Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yok canım sonuçta ikinizde istanbuldasınız (tamam trafik sorunu var burda karşıya geçene kadar izmir turu atılır ama) olsun ynede aynı şehirdeyiz düşüncesi insanın daha huzurlu olmasını sağlıyo ... benm nişanlımda anadolu yakasında ama birimiz kadıköyde birimiz tuzlada :)

avonun hedıyesııı buketım senınkılerde cok guzel ben severım buyukkk benım metal kordonlu var bunu ablama verdımm ama arda alırım takmak ıcınn

bende şu büyük saatleri seviyorum tabiki metal ama bileğim çok ince kendime yakıştıramıyorum başkasında çok hoşuma gidiyor

Mumemum canikom, benim dediğim şeyse baktınmı sen hiç, vaktin olmadı gerçi de hiç, merak ettim :ecrin_bebek:

Ayhh pukito, bende de o saate benzer var ama ondan istiyorum bende, nişanlım olacak çocuk alacaktı ama sonradan işler alt üst olunca arada kaynadı, çok hoşuma gidiy, herşeyle takınabiliyorsun, kendine gitti bu tarz bir saat aldı sıra bendeydi halbukim, bahtsız bedevisin sen diyo 5 tl lik saatlerden alıcakmış şimdilik sonra yanına iki sıfır eklicekmiş hoşşik:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…