Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yasıyon kız ohh
Kızlarr giremiyorum bilgisyarımda internet yok sebebinide bulamıyoruz
özledim sizi çokk
menü dicektım yazmıssn bende menumde püre yapcam kıssmetse

ay uyudum geldım -tatlicadiarzu-

1 yıl sözlü 3 yıl nişanlı kaln biri olarak nişanlım(şimdi eşim) askerdeyken sadece 2 kere kaldım onun dışında:umursamaz:lmaz:

sedef :1ninca:

sınay nan ramazan gelelı düdklüde yemek etmıyon mu ne:jeyyar:

komsum bende gıdersem benıde ozle emı ınş iş blurm dua et benım ıcın

yasıyon kız ohh

menü dicektım yazmıssn bende menumde püre yapcam kıssmetse

ay uyudum geldım -tatlicadiarzu-

kız çalışırkenemi uyudunkaydirigubbakcemile3

walla benimki bana bi lafını etti
biz aynı şehirdeyiz ama ailesi böyle şehrin dışında gibi bi köyde yaşıyor
bi h.sonu gidelim orda kalalım dedi

ben hadiordan manyak ırz düşmanı sapık muamelesi yaptım kendine

bana kalsa ben kalırım da
hem benim ailem izin vermez
hem de onun ailesi aa kıza bak kalktı geldi bizde kaldı desin istemem

çünkü erkek kuzenlerimin nişanlıları gidip onlarda kalsa biz maaile ayıplarız kızları

eğriye eğri doğruya doğru

ya bendekı sans askım kırk yılda bır msne gırdııı msn kapandı acılmıoo yaaaaa ay delı oldum cıkmıstır sımdııı of ya offfffffffffffffffffffffffffff

benim ailemde öyle düşünüyor, aslında bende öyle ama nişanlımın ısrarı anneside aradı geçen hafta gel kısım neden gelmiyorsun diye,

slm kızlar

eda gelinliğin pek bi güzelmiş gerçekten güle güle giyersin inş

ya kızlar düğün ve para mevzusundan hiç laf etmeyin içime acayip oturuyor çünkü
bende ailelelerin biraz destek olmasından yanayım
hele benimki gibi olan
tek çocuk ya bi tek çocuk ama ellerinde bir lira birikmişleri yok
hiç oğlan everecez dememişler
millet ağzını açtımı şimdi tek çocukmuş ooo sana da ne altınlar takarlar eşyalarını düzerler diyorlar yutkunuyorum valla
benim babam yatak odası takımına ödicek 3 milyar ben yatak ve bazayı alıyorum 1 küsür
ama sözlüm ailesine hiç bir şey yıkmak istemiyor kredi çekicek eşyaları alıcak ve düğünlerin parasını ödicek
kendim alırım kimseyede laf ettirmem olmuyor sonuçta oğulları ne ederlerse oğullarına ediyorlar ele değil yani
daha evlenmeden, evlendikten sonraki borcu düşünmekten bi hal oldum

sonuçta bende istiyorum evim herşeyim güzel olsun
5 milyara salon takımı ve yemek odası dedim mi deliriyor ne gerek o paraya bak 1.500e komple setler var diyor ( ki kendim mobilyacıda çalışıyorum biliyorum o mobilyaları ve istemiyorum öyle mobilya ben)

içime çok oturuyor ama napıyım ona söylerken ailen niye biriktirmemiş 2 kuruş diyemiyorum ama onun hıncını sözlümden alıyorum niye hiç biriktirmedin hiç mi düşünmedin diye

hayırlısıyla bi atlatsaydık

Son düzenleme:
cnm o zaman nişanlınla konus açıkca..gelmek isterim ama laf söz olur de..

Evet canım ben hatta şuan da nişanlmın ailesinde kalıyorum.Biz sırayla gider kalırız yani bir ben gelirim bir nişanlım kalır bazı kız aileleri tabi izin vermez buna ben şanslıyım tabiki ... Kafan neden karıştı peki ?

kız çalışırkenemi uyudunkaydirigubbakcemile3
evet

eda cok dogrudusunmussun evlendıkten sonra laf ederler mederler

bizde farklı şehirlerdeyiz

evet gidip kalabilirim ki bi aksilik olmazsa ekimde gidicez
ama tek başıma gitmiyorum annemle beraber gidicez (düğün dolayısı ile) bi bakalım bi görelim ne var ne yok oralarda

ama onun dışıdna öyle keyfi ve tek başıma göndermezler, doğrusu da sanırım böylesi

oooo canım sende yaa
evlendikten sonraki borçları düşünüyosun sadece
bide beni düşün
afedersiniz ben ne mok yiyim
elde avuçta hiçbişe yok
öde allah öde
ömür biticek borç bitmiyo...

nihalcim yazmayı unuttum dün eşimi beklicektim çarşıda inerken eserin yerini buldum çok teşekkür ederim canım..eğer benzinliğin karşıısnda ki upuzun binadaysan sanada el salladım kocaman kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

hemşo senı anlıyorum bak benım babam 4 düğün ettı erkek kız demeden hepsını babam yaptı
gelınlerın mobılyası abımlere yenı ev esya
bana geldı emeklı oldu sımdık ben babama şunu al dıyememkı cunku yok ama derkı benım kzım yapar bısey demem dıyememde
nışanlımın aılesını dıyım
k valıdem bu ay sonu 3.kez amelıyat olcak
gorumcem okuyo
babamın emeklısı kredı borcuna gıdıyo
sımdık ben cıkıpta bunu sunu al dıyememolsa ne guzel olur ama cok takmıyorum acıkcası
herkes kendını yakışanı yaparsonucta
düğün olunca aa bak bı erkek cocuğuna bısey yapmamış dıycekler onlara belkıde yapcaklar
ama ben dıyemem ya
ıcnden gelıorsa yapsınlar suan ıstıyorumkı param olsa hemen k valıdeme verrım

sevındım cnm bulmanaaaa Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…