Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Canım iyi günlerde kullan. Yeni mi aldın, hala var mı ki yaaa ben alamamıştım çok istiyordum mafoldumben

bunları bende gördüm.
çok beğenmiştim almak istedim ama annem yeter artık alma bişey diyince alamadım
çok güzel canım güle güle kullan

Kızlar sabahtan beri foto eklemekten helak oldum yaw. Sizin için balayı fotoğraflarımı ekledim profilde. Bilginize...

Allahım bize mutlak ıtaatı bağışla ki,dunyada mutlak özgurluk ıcınde olalım:Saruboceq:

Rabbımız bize ınatcı bir takvayı öğret ki;sorumluklarımızın çokluğu arasında kaybolmayalıım:Saruboceq:

Rabbımız ıman ateşını bızde öyle alevlendır ki,nefsımızn zararlı tüm etkılerını yakabılsın

YA RABBI halkımıza sabır tahammül ve kanaati gerı ver ve bizi ucuzculardan kılma:Saruboceq:

ey yaratıcı RABBIMIZ

Sen ınsanoğluna keremi bağişlamışsın

Sen kendı özel emanetını ınsanoğlunun omuzlarına yüklemşsın

Sen bütün peygamberlerını, kitabı öğretmek ve adaletı gerceklestrmek için göndermışsın,sen kendıne Peygambelerıne ve ıman eden ınsanlara izzeti bağişlamşsın

Sana ve Peygamberlerınn getrdığı mesaja ınanıyoruz:Saruboceq:

Senden bilgi uygarlık adalet ve şeref ıstıyoruz bize bunları bağışla :Saruboceq:
çünkü cok muhtacız ve her zamanda daah dertlıyız ve alçaklık, esaret ve cehaletın kurbanı olmuşuz

Ey ınananların Rabbı;
sen yeryüzünün zavallılarını, mahkum ve zayıf yığınarını ve hayattan yoksun bırakılanları
merhametsızlerın ınsafına bırakma ya Rabbı:Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Ey yüce Rabbımız sen tüm meleklerını Adem e secde ettırensın;

şimdı ademoğullarının nefsını ve şeytanın elınde oyuncak olduğunu,güçlulerın ayağına kapanarak secde toprağına yüz sürdüğünü görmuyor musun...ademoğullarını bu öağın şeytanlarına kulluktan,kendı özgur kulluk ortamına çek ve kendılerıne özgurluk bağışla ya Rabbı:Saruboceq:

ey kadir olan Allahım;
aılemıze sorumluluk, halkımıza bılım, mumınlermıze aydınlık,aydınlarımıza iman ver ya Rabbı:Saruboceq:

öğretmen ve üstatlarımıza,öğrencılerımıze ınanc,uyayanlarımıza uyanıklık,uyanıklarımıza irade ver ya Rabbı :Saruboceq:

ölumcul uykularda olanlarımıza hayat ve dirilik,körlerımıze görme,suskunlaırmıza feryat.,Müslumanlarımıza KURAN ve sünnet tum muslumanlara birlik ver ya RABBI:Saruboceq:

kıskanclarımıza şifa,halkımıza kendını bılme,tüm uluslardan kurulu mılletımıze samımıyet himmet fedakarlık yeteneği kurtuluşa layık oluş ve izzet bağışla ya Rabbı :Saruboceq:

dostlarımızı yerıındırme düşmanlaırmızı sevındrme ya Rabbı:Saruboceq:

bız kısık seslerız mınarelerı sen ezansız bırakma ya Rabbı:Saruboceq:
muslumanlıkla yoğrulan yurdu muslumansız bırakma ya Rabbı:Saruboceq:

Son düzenleme:
kalplere hükmeden Sensın... alemlere rahmet olark yarattığın bile Sana 'ey kalblerı evırıp çevıren Rabbımız,bızım kalbımızı Senın dinin üzerıne sabt kıl' dıye dua edıyor
kalbımızı dınınle bırlıkte yaşar Rabbımız :Saruboceq:

namazlarımızı senınle buluşma anı eyle :Saruboceq:

cocuklarımız senın emanetın.. bıze ımtıhan kıldın onları.. bu ımtıhandan utanc olmasın nasıbımız Rabbımız:Saruboceq:

onları senın yolunun yolcuları, senın sevgının sevdalıları yap:Saruboceq:bızım yüzümüzden onlara dünya ve ahırette mahrumıyet yaşatma Rabbımız:Saruboceq:

sana emanet edıyoruz, sana teslım edıyoruz onları... saadet ver onlara ıkı cıhanda:Saruboceq:

yuvalarımızı rahmetınle kuşat Rabbımız bu dunyadan ötekıne saadet taşıyan ınsanlar kıl bızlerı:Saruboceq:

eşilerımıze göz aydınlığımız kıl... ruhumuzun duurulduğu iklıme dönustur sevgılerımızı:Saruboceq:

kitabını kılavuz kıl bızlere.. yüreğımızın mıhengı olsun kutlu kitabın:Saruboceq:

Peygamberını edebı rehber eyle:Saruboceq:

rızanı ıstıyoruz Rabbımız bütün ezıklığımıze rağmen rızanı.. senı hoşnut edemezsen dünyaya gelmenın ne anlamı olur:mafoldumben

ınsan yarattın bızi.. ınsan olarak huzuruna gelmeyı,insan olmaktan hoşnut olmayı nasıp et bizlere:Saruboceq:keşke toprak olsaydımm dedrtme bızlere :Saruboceq:

meleğın Müsluman olarak alsın canımızı Rabbımız:Saruboceq:sana kavuşmayı düğün bayram sayanlardan eyle bızlerı:Saruboceq:

Allahım verdığın nımetın yook olup gtmesınden,lutfettığın afıyetın bozulmasından,ansıızın vereceğın cezadan ve senın gazabını üzerıme çekecek herseyden sana sığınırız:Saruboceq:

ya Rabbı senın yolunda bıze hıdayet ver
şaşmışlarımıza yol göster:Saruboceq: gunahkar olanlarımızı bağışla:Saruboceq:kalp gözlerımızı gönul gözlerımızı aç:Saruboceq:ıcımızdekı dinlerı at ve bıze haya ve edep ver ya Rabbı:Saruboceq:

ya Rabbı rahmetınle dularımızı kabul et sana acılan ellerımızı gonullerımızı ferahlandır:Saruboceq:

vatanımızın mılletımızın dınımıızın düşmanlarına fırsat verme :Saruboceq:
bıze tuzak kuranların tuzaklarını boşa cıkararak başlarına gecır ya Rabbı :Saruboceq:

mılletımıze metanet ve sabır ıhsan eyle
umıdımızı boşa cevırıp bızlerı mahhsun eyleme ya Rabbı:Saruboceq:
bızlere hayatında ölumunde guzellığını ver ya Rabbı:Saruboceq:

amınnn veselamün alel mürselın ve hamdü lillahi rabbil alemın el fatiha :Saruboceq:

bu benım her zmn ettığim bı dua vaktım olmadığı ıcın bazılarını yazabıldım kızlar
herkes okur bastan sona ve amın derse cok mutlu olcam

bugun faruklaaa cok pis kavga nazar mı degıyoo yaaa bazen cok sıkılıorummm cokta sevıyorumm off ALLAHIM yardım et banaaa

üzülme cnm annen hep yanında seni izliodur bence
sadece bedeni uzakta ruhu hep seninle

bunların kadehleri var süper
bunlarda süper

inşallah olur böcük süpermiş bu iş :1hug:

geçmiş olsun pıtır.. şimdi daha iysindir inşallah :1hug:

saol cnm daha iyiyim

kızlar bizimkiyle çıktık dışarıya bu akşm
son kez konuştuk
ve herşeyi bitirdik
doya doya sarıldık,kokusunu çektim içime ağladım ve bitti

aminnn böcüğümm

pıtır ya uuff Rabbim tez zamanda unuttursun onu sana yaa çok üzüldün be pıtırımm kıyamıyorum vallahi sanaa

muhahahaha bakın ne buldumm :jeyyar:

Düdüklü Tencere Keki

Malzemeler
3 yumurta
2 su bardağı un
2 su bardağı şeker
1 şişe gazoz
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu

Yapılışı

Şekeri ve yumurtayı şeker eriyinceye kadar çırpın. Bu karışıma gazozu vanilyayı kabartma tozu ve unu ekleyip karıştırın. Düdüklü tencereyi yağlayıp unlayın.Keki düdüklü tencereye boşaltıp kapağını kapatın. Tencereyi hafif ateş üzerine koyup 30-35 dk pişirin. Tencereyi ateşten alıp hafif ılık hale gelinceye kadar bekletiniz. Sonra kapağı açıp keki kuru bir yere ters çeviriniz.

Not: Düdüklü tencere kekinin üstü pek kızarmaz. Üzerini fırında kızartabilirsiniz ya da pasta kreması ile süsleyebilirsiniz

bunu denese denese sinay dener

hadi be hacı bee dene şu keki bee

bu arada arsi iyileşmiştir umarım geçmişi çok okuyamadım ama yazdığını görmedim okudum kadarda..

neyse ben çıkıyım artık..

hayırlı sahurlar herkese

mafoldumben mafoldumben mafoldumben Allah rahmet eylesin nihalim... mafoldumben

Kızlar sabahtan beri foto eklemekten helak oldum yaw. Sizin için balayı fotoğraflarımı ekledim profilde. Bilginize...

bende bakmak istiyorum eğer senin için sakıncası yoksa sulfat

kızlar bizimkiyle çıktık dışarıya bu akşm
son kez konuştuk
ve herşeyi bitirdik
doya doya sarıldık,kokusunu çektim içime ağladım ve bitti

pıtır inşallah en kısa zamanda sana onu unutturacak, hakettiğin mutluluğu yaşatacak biriyle tanışırsın

günaydın parpalm, günaydın çeyiz güzelleriii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Gününüz aydın olsun ve mutlulukla dolsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…