evet kıslar kaç gündür bahsettiğim börekimi yapmış bulunmaktayım.
aslında yarın ekleyecektim ama oruçlu oruçlu canınız istemesin diye düşündüm.şimdide kimse yok ama neyse helal edin hakkınızı...
ama en önemlisi bu böreğim ESMA içinopuyorumnanaktan
ben böreğimin içini sosisli yaptım.küçük küçük doğrayıp az yağda salçayla kavurdum.istediğiniz içi kullanın.bu böreğin en güzeli mercimekli oluyor.bilginize...
milföyden...
kızmam canım biliorum siz üzülmemi istemiosunuz
çünkü çok başınızı şişirdim
ama dün o kadar güzeldi ki herşey anlatamam size
bide o şeyide konuştuk kışın ki tartışmaları fln
o kpss çalışıodu evde hiç çıkmıodu dışarıya
kafam o kadar dolu okuodu ki dedi o yüzden fln yani bende üstüne gidiodum öle işte
nefesıımm faruk benı sınır ettıkcee gelıooo bana halamla pek gelmez kecılerım kaydirigubbakcemile3
bugunn cook guzeldıııı yaaaa askımla aramızda ıyıydıııı sultanahmete gıttıkk esmalar faklan cook kalabalık ordan ablasına gıttık ıftara sona ben eve geldımm :çok üzgünüm:
18 Gün mü delikafadulden
Hiç farkında değilim heee saymayı unutmuşum.
gözlerimi zor açıyorum ya acayip uykum var uyumak istiyorum mafoldumben
günaydın herkeseeeeeeeee
günaydinnnn
günaydınlar
beklyıoruzbugün aşkım geldii hediye çiçeğiyle birlikte yarın eklerim ikisinide
harika bir gündüüü opuyorumnanaktan
ay cnm cok sagol ben tam anlayamadım ıncelıyım bievet kıslar kaç gündür bahsettiğim börekimi yapmış bulunmaktayım.
aslında yarın ekleyecektim ama oruçlu oruçlu canınız istemesin diye düşündüm.şimdide kimse yok ama neyse helal edin hakkınızı...
ama en önemlisi bu böreğim ESMA içinopuyorumnanaktan
ben böreğimin içini sosisli yaptım.küçük küçük doğrayıp az yağda salçayla kavurdum.istediğiniz içi kullanın.bu böreğin en güzeli mercimekli oluyor.bilginize...
milföyden...
ölemi benm haberım yok:9nefesımmm cnm cok sevındım adınaa ALLAH nıceee seneler gostersınnn
yok cnm sınır etmedımmm bugun ıyıyız yarınn ıftara beraberız esmalara gıdıcez sanırım haftaya sınır edıcem ben onu c.tesııı hehe kaydirigubbakcemile3
kız hadi gozun aydın aferın sana he mantıklı dusunmuş ayakları uzeırnde durma kısmıhehe yok canım wv var
ama babasının
barışmadık canım ama imkansız gibide durmuo ama ben beklerim dedim o şuan kimseyle birlikte olmak istemio anlıorum bende onu, daha kendi ayaklarım üstünde duramıorum dedi,anlattı baya bana, öle işte:)
konuşuoruz, görüşüoruz, bana eskisi gibi güzel davranıo ya ben sonsuza kadar beklerim:)
ay çok aşk perisi gördüm kendimi
hee süpriz yapmış ama çiçeklerrbarışmanıza çook sevindim canım ama sende cook uyuz etme kötükedihüso
yaa bugun nişanlımla senemiz ama işten cıkmadı muhtemelen cıkamıcaktaa
mirmirmirmir
apex halı işte bu
apex halı elde yada çamaşır makinesinde 30'C' de yıkanabilir.Çamaşır makinesinde narin yada perde programında sıkma yapmadan yıkanmalıdır.Yıkadıktan sonra sererek kurutulmalı ve direk güneş ışığına maruz bırakılmamalıdır.
mutfakta bence çok iyi bende böle alıcam mutfağa kirlendikçe at yıka alt kısmı böle deişi naylonumsu oluyo
yapışıyo yere
dimi esma
cnm cumartesı cıktım erva bilgi vermişapex dediğin ne cnm çok cahilim...
guanydıngünaydınnnn güzel günlerrr mutlu haftalarrrr hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?