Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ahh ahhh yaa

yattığı yerler nur olsun dediğin gibii
allah sizlere sabır versimm canımm

aminn cnmm saolasın bıde sole bı tesaduf var 1 nisan da beyın kanaması gecırdıı 2002 de ve tam 7 sene sona aynı gne denk geldiii hiç sevmıyorumm 1 nisanı her defasındaa canımı yakıoooo

aminn cnmm saolasın bıde sole bı tesaduf var 1 nisan da beyın kanaması gecırdıı 2002 de ve tam 7 sene sona aynı gne denk geldiii hiç sevmıyorumm 1 nisanı her defasındaa canımı yakıoooo

dediğin gibi kötü tesadüf olmuşş 7 sene sonra ve aynı gün yaa inanamıorumm :1shok:

bnim anneannemde 3 yaz önce trafik kazası geçirdi ve beyin kanaması sebebiyle sol kolu felç geldi biraz daha iyi kullanabilio eskisi gibi değil ama sık sık depresyona girioo senağlamasenağlama

beyin kanaması kötü bir hastalıkk

evet annemde felçti cnm ama bacağıda babam ne yaptı ne etti 1 ayda kaldırdı doktor bıle mucıze dedıı agzı acık anneme baktıı ıyıydı cok sukurrr yemek yapıo her ıhtıyacını goruyo tam bıttı kabus oh oh derken gozumun onunde gıttı sanıye sanıye olmesını ızledım en cok o koyuyoo annen ellerınden kayıp gıdıoo ve bısey yapamıyosunn:çok üzgünüm: sadece elveda annee hep kalbımdesın deyıp ugurluyosun:a015:

kıslar hepimize rabbim ölüm konusunda sabır versin.herkesin kaybettikleri nur içinde yatsın inş...

bende sonunda kırmızılı paşabahçe takımıma kavuştum.
çeyizime depoladım.ben iki takım aldım.hepsi çok cici...
buyrun hnmlar çok gördünüz ama bu açık hali
...

lahana inş cnmm.güle güle kullannn varmıdır ki hala acep bende alım bıtane atım ceyızımeeee herkeste aynı hehekaydirigubbakcemile3

karalahana o takım çok hoş iyi günlerde kullanırsın inşallah bim marketten mi aldın ben orada görmüştüm

evet canımcım askeri kampa gidiyoruz... :sm_cool:

ne mutlu sana burcu... iyi eğlenceler...

ne bu bee.. helga mısın alamanca takvim yapıyon
benim takvimim bile yok...mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
mafoldumben

çok teşekkürlerrrrrŞeniz
yasıyon kız ohh

menü dicektım yazmıssn bende menumde püre yapcam kıssmetse

ay uyudum geldım -tatlicadiarzu-

yaşıyorum ve gayet mutluyum beni merak etmeyin şekerlerrrrrr:1hug:Şeniz

lahanam ben çok zarif buluyorum bunu...
şekerliği bile çok tatlı
güle güle kullan şekercimmm Şeniz

arkadaslık yollamışsın ama kabul etmedım
tanısmadığım bı ınsanın etmıyorum yanlış anlama
hayrlı olsun
ben senı hıc görmedım bıle dırek benı sorman ılgıncCADIARZU
h geldın

güle güle kullan lahana cnm

kızlar ablamdan bekledığım haberde olmadı ama bundada bı hayır vardır iş aramaya devam mafoldumben
aslında adam gel demış ama 2 ay sonra cıkarmak zorunda kalırım
fabrıka 2 ay sonra son gırenlerı çıkarcakmış

enıstem bızım sırkete gel dedı ama cok korktum yaa cok sıkıymış cok sıkıcı gıbı
bulcam ınş bulcamm

nıhalımm mafoldumben

yarın cuma ve ben yarın gelemem belkı bılıyorsunuz bugun patron yoktu geldım yarın gelmem zor olabılır
bu aralar bazı şeyler ters gıtsede çok şükür RABBIME bı kulu olarak benı unutmuyor dıyorum :Saruboceq:
ve bugun cok dua edeceğım ıbadet edeceğım bıgece ıstedım ama hastalandım oruc gıttı -tatlicadiarzu-artık 5 gun tutamam ama olsun
sımdık cuma duasını etcem
asıl persmbedır cumaya bağlanan gece dualar kabul olur
sımdıden amın dıyın olur mu

böcüğüm inş bulursun cnmm hatta inş buluruz benımde ıs derdımm var
ALLAHIM gönlümüze göre versin:Saruboceq:

RABBIM
bize senı sevecek yürekler ver.. bize senın sevdıuklerını sevecek yürekler ver...
bize kulun ve Resulun Muhammed ın dualarında ıstedıklerını ver ya RABBİ:Saruboceq:

biz, zayıf varlıklarız.zülumle ve zalımle ımtıhan etme bizi ya RABBI:Saruboceq:

bize acımayacak olanı başımıza musallat etme ya Rabbi:Saruboceq:

merhametsızlere güç kudret verme ya Rabbi :Saruboceq:

mazlumu coğaln bı dünyadayız sabır yağdır üzerıımıze,bize tahammül gücü ver,tahammul edemeyeceğimız şeyle ımtıhan etme bizi ya Rabbi :Saruboceq:

biizi. yarın Senın huzurunda utanacağımız seylerı yapmaktan emın ve muhafaza eyle ya Rabbi :Saruboceq:

bizi yarınn o zor günde bırbırımızden kaçacak haller içinde düşürme ya Rabbi :Saruboceq:

elimızın ayağımızın tanıklığından kaçacak haller içine düşürme ya Rabbi :Saruboceq:

ALLAHIM akıdemızı sorunlarımızın elinden kurtar ve koru :Saruboceq:
Rabbımız bize sorumluluktan kaçan inanç ucuzluğuuna karşı dayanma gücü ver

Allahım egoızım çekememezlık ve kıskançlıkla karışmış cehalet ve başıboşluğumuzu düşmana savaş,dostta saldırı aracı yapma

İLAHİ bizi garaz kin kıskanclık nedenıyle sulmün oyuncağı yapma :Saruboceq:

aaammmmminnnnnnnnn cnm dualarına bizi de kat oyuymuu :Saruboceq::Saruboceq:

ne kadar gzel dualar cnmm kocaman aminnnnnnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…