Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pufıı nan sende mı evlenıyon sımdık :gitme:

esma yuhh ben altıma ederdım haa

yok böcük kıs allahım günah yazmsın ama ramazan beni mahvetti ya 1 gibi yat 3,30 gibi kalk 4,30 yat 7,30 kalk bu ne ya ölüyorummmmmmmm
seni bilmem ama ben borçlu evlenmek istemiyorum ay şimdi sıkıntıdayım bide evlenince taksit öde ondan bundan kıs yapamam
ben yinede büyük konuşmayım

sen mı hazırlıyon sahuru annen falan mı
ben hazır sofyaya kuruluyomm ama nıhat hocamı dınlıyomm gec oluyo bıde ezanı beklıyom bugunde oruca başladım cok şükür 4 gün borcum var tutulcak
ayy ben bılıyorum cnm gelde onada anlat bunu anlamıyokı

kızlar geçmişi okuyorumda ne çok çeyiz alıyomuşsunız şimdi alan yok mu yoksa ihtiyacınızmı kalmadı
bide sunset pijama siparişi verenler verdikleri sitenin adını verebilirse sevinirim güveneceğim siteyi bilmiyorumda

günaydın arkadaşlar dün mobilyalarımızı aldık önce avcılardaki galeri irfana gittik harika modeller vardı sonra bide maskoya bakalım dedik masko da bişi beğenemedk hemde çok pahalı geldi tekrar galeri irfana döndük.
yemek odası + yatak odası + oturma grubu + tv ünitesi + ortapedik yatak =5200,00 tl tuttu çok mutluyum arkadaşlar paylaşmak istedimopuyorumnanaktan

arkadaşlar ekim ayında sözleniyorummmmm. çok mutluyum kızlar. henüz tarihi belli değil ama ekim diye kararlaştırdık. evde kız isteme olacak daha sonra eğlenceli bir mekanda yüzükler takılacak hemde yemek yenilip eğlenilecek

iyi günlerde kullanmayı allah nasip etsin cnm içine sindirsin

güle güle kullanmayı nasip etsin Allah fiyatları da uygunmuş

Allah tamamına erdirsin kaydirigubbakcemile2

günaydın kızlaaar
nasılsınız? keyifler yerindemi
GUANYDUN COK SUKUR

cnm masko modoko yanındak gecılmıyor 5500 a yatak odası alamazsın ordan
sevındm
unıteyı yaptırmadınmı?
esmaaaaaakaydirigubbakcemile3akannehir
hehe
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
gunydun
cnm ne guzel bi haber yuzuklerın cok cıc unutmusum
pufıı nan sende mı evlenıyon sımdık :gitme:

esma yuhh ben altıma ederdım haa

sorma kız cok korktum oda korkutmak ıcın yapmadım bişey dıcektım dedi
bu hafta bı enerjı ıcecıgımı alsam ızıne cıkmazsam ıftara mısafır gelcek evı pırıl pırıl yapmam lazım hafta ıcı

sulfat
gazetlık cok cıcı bende ıstıyom benmkı ne gereksız şey öle dıyor

songa hayrlı olsun cnm

esma iç anam iç evlı ve calısan kadınların içmesı sart zatı:jeyyar:

teşekkür ederim arkadaşlar. dün aldıklarımı ekleyeyim şimdide

bu şekilde bir kombin yaptık.bakalım beğenecekmisiniz.uymuşmu kızlar ?

bir tanede yumurtalık aldık.çünkü tek kalmıştı :) ama migrostan aldım.başka mağazalarada gidip bakıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…