- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
zeynep beşık mı salladın nan
ben 2 de yattım 3 bucukta kalkdım 4 bucukta yattım 6da kalktım
benım uşak bugun ılla kredı cekelım dedı durdu nolcak bılmem kafayı yedı ıyıcene
evlencekmışız akannehir
günaydın arkadaşlar dün mobilyalarımızı aldık önce avcılardaki galeri irfana gittik harika modeller vardı sonra bide maskoya bakalım dedik masko da bişi beğenemedk hemde çok pahalı geldi tekrar galeri irfana döndük.
yemek odası + yatak odası + oturma grubu + tv ünitesi + ortapedik yatak =5200,00 tl tuttu çok mutluyum arkadaşlar paylaşmak istedimopuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar dün mobilyalarımızı aldık önce avcılardaki galeri irfana gittik harika modeller vardı sonra bide maskoya bakalım dedik masko da bişi beğenemedk hemde çok pahalı geldi tekrar galeri irfana döndük.
yemek odası + yatak odası + oturma grubu + tv ünitesi + ortapedik yatak =5200,00 tl tuttu çok mutluyum arkadaşlar paylaşmak istedimopuyorumnanaktan
arkadaşlar ekim ayında sözleniyorummmmm. çok mutluyum kızlar. henüz tarihi belli değil ama ekim diye kararlaştırdık. evde kız isteme olacak daha sonra eğlenceli bir mekanda yüzükler takılacak hemde yemek yenilip eğlenilecek
GUANYDUN COK SUKURgünaydın kızlaaar
nasılsınız? keyifler yerindemi
cnm masko modoko yanındak gecılmıyor 5500 a yatak odası alamazsın ordangünaydın arkadaşlar dün mobilyalarımızı aldık önce avcılardaki galeri irfana gittik harika modeller vardı sonra bide maskoya bakalım dedik masko da bişi beğenemedk hemde çok pahalı geldi tekrar galeri irfana döndük.
heheesmaaaaaakaydirigubbakcemile3akannehir
gunydungünaydın kızlaropuyorumnanaktan
cnm ne guzel bi haber yuzuklerın cok cıc unutmusumarkadaşlar ekim ayında sözleniyorummmmm. çok mutluyum kızlar. henüz tarihi belli değil ama ekim diye kararlaştırdık. evde kız isteme olacak daha sonra eğlenceli bir mekanda yüzükler takılacak hemde yemek yenilip eğlenilecek
pufıı nan sende mı evlenıyon sımdık :gitme:
esma yuhh ben altıma ederdım haa
günaydın kızlarrrr
aşkım yanımdaaa :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?