nihalcim hayırlı olsun
[/B]
sen uzak diyosannn oooo ben ne yapim :umursamaz:[/QU
allah sabır versin , uzak olunca zor oluyo (nişanlım işi gereği yurtdışı yurtiçi çok fazla seyahat ediyo o nedenle uzakta olmasını anlıyorum)
1) Çok Sıkıldım
2) Çok Bunaldım
3) Çok Acıktım
4) Çok Uykum var
ya canım işte makyajsız olunca ben öle oluom
işin aksi makyajda çok yapmıorum hemen gözlerim sulanmaya fln başlıo
teşekkürler yinede:)
o resimde çok yorgun görünüyodun cnm gözlerinin altı falan şimdi çok makyaj yokki yüz hatlarını belirgenleştirmişsin sadece bende fazla makyaj yapmam
yok canım sonuçta ikinizde istanbuldasınız (tamam trafik sorunu var burda karşıya geçene kadar izmir turu atılır ama)olsun ynede aynı şehirdeyiz düşüncesi insanın daha huzurlu olmasını sağlıyo ... benm nişanlımda anadolu yakasında ama birimiz kadıköyde birimiz tuzlada :)
1) Çok Sıkıldım
2) Çok Bunaldım
3) Çok Acıktım
4) Çok Uykum var
aslında onun calışma saatlerınden dolayı haftada bıkez görusuyoz yoksa hergün görme ımkanım var
ben esenlerdeyım otogar cok yakın oda k kocta calısıyo arabasına atlayıp gelıyo
bende h sonları k koç atlayıp onun şirkette ınıyom
kozyatağnda haremde atasehırde falan
evı umranıyede
sızınde pek yakınmış hekaydirigubbakcemile3
zeynep senınkı nerde
ya canım işte makyajsız olunca ben öle oluom
işin aksi makyajda çok yapmıorum hemen gözlerim sulanmaya fln başlıo
teşekkürler yinede:)
o resimde çok yorgun görünüyodun cnm gözlerinin altı falan şimdi çok makyaj yokki yüz hatlarını belirgenleştirmişsin sadece bende fazla makyaj yapmam
evet canım benim göz altlarım çok mor işte
şimdi sdece onları kapattım bide kalem sürdüm allık pudra rimel çok açık pembe bi parlatıcı
başka ne kaldıysa
bence ikisini de çıkarma canım. böyle çok güzellll.takı da güzel durur.hem omuzunda o çiçek zaten.senin boynunda bir tane gerdanlık olur.yani çirkin duracak bişey yok.
la manyakeda senın ağdaya harcaın parayla evın taksıtı odenr nan
kıllı ayu senı
zengın kocayı ne etcen bee
sen cok nankörsun evın süper esyalarında var ee sevdığınde da nolsun
bzıım kıralık bı evımız bıle yok suan
dün seldekı ınsanları ızlemedn mı nan
vıllalar yerle bır
yanı mal mülk Allahındır
sağlık olsun zengınler cımrı olur hem sevgıde hem parada
nerdeeeeeeMumemum canikom, benim dediğim şeyse baktınmı sen hiç, vaktin olmadı gerçi de hiç, merak ettim :ecrin_bebek:
Ayhh pukito, bende de o saate benzer var ama ondan istiyorum bende, nişanlım olacak çocuk alacaktı ama sonradan işler alt üst olunca arada kaynadı, çok hoşuma gidiy, herşeyle takınabiliyorsun, kendine gitti bu tarz bir saat aldı sıra bendeydi halbukim, bahtsız bedevisin sen diyo 5 tl lik saatlerden alıcakmış şimdilik sonra yanına iki sıfır eklicekmiş hoşşik:sinifsinif:
gız gerzek smiley yaptım mannak mısınKIZ EDAAA ne hamilesiklava: töbe töbee ağzını hayra ac klava:kafamçokkarıştı
ohoo sen buna işim dooru gitmedi diosan olmazdün akşam işten 6,30 da çıktım.Allahtan araba vardı 10 dk bakırköydeydim.
bi hırkam var içine muhakkak şu uzun tunik gömlekler var onlardan giymem lazım beyaz.
geçen akşam bi mağzada görmüştüm.
neyse gittim bakırköyde çarşıda yer yoktur diye arabayı evin oraya park ettim.evle bakırköy 5 dk bişiy.
topuklu ayakkabılarım vardı.eve girdim onalrı değiştirdim saat yedi oldu.
gidiyimmi gitmeyeyimmi ama gitmem lazım yarın o hırkamı giymek istiyorum diye koşa koşa gittim.
girdim mağazaya gömlğin 38 var tek.kaptım hemen olur dedim ne olcek bir bedebn sonuçta,başaka bir yere bakcak vaktim yok iftara çok az var.
aldım koşturarak eve gittim.girdim içeri ezan okundu.
iftardan sonra denedim gömleği o kaaaa büyük olduki.
aradım ona kadar açığız dediler.
ellerinde yok biliyorum başka şubeye bakcaklar.
çayımı bile içeemden giyindim yine indim çarşıya.
aradık taradık bulamadık bedenini.
tabi sonra bunalıma girdim,çünkü bugün giymek çok istiyordum
o bunalımla bakırköydeki tüm mağazaları akşamın dokuzunda talan ettim.
yıkılmış bir vaziyette kendimi eve attım.
sonuç:elimde kalan kocaman bir gömlek ve haftaya kadar değiştirmek için sabretmek.
bir işimde doru gitsin ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?