Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Sağolun kızlar...

Elisam, cumartesi aldım gelinliği yani gelinlik işim biraz çetrefilli oldu benim size anlatmadım çokda rahat ve aman aman acayip beğenerek almadım ama aldım işte, Allahım hayır etsin, aldım ya önemli olan o, şükür buna da...

Möcük canım evet evleniyorum bende inanamıyorum ama öyle...Bu arada sana diyceğim eğer imkanın olursa nişanlılık dönemini uzatma ya evlenelim diyorsa evlen işte, uzadıkca moku çıkıyor bence....

Bugünde ev sahibi çıkıyormuş herhalde 5 eylüldü bugün 7si inşallah daha fazla uzamaz, yeter gari..

sağol böcükcüm. bu arada banyo takımının arkasındaki kırmızı şey lavobo pompası. o da çıkmış resimde :)

songa hayrlı olsun cnm

esma iç anam iç evlı ve calısan kadınların içmesı sart zatı:jeyyar:
evet bencede

ay dun nıhal demiş ya sultanahmete gttıık topkaı saryıne gırcez 20 tl oha 4 kısı eder seksen aasofya keeza öle bune be dedık acaba ramazan dıyemı onceden ıtmsıtım öle degıldı gıcık olduk kendı ulkemızde fıyat bak
bizde 3 tl ye yere batan sarnıcıan girdk heheh
buda resımlerımız
alıntı etmeyın sılerım
askımla ben cok zayıfladı be ben sısıyom o zayıflıyor
buda her resımde genlde vampır cıkan ben nihalde öle cıkmış
buda aşkımla kaynım(nihal kaynım heheh)

ay benmkınıde bu halıyle oguze benzetıyoalr yaprak dokumu kıl oluyom

son fnıshh

Son düzenleyen: Moderatör:
esmaaaa senın kaynını yerımm bennnn hehekaydirigubbakcemile3

ne sismesi esmacım ya sismis halin buysa sismemis halin nasılki?
istanbul cok guzel, gezilecek cok yer var super ya.
buarada canım ya ayıp olmazsa bisey soracaktım, siz kac yasındasınız canım, kucuk gorunuyorsunuz ikinizde?

esmaaaa senın kaynını yerımm bennnn hehekaydirigubbakcemile3
ye kart kaçmsın oruc oruc
ay ehee canm ben 26 bıttı esımın 27 bıttı kucuk derken dahamı kucu
kılomda 59-60 gıdıp gelıyom ınanmıycaksınzı ama gercek

yağlı yağlı ağır kaçabiliropuyorumnanaktan

ahh esmam canım benimmm napimm akşam 8de uyuyorum sabah 8 de kalkıorumkaydirigubbakcemile3 uyutuyor beni sürekli onun dışında çok iyiyim opuyorumnanaktan

bende tam uyku kısmını dusundm
ben artk uykuma cozum bulcam
cumartesı gecesı bı kalktım 2de benmkı yok
anam dedım ben uyuuyom bu gece gezıyormu ne
meger msuterı cagırmsı elektırıklerı patlamıs abısıyle

bizde 26 yasındayız canım ama daha kucuk gorundunuz siz gozume canım, kilon da normal bence canım, goruntude de bir problem yok gayet guzel gorunuyorsun. masallah canım size Allah omur boyu mutluluk versin

Kızlar yaaa hani bir baharatlık varya sulfatında var songanın da var yanında tahta kaşıklığı var kime dediysem bulamadı ondan yaaaa alabilen felan varsa yakınında olan bana alsanız kızlar yaaa nolur çok istiyorum hemen havale yaparım siz almadanmafoldumben

bizde 26 yasındayız canım ama daha kucuk gorundunuz siz gozume canım, kilon da normal bence canım, goruntude de bir problem yok gayet guzel gorunuyorsun. masallah canım size Allah omur boyu mutluluk versin

ölemı sagol cnm ne guzel kuccuk gorunuyorsammm
ama sizde kucuk duruyonuz kii
sagol cnm yok 56-olsam en az ıyı aslında

ölemı sagol cnm ne guzel kuccuk gorunuyorsammm
ama sizde kucuk duruyonuz kii
sagol cnm yok 56-olsam en az ıyı aslında

ahh ne guzel bizde kucuk gosteriyorsak.
bende 61-62 kiloyum; 57-58e dusmek istiyorum ama zor gibi ya, düşseydim dugun zamanı olurdu; bundan sonra zor gibi bakalım

sağolun arkadaşlar esmacım bulduğum tv ünitesi çok hoşuma gitti vazgeçtim bende yaptırmaktan bende düğüne kadar bikaç kilo almak istiyorum ya 52 kiloyum nişanlanmadan önce 58 dim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…