Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cnm sizinkinin puanı gene iyiymiş keşke bizim kızınkide öle olsaydı biz sağlık mesl.istiyoduk o puan yeterdi ama kız kar. 319 aldı hiç çalışmadıki 2 tercih yaptık 3 yapmadık zaten her yıl ek sınıf açarken bu yıl açmadılar şans işte

iyide canım puanlar çok çıktı kaldık bizde
hiç birinde olmadı
meslek lisesi yazdırmış örtmenleri o çıktı hep
nese kısmet böleymiş
şimdide yapmasak açıkta kalcaktık yoksa
nese artık

hayırlır bölemiş diyecez oturcaz :gitme: artık lisede çalışacak üni. kazanacak inş ama ben ümitli değilim öok cnm sıkılıyor çok sağ.mes.olsaydı kısa yoldan meslek sahibi olur diye düşünüyooduk kısmet bölemiş ne yapalım

vay vay vayyyy hatuna bak hele
hayırlı olsun canım 1.yılınız.Allah tamamına erdirsin nice senelere opuyorumnanaktan
süprizde çok hoşmuş

nan çakall:jeyyar: evde kımse yoktu dımekk
muhım olan burası bırak cıcek mum bahane abbowww:jeyyar:

:jeyyar:

ee ne zaman gidicekk pekii

yaa aralık yada mayıs ta alıolar benim bildiğim askere

yok canım sımdı bildiim kadarıyla 4 tertip alıolar..şubat 20 de gel demişler..

askere her dönem alıyorlar yaa :) ama siz tecil bozdurduğunuz için hemen kasım a gidemiyor olabilir

şubatta alıyorlar
mayısta
temmuzda
kasımda

4 devrede yani
bende öyle biliorum canım..ama tecil bozdurup beni alın askere demiş kaydirigubbakcemile3
ordaki memur kızda evli misin bekar mısın demiş ikiside diilim nişanlıyım askere gitmem lazım demiş kaydirigubbakcemile3

erken sevk dilekçesi versin ozaman gider

canım bilmiorum ki bi dilekçe daha yazmış daha dogrusu bilgisayar ortamında yazılıomus galipa imza atmıs erken gitmek istiorum die ama 20 şubatta gel gitcein yeri öğren demişler..acaba ondan önce eve falan bişi gönderip çağırırlar mı :Saruboceq:

ne zamanmış peki
benim kociş 2 kasımda gitmişti şubeye dilekçeyi yazdı 4 saat sonra nere gidicedeği belli oldu o andan itibaren asker oldu ve 4 kasımda teslim oldu :sinifsinif:

canım şimdi 12 ay tek tip olayı var ya yogunluk var herhalde..2 ay olmasına ragmen kasımdakiler belli olmuş..ama bnm anlamadıgım şu var nişanlımın arkadası eylülde gidio..kasımda giden var aralıkta kuzenim gitmişti her ay mı alıolar annamadım ki :bbo:

kızlarrr....
Bugün bütün sancıma bel ve karın ağrıma rağmen harika bi gün geçirdim hemen sizinle pylaşmak istedimmm
:asigim: :asigim: ne cüceeeel

bende bugun annemlerdeyimm yemekte benimki yok çalışıo...
Annemle güllaç yaptık kızlar hazır güllaç hamurundan çok kolay oldu

oooh annecindesin dimek uzat ayaklarını uzaat dinlen bugun
iyi de arkadaşlar tavuk budunun kemiği çıkarılınca o but but olmaktan çıkarrrrr. nasıl bir yemek yapmayı istiyorsunuz ? ben kaçırdım galiba :kedi:
yoooh canım kemiklerini çıkarıyorsun etli kısmı kalıyor onuda biraz dövüyorsun.
itiraf ediyorum: küçükken fakiri bir Türk markası zannedip isminden dolayı adi bir marka zannederdim nerden bilebilirdim ki fakirin Alman patentli olduğunu :kedi:

:dance: Şeniz

Pıtırcık sen seninkiyle barıştın mı? fisfisfis
*
evet yaa sahi pıtır sen barıştın mı?

kızlar albüme gelinliğimi ekledim...buğün aldım oh be buda bitti...

hayırlı olsun gidem bakmaya hemen

hehe hayır bee dalga geçiom puketle

öle cnım

ay kızlar glazürlü cevizli kekimi yiorum şuan
mutlaka alın bak dr oetker glazür
süper bişi bi döktüm sora dondu burcuözge ve beta siz mutlaka bi an önce alın

iyi akşamlar kızlar buarada
sürekli heryerde beyazını gördüğüm klasik çerezlik mi desem dörtlü yapışık kase mi desem ondan işte
tesadüfen kırmızısını bulunca bayram çoçukları gibi sevindim

bunlarıda çok şeker bi arkadaşımdan hediye..
çok sewimli:)

bunuda yine tesadüfen bulduk tam bizim eve yakıştı ama henüz içindekiler eğreti.
bi kaç dal çiçek alıcam içine.

birde kavanozlara böyle kapak yaptım makına elimdeyken çekeyim didim:)

Kızlar bugün ayakkabı aldım, gelinlik ile giymek için:içelim:
Ama bembeyaz almadım, daha sonrada kullanabilmek ve abiylerle de giyebilmek için, birkaç tane daha güzel model beğenmiştim ama bu çok rahat geldi yumuşacık, üle işte

Kızlarrrr ben döndümmmmmmm:sm_cool:

Yarın bomba gibi fotolarla dönücem inşallah...

Kız kardeşim bende bu arada annemleri gönderdik.. kap kara oldum geldim... kaydirigubbakcemile3

canım kavanozlarına ne güzel kapakyapmışsın öylee çok hoş olmuşlar ya çok beğendim

güle güle giyinesin puficiiim
lütfen adımı yazarmısın bak yazmazsannn :mymeka:

Kız kardeşim bende bu arada annemleri gönderdik.. kap kara oldum geldim... kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin kara kuzukaydirigubbakcemile2 özlettin kendini

canım kavanozlarına ne güzel kapakyapmışsın öylee çok hoş olmuşlar ya çok beğendim
güle güle giyinesin puficiiim
lütfen adımı yazarmısın bak yazmazsannn :mymeka:

Sağolasın canımcım, daha iyileri sizlerin olsun, yazıcam tabiki liste yapıcam zatenyerimseniben

nerde karardın kız istanbuldan haberin varmı sel götürüyo burayı
:gitme:
tabi oralarda bişey yoktur
yokuluğun belli oluyodu burcucum gel hadi artık aramıza zaten bu ara ekibimizde açık var opuyorumnanaktan

Mumemu, nerden çıktın kız sen, öğleden sonra bakamadım topiğe şimdi yazayım, başta gelinliğin olmak üzere tüm herşeyin çok şık çok güzel, iyi günlerde kullanasın şeker babyyyyyyyopuyorumnanaktan

Mandilincim, sende hoşgeldin diyeyim hiç gözükmüyosun:1ninca: eklediklerinde çok cici, özellikle kavanozlara bayıldımzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…