Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

tamam nihalcim
çeyisde eklicem yarın uzun zamandır eklemiyorumzemuszemus
şimdilik müsade bana sizi seviyorummmm
iyigeceler kızlar :a015:

çay mı içioruz kaydirigubbakcemile3

tamam nihalcim
çeyisde eklicem yarın uzun zamandır eklemiyorumzemuszemus
şimdilik müsade bana sizi seviyorummmm
iyigeceler kızlar :a015:

:gitme: ii geceler canım..yarın bi aksilik olmazsa bende çeyis almaya gitceeemmm kaydirigubbakcemile3

gecmıs olsun cnm benımmmmmm:çok üzgünüm:

:1hug: opuyorumnanaktan

banada müsaade..bende gidim buzumu tazelim kaydirigubbakcemile3 ii geceler opuyorumnanaktan

optumm senııı canıııımmmmmopuyorumnanaktan

çeyiz yokmu songadan başkaa

bende yarın ayakkabı kliycem gelinliğimin altına da onları giycem büyük olasılıkla

erken aldık ama beğeniodum aşkım dayanamadııı

günaydın güzeller,
kepenkleri açmak bugün benden :lepi:
güzel bir gün olsun....

Günaydın şekerler opuyorumnanaktan

Zorlu bir gün beni bekliyor, hayırlısı, inşallah çabucak geçer
Heee bu arada ev sahibinin işi daha bikaç gün sürecekmiş yani hafta sonunu bulacak, ananemin tabiriyle kara tahtaya olsun :roflol:

Bukito; canikom resimleri aldım teşekkür ederim zahmet oldu, çok çok sağol sarı şekerim :1hug:

Pıtırcık; meydey meydey de acil durum demek denizcilik de ama havacılıkda da kullanılıyor bildiğim, filmlerde felan espri oluyooo eda da bunu kaçırırmı :dance:

Pashi, erva, nifesim risimmmm bekliyoruz heee:dilcikar:

herkese günaydın,

inşallah bugün umut dolu, mutluluk dolu, aşşşşkkkkkkk dolu olur....
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

songa güle güle kullan.. çok hoş görünüyor çaydanlık...

nefesim, çok geçmiş olsun... inşallah önemli birşeyin yoktur..

bugün fotoları eklediğinizde inşallah kaçırmam kızlar yerimseniben

kaydirigubbakcemile5

kızlar bu çaydanlığı aldım bugün. gündelik kullanım için.

songacım güzelmiş hayırlı olsun söz işide hayırlı olur inş allah tamımına erdirsin cnm Şeniz
arsii masan çok güzeldi cnm
sinay biber közlemeye bayılırım kızartmasınıda 2 gündür sofrada eksik etmiyorum bayılıyorum cokacimcoook
nefesim geçmiş olsun cnm

günaydın..........

günaydın kızlarrrr opuyorumnanaktan

ervaaaaaa beklıyom
ben cok cekınıyorumm bbabasından farukunn dun araba degıstırceklerdı ustumu degıstrmek ıcın esmalara cıktımm babası o sırda gelmıss gıtmıss cok sevındımm cok karsılasmak ıstemıomm
cekınıyonmu CADIARZU ctesı napcan

nefesım gecmiş olsn ne cıcı kayınpederın varmış ama cok erken ben anca dıyebiliyorum

BUGUN cok uykusuzum gece eltımde kaldık kocişlerımız işteydi
sahura geldıler sahurdan sonra arkdasını bırakmaya gıttık evıne ta ısyeırmın oraya dusunun evım işe uzak dıyorum
hatta işyeirmin onunnden gectım ya dedım ben 3 saat sonra yine burdaym suan ayakta uyuyorum
mesai arkadsımın hastalıgından doalyı 1 haftadur var yokarası butun uk bende ızınede cıkamıyorum bu gdişte ALLAH verede kızda onemli bi hastalık cıkmasın hem cok uzulurum hemde kendı halımı dusununce offf
bunada şükür

GÜNAYDIN cümleten

günaydınn

ekliorrumm kızlarr ayakkabılarım ve ç,içeklerim aşkımın hediyelerinii

ayakkabıları gelinliğimin altına da giyerim diye düşünüyorumm olur dim,i??

Son düzenleme:
git nan nolcak ist-rize arası 1saat 15 dk sürüo ucakla..indirim yaparlar bu ara..ama tabe seninki kamilkoçta aışıo onla gidersen 18 saat sürer kaydirigubbakcemile3

Allah şifalık versin guzum..
şuan k valıdem artvınde 22 saatlık yol yanı rize artvın arasında aradada trabzona hastaneye gıdıyo:sinifsinif:cok acı cekıy cnm benım ağlıyo hep
keşke gıdebılsem ama bız daah nışanlıyız aılem ızın vermez tek başıma gıdemem asla
saol cnm

hoşbuldum ama nerdesn yaaa hiç göremedim seni gündüz sen bu ara yoğunsun galiba canım mafoldumben

ayy cnmm gelmış
akşamları cok yorgun oluyom nedense yemek yıyom hemen uyyom ölece gıdıyo kendıme gelemıyom
hasta oldum ıcın namazda kılamıyom yoksa erken uyanır gelırdımŞeniz
bugunde gelemem askım gelcek:asigim:
senı cok özledım jeyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…