kıslar hepimize rabbim ölüm konusunda sabır versin.herkesin kaybettikleri nur içinde yatsın inş...
bende sonunda kırmızılı paşabahçe takımıma kavuştum.
çeyizime depoladım.ben iki takım aldım.hepsi çok cici...
buyrun hnmlar çok gördünüz ama bu açık hali...
Allahım bize mutlak ıtaatı bağışla ki,dunyada mutlak özgurluk ıcınde olalım:Saruboceq:
Rabbımız bize ınatcı bir takvayı öğret ki;sorumluklarımızın çokluğu arasında kaybolmayalıım:Saruboceq:
Rabbımız ıman ateşını bızde öyle alevlendır ki,nefsımızn zararlı tüm etkılerını yakabılsın
YA RABBI halkımıza sabır tahammül ve kanaati gerı ver ve bizi ucuzculardan kılma:Saruboceq:
ey yaratıcı RABBIMIZ
Sen ınsanoğluna keremi bağişlamışsın
Sen kendı özel emanetını ınsanoğlunun omuzlarına yüklemşsın
Sen bütün peygamberlerını, kitabı öğretmek ve adaletı gerceklestrmek için göndermışsın,sen kendıne Peygambelerıne ve ıman eden ınsanlara izzeti bağişlamşsın
Sana ve Peygamberlerınn getrdığı mesaja ınanıyoruz:Saruboceq:
Senden bilgi uygarlık adalet ve şeref ıstıyoruz bize bunları bağışla :Saruboceq:
çünkü cok muhtacız ve her zamanda daah dertlıyız ve alçaklık, esaret ve cehaletın kurbanı olmuşuz
Ey ınananların Rabbı;
sen yeryüzünün zavallılarını, mahkum ve zayıf yığınarını ve hayattan yoksun bırakılanları
merhametsızlerın ınsafına bırakma ya Rabbı:Saruboceq:
sultN bende sordum bende ıstıyom ıyıymıs 25 e dımıı
rabbım
bize senı sevecek yürekler ver.. Bize senın sevdıuklerını sevecek yürekler ver...
Bize kulun ve resulun muhammed ın dualarında ıstedıklerını ver ya rabbi:saruboceq:
Biz, zayıf varlıklarız.zülumle ve zalımle ımtıhan etme bizi ya rabbı:saruboceq:
Bize acımayacak olanı başımıza musallat etme ya rabbi:saruboceq:
Merhametsızlere güç kudret verme ya rabbi :saruboceq:
Mazlumu coğaln bı dünyadayız sabır yağdır üzerıımıze,bize tahammül gücü ver,tahammul edemeyeceğimız şeyle ımtıhan etme bizi ya rabbi :saruboceq:
Biizi. Yarın senın huzurunda utanacağımız seylerı yapmaktan emın ve muhafaza eyle ya rabbi :saruboceq:
Bizi yarınn o zor günde bırbırımızden kaçacak haller içinde düşürme ya rabbi :saruboceq:
Elimızın ayağımızın tanıklığından kaçacak haller içine düşürme ya rabbi :saruboceq:
Allahım akıdemızı sorunlarımızın elinden kurtar ve koru :saruboceq:
Rabbımız bize sorumluluktan kaçan inanç ucuzluğuuna karşı dayanma gücü ver
allahım egoızım çekememezlık ve kıskançlıkla karışmış cehalet ve başıboşluğumuzu düşmana savaş,dostta saldırı aracı yapma
ilahi bizi garaz kin kıskanclık nedenıyle sulmün oyuncağı yapma :saruboceq:
allahım bize mutlak ıtaatı bağışla ki,dunyada mutlak özgurluk ıcınde olalım:saruboceq:
Rabbımız bize ınatcı bir takvayı öğret ki;sorumluklarımızın çokluğu arasında kaybolmayalıım:saruboceq:
Rabbımız ıman ateşını bızde öyle alevlendır ki,nefsımızn zararlı tüm etkılerını yakabılsın
ya rabbı halkımıza sabır tahammül ve kanaati gerı ver ve bizi ucuzculardan kılma:saruboceq:
Ey yaratıcı rabbımız
sen ınsanoğluna keremi bağişlamışsın
sen kendı özel emanetını ınsanoğlunun omuzlarına yüklemşsın
sen bütün peygamberlerını, kitabı öğretmek ve adaletı gerceklestrmek için göndermışsın,sen kendıne peygambelerıne ve ıman eden ınsanlara izzeti bağişlamşsın
sana ve peygamberlerınn getrdığı mesaja ınanıyoruz:saruboceq:
Senden bilgi uygarlık adalet ve şeref ıstıyoruz bize bunları bağışla :saruboceq:
çünkü cok muhtacız ve her zamanda daah dertlıyız ve alçaklık, esaret ve cehaletın kurbanı olmuşuz
ey ınananların rabbı;
sen yeryüzünün zavallılarını, mahkum ve zayıf yığınarını ve hayattan yoksun bırakılanları
merhametsızlerın ınsafına bırakma ya rabbı:saruboceq:
ey yüce rabbımız sen tüm meleklerını adem e secde ettırensın;
şimdı ademoğullarının nefsını ve şeytanın elınde oyuncak olduğunu,güçlulerın ayağına kapanarak secde toprağına yüz sürdüğünü görmuyor musun...ademoğullarını bu öağın şeytanlarına kulluktan,kendı özgur kulluk ortamına çek ve kendılerıne özgurluk bağışla ya rabbı:saruboceq:
Ey kadir olan allahım;
aılemıze sorumluluk, halkımıza bılım, mumınlermıze aydınlık,aydınlarımıza iman ver ya rabbı:saruboceq:
öğretmen ve üstatlarımıza,öğrencılerımıze ınanc,uyayanlarımıza uyanıklık,uyanıklarımıza irade ver ya rabbı :saruboceq:
ölumcul uykularda olanlarımıza hayat ve dirilik,körlerımıze görme,suskunlaırmıza feryat.,müslumanlarımıza kuran ve sünnet tum muslumanlara birlik ver ya rabbı:saruboceq:
Kıskanclarımıza şifa,halkımıza kendını bılme,tüm uluslardan kurulu mılletımıze samımıyet himmet fedakarlık yeteneği kurtuluşa layık oluş ve izzet bağışla ya rabbı :saruboceq:
Dostlarımızı yerıındırme düşmanlaırmızı sevındrme ya rabbı:saruboceq:
Bız kısık seslerız mınarelerı sen ezansız bırakma ya rabbı:saruboceq:
Muslumanlıkla yoğrulan yurdu muslumansız bırakma ya rabbı:saruboceq:
üzülme cnm annen hep yanında seni izliodur benceevet annemde felçti cnm ama bacağıda babam ne yaptı ne etti 1 ayda kaldırdı doktor bıle mucıze dedıı agzı acık anneme baktıı ıyıydı cok sukurrr yemek yapıo her ıhtıyacını goruyo tam bıttı kabus oh oh derken gozumun onunde gıttı sanıye sanıye olmesını ızledım en cok o koyuyoo annen ellerınden kayıp gıdıoo ve bısey yapamıyosunn:çok üzgünüm: sadece elveda annee hep kalbımdesın deyıp ugurluyosun:a015:
bunların kadehleri var süper
inşallah olur böcük süpermiş bu iş :1hug:
geçmiş olsun pıtır.. şimdi daha iysindir inşallah :1hug:
evet annemde felçti cnm ama bacağıda babam ne yaptı ne etti 1 ayda kaldırdı doktor bıle mucıze dedıı agzı acık anneme baktıı ıyıydı cok sukurrr yemek yapıo her ıhtıyacını goruyo tam bıttı kabus oh oh derken gozumun onunde gıttı sanıye sanıye olmesını ızledım en cok o koyuyoo annen ellerınden kayıp gıdıoo ve bısey yapamıyosunn:çok üzgünüm: sadece elveda annee hep kalbımdesın deyıp ugurluyosun:a015:
Kızlar sabahtan beri foto eklemekten helak oldum yaw. Sizin için balayı fotoğraflarımı ekledim profilde. Bilginize...
kızlar bizimkiyle çıktık dışarıya bu akşm
son kez konuştuk
ve herşeyi bitirdik
doya doya sarıldık,kokusunu çektim içime ağladım ve bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?