendi kardeşime de sölüyorum ama o da bana kızıyo tekrar ediyorum sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende o yollardan geçtim. böle şeyler bir kere oluyo neyse çok konuştum pufffffff
yok cnm secenek cok fıyatlar yuksek
bılakıs en kazık yeerlerın başında gelır
kıraları cok yuksek dukkanların dıe gelınlıklerı ıkı katına verıyolar
bence boşuna yorulman ama sız bılırsınız cok pahalı ben geçen yıl nışanlık ıcın gttım pişman oldum
ayy bende öleim..bide halam geldi gitmek bilmio..acayip üşüorum ve sancıdan uyuyamıorum mafoldumbenyaa kızlar ben acayip üşüyorum bu hafta akşmları pike yetmioo çorplarımı bile giyidim şimdi oturuyorum :1ninca:
atlet giysem bile yeri varrr kaydirigubbakcemile3
hey yarabbim basbabasa kalmam gerek hehehe
Saol böcükümm dün ancaa oturma odamı temizleyebildim bugünde diğer odaları temizlicemm akannehirbeta kolay gelsın
sınay benım ayaklarım üşüyo suan ve corap gymedım:mymeka: 2 gun sonrada halam gelcek bunun acısı cok kötu cıkcak sen cok ıyı etmışsın
Çok güzell çok zarifff ve şıkk :lepi:Kismelerrrr beni özlememiş, selamımı da almamış neyse ben eklicemi eklim de gidim yoğunum zatimafoldumben
Annemin taa gençlik yıllarından kalma incisi vardı bana hep derdi sana bırakıcam bunu gelinliğine uyarsa takmanı çok istiyorum diye, gerçek inci vede doğuruyor yanları hep kırtış kırtış görseniz çok ilginç...
ışte o inci bu, sadece kolyeydi kalındı baya burup burup oyle takmış annem, resimlerde gördüm birkaç sefer taktıktan sonra hiç takmamış bana saklamış, işte annemde onu öyle kalın olarak takmayacağımı bildiği için bakın neye dönüştürmüş sadece bir kolyeden neler çıkarmış takınca çok da zarif oldu çok beğendim...Klipsi isterse arkayada geliyor, nasıl kullanmak istersen…
ahh canım inan hepimiz böyle zorlu yollardan geçtik ama aslaa umutsuzluğa kapılmadık bizde herşeyimizi kendimiz aldık borçlandık yaptık..Olacak böyle şeylerr Allah yardımcı oluyor umudunu asla yitirmee sevdiceğinin arkasında durmaya devam ett :1hug:Günaydın arkadaşlar...
.
:lepi:kızlar kenarda altını olan varmı altın yükselişe geçti:lepi:
Çok şıkk çok zariff ben çok beğendimm...opuyorumnanaktanyorumları aliim bu bir
bi de şimdilik alıntı yapmayın
şimdilik siliim
sonra kesin alınca tekrar koyarım
hatta belki üstümde koyarım
nışanlığımın resmı yok fakat cok benzer bı gelınlık buldum
ust kısmı böleydı kolları kelebek seklınde
ınceden kalın ve tekrar ınceye doğru gıdıyordu
kızın çantasının bulunduğu yerde katkat tül kumaş tül kumaş seklınde ınıyordu ve yan taraftan aşağı kadrdı gerısı düz etek kısmı
arkasında kuyruk vardı
rengıde turkuazdı
:seda la sposa yı vakko satıyoo dimi*??
aynennnnnnnnnedacım uzattıysan hıc dusunme bak kısa olsa saclarınn yaptır demem guzel olmuyo ama uzun oluncaa super oluyooo ınsss cnm gonlunce olurrr :1hug:
walla balkuzum toptan alıntı yaptıım için dier yazdıklarını da gördümkıs eda gelinliğinde fiyatı da süper... kızlar ne takılıyosun fiyatına ya sanki siz mi veriyonuz erkek tarafının işi, bi kere oluyo en güzeli olsun acımayın heriflere acımayın sonra az bile ettim dersiniz oa göre kaydirigubbakcemile3 eda inşallah çooooookkk mutlu ve çoooookkk güzel bi gelin olursun canım, önemli olan senin ruh halin senin gönlün ne kadar iyiyse yüzün o kadar güzel yansır gelinlikte neymiş bee pehhhhhh yerimseniben
kaydet canım kaydetsaol canuummm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bizde sadece koca var gerisi yok kaydirigubbakcemile3
nan edaa bayıldım gelinliee..hayırlı olsun..sana da cok yakısır biz senle aynı tarz begenioduk resmi kaydediorum izninlee
pufiim sıkma canını dua et bol bol hakkınızda hayırlısı olsun canım..ama stresten kaynaklanıodur bencede..akısına bırak cnm :1hug:
bu arada selam kıslaarr
he işte onu da yazdım yaeda bılıyn mu bılmem bılmıyon kesın ayu sende o hafıza yohh
önceden nışan ıcın gelınlıkcıde nışanlık dktrdım gelınlık gıbımdı 400 tl verdım kadın başkasına verdı
haklı olarak versın zaten gymemde
sımdık bu kışı aynı zmnda ladybırd un nışanlığını dıken kişi benım komsum ablam samımıyız ve fatıh te yerı var
bızım semte 1000 tl ıse fatıhte 2000 2500 tl anladın mı
semt farkı cok bunu hıc unutma bacım
ben gtcem bı gelınlık beğencem o uyguna dıkcek
hazır beğenırsem daha ındırımlı olcak ok bebiş
ayh strese girdim he kafamçokkarıştıhe öle sevıyorsa yani o ayrı ya amam uzadı konu
yani benm ekeldıkleırm herkeze gıtmez onu demek ıstedım edanın da suratı guzel dıye dedım
ama edanın saclarıda guzelmilşkaydirigubbakcemile2 birde kilomu örtcem diyor deli
nolio len
bende sızlerı sevyom ve iş bulursam cok özluycem
cuma dualarını sakın unutmayın emı
dua bütün kapıları açar Şeniz benı cok özlen
bişey alınca hemen resım ekllıycem
maaşımı aldım gün harcıycam söz
sankı yarın gtcek gıbım konustum ayy ınş:Saruboceq:
hee abh bu da eyi fikirevet saclarıda cok guzel resımde gordummm sacınıda yuzunude on plana cıkar edaa sacını acık tutup percem yapmazsa yuzude cıkar ortauyaaaa
nefesim o demek istio kibalkuzum erkek tarafı alıo diosun da...kocan olcak kişi sonucta..daha sonra borc harc sıkıntısını tek o cekmıcek ki..bütceye göre hareket etmek lazım..
hee ben geçen h.sonu baktıminşallah böcüüm inşallah..
yaa ben fatihte gelinlikler uygun diye duymustum uyduruom mu acaba??hatta gecen gün nişanlıma da fatihten bakarız dediydimm mafoldumben
yes yesbencedeee cnmm ogun gelsınn hersey oluyo bı andaaa bakalım nasıl bı gelın olcannn hemen ekle sımdıden erak ettımm heeee
anaya kazen herkese kk önlüğü göndermiş
bize neden göndermiyo :dilcikar:
ay sağol tatlımBunebu çok hoş gelinlik çok güzel yaa:)
ben de senin gibi düşünüyorum balım guzumböcük ve nefesim şimdi böle düşünüyosunuz ve sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende aynen sizler gibi düşündüm ve öle de hareket ettim ama sonra yani yıllar geçince öle düşünmüyo insan şimdi ne sölesem boş kendi kardeşime de sölüyorum ama o da bana kızıyo tekrar ediyorum sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende o yollardan geçtim. böle şeyler bir kere oluyo neyse çok konuştum pufffffff
hee temem temem anladım ok eyvallahaa hani bize
cnm bende öleydım ya ama sanırım uzun sure cıkınca öle oluyor
hani gorucu usulu evlensem ohh hıc dusunmem
eda kız almadan 1-2 gun once verırken 1 hafta sonra verdım ben dedım ozaman donuyom
hah işte az önce böcüe anlatmaya çalıştıım oydubalkuzum o kişilkle alakalı şimdi ben nasıl kendim için en uygunu en güzelini alıosam evlensem gene aynı devam edicem benim bir hayat standardım var ne altına ne üstünee yaanii tabi allah aratmasın bugünlerimizde :Saruboceq:
istemediğim bişeyi de bütçeleri kısıtlı diyee giycek halim yok antin kuntin bir gelinlik meselaa
iki tarafta elinden gelenin en iyisini yapar diye düşünüorum yada düşünmek istiorum şimdilik
ahahha olum söleme len oğlan gelinlikten soğuicak :roflol:eda benımkıne dedım senı haa 2500 tl almış dedım sesı kesıldı sanırım bayıldı akannehir
pashmına suan bende corap var cnm
yanımda getrdım gıydım yarın hasta olma ıhtımalım var üşütmeyım dıe ama soğuklar başladı
puahahuahuhauhahuadensem canım şu paşabahçe çay takımın resmini sen mi eklemiştin ya bulamadım bir türlü...
biraz resmiyle başbaşa kalıp almak için karar vermem lazım.
senin sayfayıda bulamadım.
koyabilir misin tekrar....
ay iyi bişi mi dedin kötü bişi mi hiç anlamadım :roflol:ne güzell kaynıyoo burası yaa:) anca oturup gülüyomm ne tencere var ne tava :) derdime nooluyosa herkeslere selam ederiim bol muhabbetler dilerimm
ben anladım ben anladımesmacım canım benim 7 sene çıktıktan sonra evlendim bende, ve her şey uygun olsun dedim ve biz herşeyi kendimiz yaptık herşeyii onun için hiç uçlara kaçmadım ve Allah razı olsun eşim herşeyin en güzelini yaptı şimdi dediğim şey şu ki insan birkere evleniyo herşeyin güzeli olsun istiyo.. pashmina bende aynen onu diyorum ucuza kaçmak için senin deyiminle antin kuntin bi gelinlik da giyilmez dimi ama... yani esasında kızdığım erkek aileleri herşeyi evlatlarının üstüne yıkmaları offfffffffffffffffff yine olmadı anlatamadım neyse denizzzzzzzzzzzzz sen anladın dimi beni kardeşcimm
nışanlığımın resmı yok fakat cok benzer bı gelınlık buldum
ust kısmı böleydı kolları kelebek seklınde
ınceden kalın ve tekrar ınceye doğru gıdıyordu
kızın çantasının bulunduğu yerde katkat tül kumaş tül kumaş seklınde ınıyordu ve yan taraftan aşağı kadrdı gerısı düz etek kısmı
arkasında kuyruk vardı
rengıde turkuazdı
aa lahana deıdıgn bumu bende aldırdım dun evde durup duruyordu actım baktım daha dun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?