Kızlar Günaydın Dün gece Konya durmadan sallandı hatta biraz önce yine deprem oldu çok korktum gece yataktan fırladık resmen ağlaya ağlaya dışarı koştum en ufak bi sallantıdan etkilenir oldum bugün bana geçmez artık saat 5:00 de ki deprem 4.7 şiddetindeymiş mafoldumben
mandalın resımlerını açamadım:bbo:
Kızlar Günaydın Dün gece Konya durmadan sallandı hatta biraz önce yine deprem oldu çok korktum gece yataktan fırladık resmen ağlaya ağlaya dışarı koştum en ufak bi sallantıdan etkilenir oldum bugün bana geçmez artık saat 5:00 de ki deprem 4.7 şiddetindeymiş mafoldumben
Kızlarrrr ben döndümmmmmmm:sm_cool:
Yarın bomba gibi fotolarla dönücem inşallah...
Kız kardeşim bende bu arada annemleri gönderdik.. kap kara oldum geldim... kaydirigubbakcemile3
kızlar albüme gelinliğimi ekledim...buğün aldım oh be buda bitti...
günaydın kızlarrrr
sinay ve şekerleblebim sabah radyoda duydum deprem olmuş
geçmiş olsun kısçeler
hayırlı cumalar
RABBIM sağlık ve huzuru kapımızdan eksık etmesın
deprem sel yangın gıbı felaketlerden korusun
asker ve polıslerımızı korusun
bize tuzak kurmak ısteyenlerın tuzaklarını başlarına çevirsın
kem gözlerdenn bızlerı korusun
halıl ıbrahım sofrası bereketı versın
bugünlerımızı aratmasın
yuva kuran kuracak kardeşlerımızın yuvalarından huzuru eksık etmesın
ana ve babalarımızı korusun
düşmana fırsat vermesın
biz ne kadar kulluk edemesekte affına sığınıyoruz YaRabbım sen bizlerı affet
sırat köprusunu yıldırım gıbı gecmemızı nasıp et
sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp et
keşke toprak olsaydım dedırtme
:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?