sonbahar güle güle kullan yeni çeyizlerini
[
sonbahar aldıklarını iyi günlerde kullan canımŞeniz
sonbahar çeyizlerini güle güle kullan
:
ZENYEPcım aldıklarını gule gule kullan cnm
:
böcüüük takviminii heeeç beenmedim :dilcikar:
kaydirigubbakcemile3
ya senin dediğine katılıyorum ben offcumslm kızlar nasılsınız?
giremedim bugun, cakda kalamayacağım. cok yogunumda. sayfalar oyle hızlı ilerliyorki, kacırınca bir daha okuyamıyor insan. düğün masraflarıyla ilgili birseyler yazmıssınız sanırım. bence bu durum kişiden kişiye değişir, kimi herseyi kendi yapınca mutlu olur, kimi herseyi hazır olunca mutlu olur. su bir gercekki evlilik yası eskisine gore arttı, herkes işini gucunu eline alıp, parasını kazanmaya baslayıp evleniyor, boyle oluncada kendisi halletmek istiyor. tabiki ailelerin detegine de ihtiyac duyuyor; dediğim gibi kimi ondan mutluyor kimi digerinden. bence onemli olan işin en basında daha bu işlere hiç girişmeden karsılıklı ciftlerin bu durumu konusması, ailelerimiz mi yapacak biz mi bu masrafları, ailelerimizden ne kadar destek alacagız. bunu oturup konusup karsılıklı karar verdikten sonra, herkes iyi niyetli olduktan sonra gerisi onemli degil. biz ailelerden sadece mobilyada destek aldık, bi kısmınıda biz verdik hatta, tabi nisanı kınayı dugunu de ailelerimiz yaptı, tabi birde ceyizi. gerisini biz hallettik, ama sunu biliyorumki ailemde esimin aileside herzaman herseyi yapmaya hazırlardı ve yaparlardı, bu konuda esimin ailesinin hakkını asla yiyemem; ama biz boyle istedik, cok da mutluyuz boyle oldugu için. sadece en basında nısanlınızla karsılıklı konusup karar alın kızlar
aaa ben miyim nefesinparpaım evt cnm bıgün sonra hemde kaydirigubbakcemile2
sen 30 nisanda mı evlendın laa
ya bu kez nasıl olmş takvım
hiç romantık deılım söz bulamıyom yazcak oraya şuan
bende telde kayıt ettımı yazdım:kedi:
zarifabay :roflol:ne bilim soyadı olduğunu bee -tatlicadiarzu-
ismi sanıyodum ben -tatlicadiarzu-
Canım sıkkın ya dönis, saçma sapan hakkım olmayan şeyler yaşıyorum. Yani Allahım bana ısrarla söylüyor benmi anlamıyorum, yani kafam allak bullak buna kafayı sardım şimdide, belkide allahım bu kadar olumsuzluk gösteriyorki vazgeçeyim diye, deliriyorum galiba.............
değişem ozmnmafoldumben
içerde tv acık ve o kadar bagırıo ki dediklerini anlamıorum..siyasetciler gibii bagırıo ve bişi anlaşılmıonefesim bence münevverin babasının çok üstüne gidiyorlar
adamın günahını alıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?