Pashicim, canım bende bilmiyorum çok eski bi inci o ama gerçekmiş, mesela normal inci tanesini düşün yanından bir daha pörtlemiş iki dene olmuşlar yada yarıda kalmış yanında pörtlemiş duruyor çok ilginç, işte kuyumcu didiki bunun makinesi var bu pörtlekleri alıyorlar tık tık onları da başka şeylere diziyorlarmış, ama eve hacdan gelen birkaç inci daha var onlar top top duruyorlar mesela olduğu gibi ama bu pörtlek pörtlek...
anladım cnm kapaklı senink, ben kapaksız aradım kapaklı hasır sepet yoktu bambu tarzı olanlardan vardı ondan alsam nasıl olurki
lady nice mutlu yıllara cnm hihoyyyt hihoyyyt opuyorumnanaktan
doğum günün kutlu olsun lady,
Mulberryyimm, canikomm çok teşekkür ederimmmmm
Munemu; benden selam söyle enüşteye, annenler ne der kıss oraya kadar gelinir de girilmez mi nezaketen gelir oturur iki hoş beş sonra yine gidersinizklava:
Aminnnn inşallah tatlımmm opuyorumnanaktansevdiklerinle birlikte mutlulukla geçsin her günün opuyorumnanaktan
Ayrıcana yemek odanlan yatak odanı bende gürmedim sanki minik gelmeden göstermicen mi:dilcikar:
Pashi, çiçeklerin ve abbakların süpper, güle güle giy güle güle tepin düğünde inşallah :teytey:
Lady lady, nice mutlu yıllara şekerciiiiiiiiiiiiiiiiiiiik:asigim:
puficim akşam ekliycektim sen yoktun canım
sabah gelirsin dedimm, beğendiğine sevindimmm zemuszemus
bide anneme senin incilerden bahsettim inci alıcaz da gerçeklerimi yavruluoo bi anlaturmısın olayıı
lady happy birthdayyy Şeniz
canım o bahsettiğinden bende de war
gerçek inci öle olurmuş zaten yuvarlak diil
sonradan şekil weriyolarmış
bende onları güzel bi bileklik yaptırmak istiyorum beyaz altından..
he bide onları pamuğun içine sarıp karanlık bi yerde saklıyosun dimi?
Evet canım ben yaptırdım ya işte görmedin mi sen ?Altın yaptırmadım ama..
Pashicim, canım bende bilmiyorum çok eski bi inci o ama gerçekmiş, mesela normal inci tanesini düşün yanından bir daha pörtlemiş iki dene olmuşlar yada yarıda kalmış yanında pörtlemiş duruyor çok ilginç, işte kuyumcu didiki bunun makinesi var bu pörtlekleri alıyorlar tık tık onları da başka şeylere diziyorlarmış, ama eve hacdan gelen birkaç inci daha var onlar top top duruyorlar mesela olduğu gibi ama bu pörtlek pörtlek...
canım o bahsettiğinden bende de war
gerçek inci öle olurmuş zaten yuvarlak diil
sonradan şekil weriyolarmış
bende onları güzel bi bileklik yaptırmak istiyorum beyaz altından..
he bide onları pamuğun içine sarıp karanlık bi yerde saklıyosun dimi?
paşi süperler
ben gelinlik altına çingene pembesi rugan ayakkabı giymeye karar verdim
ladybird doomgünün kutlu olsun
minik gelinc ehaber et
sana gösterim yemekodamı gelinliimi yatakodamı falan
ve acil çağrıma cevap veren diğer yevriler
benimki bana dio ki
bayram sbahı gelcekmiş beni alcakmış
eve çıkmicakmış
onlara gitcekmişiz
sonra beni eve bırakırken bize çıkcakmış
o kaaa
pardon dedim
sen bayram sabahı beni almaya gelcen
ve yukarı çıkmican?
bak ayıya bak evet diyo
bilmiş bilmiş önce erkek evine gidilir!!
pardonnnn????
kızlar tekirdağ sarayda sel olmuş 5 kişi kayıpmış
1kişi ölü bulunmuş
ay Allahım korusun diğerleride bulunur inşş :gitme:
anladım kızlarr yaa ona göre anlatayım anneme bende şimdi çokm saolun
1kişi ölü bulunmuş
öpüşmeyi sewmem
kızlar bu çaydanlığı aldım bugün. gündelik kullanım için.
arsii sofran harika olmuş canım eline sağlık..cicilerin pek güseel
kızlar dün nişanlımlarla kuzenine iftara gittik..çook güsel geçti..
birde dizim çok ağrıo dizimde kemik cıkmıs gibi belirtileri menisküs gibi film çektircem yarın :çok üzgünüm:
:kedi:
aaa dün kayınpederim aradı beni..özledim dedi..gecen pazardan beri görmüo..dizimi fln sordu..soora ne dese beğenirsiniz kızlar..ben minik kızıymışım..nie amca diomusum baba dicekmişim artık :kedi: ben bi utandım bi utandım annatamam..sözden beri amca da demiorum baba da napcam bilmiorum
biz bu akşam doomgününe gidioz
komşunun kızının
sizi öperim
arsi canım sofran çok güzel olmuş.
çeyiz yokmu songadan başkaa
bende yarın ayakkabı kliycem gelinliğimin altına da onları giycem büyük olasılıkla
erken aldık ama beğeniodum aşkım dayanamadııı
bayram sbahı gelcekmiş beni alcakmış
eve çıkmicakmış
onlara gitcekmişiz
sonra beni eve bırakırken bize çıkcakmış
o kaa
Esmamm, temiz kalpli, güzel arkadaşım benimm, Aminnn, Allah razı olsunn, çokk teşekkür ederim sana tatlişkomm opuyorumnanaktan
bide anneme senin incilerden bahsettim inci alıcaz da gerçeklerimi yavruluoo bi anlaturmısın olayıı
1kişi ölü bulunmuş
ay kafayı yemiş benimki yaMunemu; benden selam söyle enüşteye, annenler ne der kıss oraya kadar gelinir de girilmez mi nezaketen gelir oturur iki hoş beş sonra yine gidersinizklava:
Ayrıcana yemek odanlan yatak odanı bende gürmedim sanki minik gelmeden göstermicen mi:dilcikar:
Pashi, çiçeklerin ve abbakların süpper, güle güle giy güle güle tepin düğünde inşallah :teytey:
Lady lady, nice mutlu yıllara şekerciiiiiiiiiiiiiiiiiiiik:asigim:
heeeda saol canımm
allah seni ne etmesinn çingene pembesini anam hayatta giydirmez baa çingene pembesi olmasa da yukardakinin güzelliine bakar mısın paşi ablası ay ben onları yerim yerim
kanyonda var en alltta yanılmıosam
oh walla mis mis paşiben bu bayram rahatımm
benimki annesi ve babasıyla balıkesire gidioo tatile izin aldıı kafa dinliycem dedii
bayramda edirneye gitmekten kurtuldumm bende edaa
ararım ellerinden öperim telde olur biterrr
ay deniz sormaeda haklısın walla ben olsam delirirdim..
bu arada sen yatak odanı ekledinmi ben hiç hatırlamıyorum gördüğümü :uhm:
ha işt ebenimki aklınca bana kazak erkekliği yapacak yahayır canım yanlış biliyor paşazaden,
ben 4 yıl nişanlı kaldım benim eşim 4 yılda önce bize gelmiştir tatlısıyla bayramlaşır oturur sonra kendi ailesine götürür ondan sonrada takılırız işte kafamıza göre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?