Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sağolun arkadaşlar esmacım bulduğum tv ünitesi çok hoşuma gitti vazgeçtim bende yaptırmaktan bende düğüne kadar bikaç kilo almak istiyorum ya 52 kiloyum nişanlanmadan önce 58 dim

ölemı cnm hayırlı olsn
ay ben nıye zayıfladm cok sorunyapan biri degılm

cumartesi aksama iftara davetliydik.. arabayi ben kulaniyorum önümde bir skuta var (motorlarin ufaklari varya onlardan) ben soluyordum ki motor sol yapti ve bize carpti.. korktum tabi ilk kez böyle bir sey basima geldi.. allahima sonsuz sükürler verilmis sadakamiz varmis motorun üzerindeki cocuklar devrilip arabanin altinda kalabilirlerdi.. ben arabayi skutardakilerde motorlarini sagya cekip durduk.. hayrola ne yapmaya calisiyorsun diye sordum.. ben seni soluyordum niye direksion kirip arabaya carptiniz diye sordum.. megersem oda sola sapmak niyetindeymis.. aynaya baktin mi sinyal verdin mi diye cekistim oglana daha 16 yasinda var yok agizi süt kokuyor.. nolcak simdi dedim.. arabada fazla hazar olmadi ama sicak sicagina anlayamiyorsun motor direksionla dis aynaya vurunca ayna yerinden cikmis ama takilabiliniyormus.. polis cagirmayalim dedi oglan polislik bir olayin olmadigini bende düsünüyordum ok dedim masraflar ne olacak dedim sigortalar öder dedi.. senin masrafini ben diye cekeyim hatali olan sensin dedim.. neyse oglana telefonumu verdim.. annen arar artik dedim.. esim skutaya bakmis hazar yoktu onlarin motorunda dedi.. neyse keyifim kacti tabi ama bir sey belli etmedim gittik iftara gözüm telefonda kimse aramadi ama bu saate kadar.. acaba polis cagirmayarak iyimi yaptim kötü mü yaptim emin degilim.. aklima bin bir türlü sey geliyor.. ya cocuk evde farkli anltirsa olayi ve annesi gidip beni polise sikayet ederse carpti ve kacti diye belli mi olur.. ama telefonumu verdim bir sikintisi olsaydi ararlardi herhalde.. bu olay haricinde hafta sonum iyi gecti.. yemek yap temizlik yap

fmk yok be yası tutmuyorkı dımı tutuyormu onları kullnama edemez sıkayet
geçmiş olsun bide

kilo konusuna gelince bende hizla kilo aliyorum 54 55 kiloyum artik evlenirken 52 kiloydum hatta dügünden önce gelinligimi giymis denemistim cok güzel oluyordu korse gibi sim sikiydi dügün günü (2 hafta sonra) gelinlik bol geliryordu hafiften.. bu kadar kisa zamanda kilo aldim bi caresini bulmam gerek.. spor salonunda gitmek istiyorum ama bütcemiz el vermiyor simdilik

saolun kizlar.. yasi tutuyordur onlarin ehliyeti 15 16 yasinda alina biliniyor diye biliyorum motor oglanindi ama baska bir kiz kulaniyordu kaza sonrasi oglan kulandi.. belki o an kulanan kizin ehliyeti yoktur yada acemidir diye düsündüm bende... neyse ucuz atlatik hamd olsun..

gecmiş olsun fmk'cım. sende onun telefonunu almadın mı peki canım?

yok almadim.. caldir beni dedim oglana hem dogru numarayi verdigimden emin olursun dedim ama caldirmadi.. aptal kafa keske alsadim ben arardim.. ama iftara gidiyorsuz ya ablamlarda önümüz sira gidiyor..ablamlarla birlikte davetliydik.. morel bozmim diye konuyu uzatmak istemedim.. ve o aksamda hic bir sey demedim bir sey olmamis gibi davrandik..ertesi gün söyledim ablama enisteme gec kalmamisin sebebini.

eccuuuuuu, elissaaaaa,fmkkkk,mulberyyy,parpalmmmm,nhl-frk,densemmmmmmm,munebuuuuuuuuuuuuuuuuu, nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

burdayım yeawrimmm kaydirigubbakcemile3hoşgeldin...
valla yat yatabildiğin kadar ohhhhhhh
bu arda c.tesi senin şu pufi poğaçalardan yaptım yaptım da pek bi yumuşacık olmadı sende de öle mi oldu CADIARZU birdeee sen onu önceden ısıtılmış fırınamı ttın oksa ısıtmadan mı kafamçokkarıştı

densem sızde mı kaldı:jeyyar: ne ettınız nan

gamze gule gule kullan naısl edıyolu acep

pufı uzatmamak laızm ama kışın ortasındada evlenılmezkı artık yaza

günaydın arkadaşlar.sunsetten pijama alan varmı aranızda?internetten sipariş?memnun kaldınızmı?bende almayı düşünüyorum tavsiyer edermisiniz?

kizlar benim kocis burda dil kursuna gidiyor ve henüz isi yok ya.. belki bir is imkani dogdu, garanti bir sey yok ama.. bizim burda bi türk markteti var oranin islerini yürüten marketin oglu enisteme demis "burda calisabilir gelsin calisin demis" bildigim bukadar henüz gidip konusmadi market sahipleriyle.. dil kusru varya esimin esimin müsait oldugu saatlerde onlara calisan gerekli olurmu olmazmi bilmiyorum.. insallah calisabilirde iki üc kurus fazla para girer evimize..

Son düzenleme:
fmk canım çook geçmiş olsun valla verilmiş sadakanız varmış
gamzecim iyi günlerde kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…