nefesımmm ya ben hep hemencık derımm dıodum ama annem vefat ettıkten sona nasıll anne dicem ben dıyorummm
rizeye mı gıdem kaydirigubbakcemile3o gelcek ınş bu ay sonu amelıyatı var:sinifsinif:
bende aynı durumdayım canım..ve nişanlıma da söledim babayı hadi zar zor sölerimde anne diemem kolay kolay die..o da anlayışla karşıladı yerimseniben
QUOTE]
zaten benımm 3 4 sene ole bı sorunumm yokkk kaydirigubbakcemile3
bende aynı durumdayım canım..ve nişanlıma da söledim babayı hadi zar zor sölerimde anne diemem kolay kolay die..o da anlayışla karşıladı yerimseniben
QUOTE]
zaten benımm 3 4 sene ole bı sorunumm yokkk kaydirigubbakcemile3
canım ben nişanlımdan önce ben evlenmicem diye etrafta atıp tutuodum..babamlara da sölüodum evlenmicem gelenleri isteyenleri kovun diodum kaydirigubbakcemile3 hatta ben nişanlımı sölediğimde babamlar baya sarsdılmıştı..hani evlenmicektin noldu gibilerinden kaydirigubbakcemile3
büyük konuşma yani kaydirigubbakcemile3
canım ben nişanlımdan önce ben evlenmicem diye etrafta atıp tutuodum..babamlara da sölüodum evlenmicem gelenleri isteyenleri kovun diodum kaydirigubbakcemile3 hatta ben nişanlımı sölediğimde babamlar baya sarsdılmıştı..hani evlenmicektin noldu gibilerinden kaydirigubbakcemile3
büyük konuşma yani kaydirigubbakcemile3
brnımkı duşunmuoo evlenmıcem dıo cnmm bennden yana bı sorun yok kısmet ama bu ısler
brnımkı duşunmuoo evlenmıcem dıo cnmm bennden yana bı sorun yok kısmet ama bu ısler
nişanlımda evlenmeyi düşünmüomuş zaten kaydirigubbakcemile3
hep bööledir bu işler kaydirigubbakcemile3
meleks bnm oyle robotum yok
ben bitek blendır kullanyırum hep buyukler tembıhlerdı sakon oel buyukrobotlardan alma koycak yer bile sorun
erva guzelm sen her bana ıltıfat ettıgınde bende senın guzel gozlerını söluyorum ama sen eklemıyon resım
cnm benımmmm saka dedımm kızz yerım ben senıııı yaaaaa Şeniz
muhaha aynı ande ben erva senın gozunu ovmusum sen nihalin
askım sefkılım h geldın Şeniz
ay ben el falan öpmem ya
bizde öle bişe yok hiç görmedim
ayrıca büyüklerin eli öpülür
he bide ben büyüklerin elini öpmeyi bile sevmem
hatta sadece tokalaşsam daha ii herkesle yani
öpüşmeyi sewmem
ama kocamı öperim tabüüüü elini diil :kedi:
kızlar dün nişanlımlarla kuzenine iftara gittik..çook güsel geçti..
birde dizim çok ağrıo dizimde kemik cıkmıs gibi belirtileri menisküs gibi film çektircem yarın :çok üzgünüm:
ervaaaaaa a.s.
canım geçmişolsun
ben geldim ŞenizŞeniz
ben geldim ŞenizŞeniz
merve yenimi basladı ağrı dizinde canım
menisküs dizde su toplamasıydı galiba dimi inşallah filmin temiz çıkar canım
merveee ne oldu ben kacırdım neyın varr
gecmısın olsun mervecımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?