Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

nefesımmm ya ben hep hemencık derımm dıodum ama annem vefat ettıkten sona nasıll anne dicem ben dıyorummm

bende aynı durumdayım canım..ve nişanlıma da söledim babayı hadi zar zor sölerimde anne diemem kolay kolay die..o da anlayışla karşıladı yerimseniben

rizeye mı gıdem kaydirigubbakcemile3o gelcek ınş bu ay sonu amelıyatı var:sinifsinif:

git nan nolcak ist-rize arası 1saat 15 dk sürüo ucakla..indirim yaparlar bu ara..ama tabe seninki kamilkoçta aışıo onla gidersen 18 saat sürer kaydirigubbakcemile3

Allah şifalık versin guzum..

slm kızlar. geçmişi okumak istedim oku oku bitmedi:)
arsi canım sofran çok güzel olmuş.
bunebu
ben o halıları görmüştüm resimde hoş çıkmamış.
ama yakından güzel kızlar bende beğenmiştim.
1. güzel

iyi akşamlar kıslarr

esma resim eklicm senin için yarın ben albüm yapmadım ama buraya eklerim daha önce eklemiştim ama görmedin

cnm benımmmm saka dedımm kızz yerım ben senıııı yaaaaa Şeniz

nihalciimmmmopuyorumnanaktan topimisin mavişi opuyorumnanaktan

muhaha aynı ande ben erva senın gozunu ovmusum sen nihalin

hahahah evet esmaa :roflol:

askım sefkılım h geldın Şeniz

hoşbuldum ama nerdesn yaaa hiç göremedim seni gündüz sen bu ara yoğunsun galiba canım mafoldumben

Allah seni ne etmesin :jeyyar: ne diysin nan ayup ayup utanmas möcük görinmi ne diyoo deniz :jeyyar:

kızlar dün nişanlımlarla kuzenine iftara gittik..çook güsel geçti..
birde dizim çok ağrıo dizimde kemik cıkmıs gibi belirtileri menisküs gibi film çektircem yarın :çok üzgünüm:

canım geçmişolsun

merve yenimi basladı ağrı dizinde canım
menisküs dizde su toplamasıydı galiba dimi inşallah filmin temiz çıkar canım

yok canım yani söle bi kaç aydır yürürken falan dizim boşa cıkıomus gibi oluodu..dün agrı olmaya basladı merdiven inip cıkarken daha da şiddetlendi..bi elledim dizimi kemik cıkmıs gibi şişlik var..buz koyunca raatlıorum soora tekrar başlıo..

boyum uzuo o yuzden agrıo desem onun için çooook geç kaydirigubbakcemile3

inşallah canım..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…