Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Şeniz

çok şükür yiyip içioz sağlımız yerinde böcük

parayla olan şey nasıl olsa olurr

herkese merhaba.yeni üye oldum beni de aranıza alırsanız sevinirim.bende taze nişanlıyım:):) 7 ay sonra düğünüm var.ceyiz tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum özellikle de çeyiz bakanının tecribelerinden:):)

kızlar biraz okudumda ailelerin destek olmamasından yakınıyosunuz haklısınızda bu dönem modamıdır nedir anne babalar çekiliyolar kenara
eşimin aileside bizeyardım etmedi daha doğrusu yardım etmedi derken hiç bugunu düşünüp yatırım yapmamışlar. nitekim eşimle yaptık herşeyi. en detayına kadar hesaplar yaptık. kimi zaman kağıda kimi zaman restaurantta peçete arkasına
Şimdi borcumuz var. bir kısmı bitti bir kısmınıda ödüyoruz. Allah sağlık versin kızlar ve işlerimizden olmayalım ödenir bir şekilde. Canınızı sıkmayın sakınn

bu takvımımı daha cok sevdımmm

faruku beklıcegım gunlerı saymaktanssaa annemsız gunlerı saymak daha ıı

oyyy kıyamam sana

acın çok taze daha yeni nihalciim

gerçi anne acısı hiçbirşeye benzemez üzerinden 50 sene geçsede

allah sabır versin canım.

niye kaybettin anneciğini

canım şu mübarek günde Rabbim kabrini nur eylesin annenin..
inan her annem yazdığında ağlıyorum burda:gitme:
sizlere kalplerinize sabır ihsan eylesi Mevlam..
ben de çok ölüm yaşadım ..anne gibisi yoktuk muhakkak ama anlıyorum seni..:sinifsinif:

oyyy kıyamam sana

acın çok taze daha yeni nihalciim

gerçi anne acısı hiçbirşeye benzemez üzerinden 50 sene geçsede

allah sabır versin canım.

niye kaybettin anneciğini

beyin kanaması geçirdi cnm o yüzden 2.si bu bu sefer kurtaramadıkkk ALLAHIM NUR İÇİNDE YATIRSIN MELEĞİMİ

HER KONUDA anne gibisi yok cnmm yaşasada yaşamasadaaa onlar birtaneeee aminn cnmmm:Saruboceq:

maddi zorluklardan bahsetmişsiniz kızlar..
inanın herbişey olup bitiyor yeterki sağlığınız yerinde olsun ve tadsızlık çıkmasın yuvanız kurulurken..
böcüğün dediği doğru siz sevgiye doyun hanenizde huzur olsun yeter inşAllah..
bizim de tam evlendiğimiz dönemde eşimin işyerinden zam bekliyorduk
herşey dört dörtlük olacak diye düşünürken zammımız yapıldı herşey istediğimiz gibi
ama daha iyi bi yerden iş teklifi aldı eşim..
yeni işine başladı ve iki ay dişimizi sıkmamız ve sabretmemiz gerekiyo şimdi.
birinci ayımızı atlattık hamdolsun elele..
ikinci ay kaldı inşAllah..
ama ben hep hamdediyorum ki Rabbim öyle güzel tevafuklarla tam eyvah paramız kalmadı dediğimiz anda yardımımıza yetişiyor..:Saruboceq:
hep sağlık dileyin Allahtan..
para çalışarak kazanılıcak bişi..
öyle sıkıntılar var ki para çare olmuyor..
mesela benim babannem akciğer kanserinden vefat etti durumumuz iyi olmasına rağmen gözümüzün önünde erimesini izledik sadece..
hep hamdedin sağlığa hep..
Rabbim onunla sınamasın gerisi huzurla elde ediliyor zaten inşAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…