Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcu yok arsi yok beta yok gamzee yok pıtırcık nirde bunlar gıı sinayyyy nirdesinnnnlmaz:

olmazmı balımmmm hoşgeldin yorma gari kendini tazecik gelinkaydirigubbakcemile5

Yok tatlım be bugün daha bi iş yapmadım. Zaten 1 e geliyordu uyandım :kedi: Bişey de yapmam bugün. Akşam üstü çıkıp gezicez biraz kocişle

slm kızlar nasılsınız?
giremedim bugun, cakda kalamayacağım. cok yogunumda. sayfalar oyle hızlı ilerliyorki, kacırınca bir daha okuyamıyor insan. düğün masraflarıyla ilgili birseyler yazmıssınız sanırım. bence bu durum kişiden kişiye değişir, kimi herseyi kendi yapınca mutlu olur, kimi herseyi hazır olunca mutlu olur. su bir gercekki evlilik yası eskisine gore arttı, herkes işini gucunu eline alıp, parasını kazanmaya baslayıp evleniyor, boyle oluncada kendisi halletmek istiyor. tabiki ailelerin detegine de ihtiyac duyuyor; dediğim gibi kimi ondan mutluyor kimi digerinden. bence onemli olan işin en basında daha bu işlere hiç girişmeden karsılıklı ciftlerin bu durumu konusması, ailelerimiz mi yapacak biz mi bu masrafları, ailelerimizden ne kadar destek alacagız. bunu oturup konusup karsılıklı karar verdikten sonra, herkes iyi niyetli olduktan sonra gerisi onemli degil. biz ailelerden sadece mobilyada destek aldık, bi kısmınıda biz verdik hatta, tabi nisanı kınayı dugunu de ailelerimiz yaptı, tabi birde ceyizi. gerisini biz hallettik, ama sunu biliyorumki ailemde esimin aileside herzaman herseyi yapmaya hazırlardı ve yaparlardı, bu konuda esimin ailesinin hakkını asla yiyemem; ama biz boyle istedik, cok da mutluyuz boyle oldugu için. sadece en basında nısanlınızla karsılıklı konusup karar alın kızlar

parpaım evt cnm bıgün sonra hemde kaydirigubbakcemile2
sen 30 nisanda mı evlendın laa

ya bu kez nasıl olmş takvım
hiç romantık deılım söz bulamıyom yazcak oraya şuan
bende telde kayıt ettımı yazdım:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…