Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bulamadım çiçekçilerede baktım bakmadığım tek bi yer kaldı bugünde oraya bakayım ama yok cnm sen nasıl süslemiştin açmadım demiştin resmini koyarmısın

canım ya actık onu, ama anlatayım. bu kare kutulardan aldım kapaklı falan işte (hatta krli sepetimi aldıgım yerden almıştım onuda); aldığım tıraş takımını deodorant falan filan ne varsa hepsini guzelce içine dizdim; aralarına bu cubugun ucunda kalpler oluyor renkli degişik boyutlarda onların mavisinden dik bir sekilde yerleştirdim; sonra mavi uzeri sim kalpli tul gibi birsey almıştım(tulden biraz daha kalın) onunla paketledim (tulu o hasır sepetin altına yerleştirip butun uclarını tepede topladım); mavi kurdela ile bağladım; o tepede birleştirdiğim ucların ortasına yine o kıalplerden koydum; bide nazar boncugu tamam iste. sen hangi sehirdesinki kuzum?

edaaaaa olurmu öyle şey önce erkek gelir kız evine lmaz:

ladyy nice senelere sağlıkla mutlulukla inş...

normal ayakkabı giyecen sonra sporu aslında güzel fikir yorulmazsın topukluyla canım çıkıyor valla benim nişanlımla aramda boy farkı var olmaza bende düşünürdüm :bbo:
tatlım fornarina diye bir spor ayakkabı markası varyani esasında spor ayakakbı markası deil de
spor ayakkabıları da var
ve birçoğu topuklu
ve hiç farkedilmiyor

aklında bulunsun derim :))

zeynepsudem bu arada, o kutu kapaklı ama hani kapakları arka sag ve soldan tutturulmuş oluyor ya kutuya boyle bi parca kumasla; tamamen acılmıyor hani o kutulardan.

doğum günün kutlu olsun lady,

sevdiklerinle birlikte mutlulukla geçsin her günün opuyorumnanaktan

Munemu; benden selam söyle enüşteye, annenler ne der kıss oraya kadar gelinir de girilmez mi nezaketen gelir oturur iki hoş beş sonra yine gidersinizklava:
Ayrıcana yemek odanlan yatak odanı bende gürmedim sanki minik gelmeden göstermicen mi:dilcikar:

Pashi, çiçeklerin ve abbakların süpper, güle güle giy güle güle tepin düğünde inşallah :teytey:

Lady lady, nice mutlu yıllara şekerciiiiiiiiiiiiiiiiiiiik:asigim:

eda saol canımm

allah seni ne etmesinn çingene pembesini anam hayatta giydirmez baa

tatlım fornarina diye bir spor ayakkabı markası varyani esasında spor ayakakbı markası deil de
spor ayakkabıları da var
ve birçoğu topuklu
ve hiç farkedilmiyor

aklında bulunsun derim :))

kanyonda var en alltta yanılmıosam

ay deniz pufi ben onu o şekilde yapar mıyım gaffayı yemiş olmalısınız

dedim ki
paşa paşaaa!!!! önce bize çıkarsın
ellerini öpersin
sonra kalkar gideriz size
istediin kadar işte halan amcan ne diosan yaparız
sonra beni eve bırakırsın

ertesi gün de annenler gelir bize
sonraki gün de benimkiler gelir

bak bak bu sefer de dio ki
ne alaka benimkiler önce size gelecekmiş

ay dedim beni delirtceksin sen
sonra sizinkiler bizimkiler diye ayrım niye oluyor
aha benimki gibi ayı sevgilisi olanlar
illa bi şekilde sneinkiler benimkiler kavgasına giriyo kesin

puficim akşam ekliycektim sen yoktun canım

sabah gelirsin dedimm, beğendiğine sevindimmm zemuszemus

bide anneme senin incilerden bahsettim inci alıcaz da gerçeklerimi yavruluoo bi anlaturmısın olayıı

lady happy birthdayyy Şeniz

günaydın kızlar...

ladycim canım doğum günün kutlu olsun...

Ayşemm, fıstıkımm sağol bitanemmm

edaaaaa olurmu öyle şey önce erkek gelir kız evine lmaz:

ladyy nice senelere sağlıkla mutlulukla inş...

İnşallahh denizcimmm, çok teşekkür ederimmm

dogumgünün kutlu olsun lady
Sağoll şekercimmm, çok teşekkür ederimmm

ben bu bayram rahatımm

benimki annesi ve babasıyla balıkesire gidioo tatile izin aldıı kafa dinliycem dedii

bayramda edirneye gitmekten kurtuldumm bende edaa

ararım ellerinden öperim telde olur biterrr

anladım cnm kapaklı senink, ben kapaksız aradım kapaklı hasır sepet yoktu bambu tarzı olanlardan vardı ondan alsam nasıl olurki

lady nice mutlu yıllara cnm hihoyyyt hihoyyyt opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…