Kızlar bugün ayakkabı aldım, gelinlik ile giymek için:içelim:
Ama bembeyaz almadım, daha sonrada kullanabilmek ve abiylerle de giyebilmek için, birkaç tane daha güzel model beğenmiştim ama bu çok rahat geldi yumuşacık, üle işte
iyi akşamlar kızlar buarada
sürekli heryerde beyazını gördüğüm klasik çerezlik mi desem dörtlü yapışık kasemi desem ondan işte
tesadüfen kırmızısını bulunca bayram çoçukları gibi sevindim
bunlarıda çok şeker bi arkadaşımdan hediye..
çok sewimli:)
bunuda yine tesadüfen bulduk tam bizim eve yakıştı ama henüz içindekiler eğreti.
bi kaç dal çiçek alıcam içine.
birde kavanozlara böyle kapak yaptım makına elimdeyken çekeyim didim:)
Kızlarrrr ben döndümmmmmmm:sm_cool:
Yarın bomba gibi fotolarla dönücem inşallah...
Kız kardeşim bende bu arada annemleri gönderdik.. kap kara oldum geldim... kaydirigubbakcemile3
sürekli heryerde beyazını gördüğüm klasik çerezlik mi desem dörtlü yapışık kasemi desem ondan işte
bunuda yine tesadüfen bulduk tam bizim eve yakıştı ama henüz içindekiler eğreti.
birde kavanozlara böyle kapak yaptım makına elimdeyken çekeyim didim
hayırlı olsun tatlım
Kızlar bugün ayakkabı aldım, gelinlik ile giymek için:içelim:
Ama bembeyaz almadım, daha sonrada kullanabilmek ve abiylerle de giyebilmek için, birkaç tane daha güzel model beğenmiştim ama bu çok rahat geldi yumuşacık, üle işte
güzel bi seçim cnm hayırlı olsun
Kızlarrrr ben döndümmmmmmm:sm_cool:
Kız kardeşim bende bu arada annemleri gönderdik.. kap kara oldum geldim... kaydirigubbakcemile3
h.g cnm ya opuyorumnanaktan
hiiiç ayağını acıtmaz inşallh gülegüle giy. lame rengide gelinlikle şık oliyir.Kızlar bugün ayakkabı aldım, gelinlik ile giymek için:içelim:
sende hoşgeldin burciş ben yoktum sende kayıpmışsın :)Kızlarrrr ben döndümmmmmmm:sm_cool:
teşkür edirim fotoda pembe gibi çıkmışlar ama kırmızılar aslında:)canım kavanozlarına ne güzel kapakyapmışsın öylee çok hoş olmuşlar ya çok beğendim
Mandilincim, sende hoşgeldin diyeyim hiç gözükmüyosun:1ninca: eklediklerinde çok cici, özellikle kavanozlara bayıldımzemuszemus
Mandalinam ben niye göremiyom fotoları mafoldumben]
eeee ben heç bişii göremiyom
mandilinim, eklediklerin çok cici,
özellikle salon için vazolu aksesuarı tıpatıp uygun bulmuşsunuz çok şanslısınız
ama bencede biraz dalların arasına birşey eklemek lazım çok renkli olmamak şartıyla tabi :kedi:
hayırlı olsun tatlım
sulfat, mulberry, elisa kızlarsürekli heryerde beyazını gördüğüm klasik çerezlik mi desem dörtlü yapışık kasemi desem ondan işte
http://img260.yukle.tc/images/1282kir.jpg
http://img263.yukle.tc/images/8280mug.jpg
http://img264.yukle.tc/images/4685vazo.jpg
http://img266.yukle.tc/images/4804kavanoz.jpg
mandilin ben sana dedim ömür biter çeyiz bitmezzz
Allahım inşallh bugunkü yağmur can almaz, inşallh ilk günkü gibi seller olmaz :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?