Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hee bu arada aklıma ne geldi biliyniz mi?
Sulfat bize pazartesi günü evinin resimlerini eklicekti, öyle dimişti unuttuk sanmasın:dilcikar:

:kedi::kedi: Evet canım haklısın. Msn de olan arkadaşlara açıklama yaptım ama burayı unuttum Pc de virüs istilasına uğradık malesef. Bikaç gün giremedim zaten hatırlarsanız. Format atıldı vs. ama hala makineden foto aktarımı yapamıyorum malesef :1no2: Sadece şuan pc de kayıtlı fotoları ekleyebiliyorum. Hatta bikaç foto eklicem çeyizlik birazdan önceden kayıtlı olan. Eşime resti çektim bian önce yap kızlar evimi bekliyor dedim kaydirigubbakcemile3 H.sonu ilgileneceğini söyledi. Umarım bu sefer mahçup olmam ve ptesi-salı gibi ekleyebilirim

Piki sulfat bekliyoruz :ecrin_bebek:

Burciliko, çok tatlısınız canım, serhat enişte sana özel poşet bilem yaptırmış baksana, poşetin üstünede komacan BURCU yazyor kaydirigubbakcemile3

cnm boynumdaki gerdanlığıda babam almayı versin dimi ama....

yeliz zengin mi cidden anamadım bende bihaber kaldım burdan yaa
şimdi burcunun fotolarına gidiyorum
sulfatım ben beklerim ne zman eklersen acile deel burdayız nası olsa :)):)

yeliz zengin mi cidden anamadım bende bihaber kaldım burdan yaa
şimdi burcunun fotolarına gidiyorum
sulfatım ben beklerim ne zman eklersen acile deel burdayız nası olsa :)):)

yok cnm ya ne zengini böcük öyle bişe dedi..zenginlik kim biz kim?

Evettt kızlarrr söz verdiğim gibi bir kaç kare profile ekledim albüm olarak... o doğrultuda istek gelmiş... İsteyenler bakabilirlerr....
Havadisleri merak ediyorum ne dünyadan ne KKdan habersiz kaldım 1 hafta....

tebrik ederim , allah sağlıkla mutlulukla huzurla bir ömür geçirmeyi nasip etsin inş.

maşallah nazar değmesin

lahana 36 mı gıyyon normalde benmde beğendım bı gömlek var ama herkes alıy hevesım kactı ya
ınş bulurlar barı cnm

evet 36 giyiyorum...

he valla....

slm kızlar

geldim bendeeeee

eda bişi diyimmiiiiiiiiiii
zaten akrep bayanları gelen olarak evlendikten sonra çalışmayı istemezmiş ya da çalışmazlarmış, bu sebepten ki genelde evlenecekleri erkeklerin durumuna bakarlarmış iyi ise evlenir evlendikten sonra da rahat edermiş vee böyle akrep tanıdğım bir arkadaşım var, kızın ve ailesinin durumu iyi değil çalışıyordu, nişanlandı bikaç ay sonra işi bıraktı kız (kocam baksın dedi, daha nişanlıyken )

enem o eşya alan kimdi sülfatmıydı
güle güle kullan cicilerini
karalahana anam ne ettin öyle sen, bilmiyom da ben şu ramazan vakti öyle koşturmazdım hiç en azından bugün ki hayal kırıklığın böyle çok olmazdı

leblebi, sinay geçmiş olsun
biz burda bişey hissetmedik :S belki selçuk tarafı sallanmış olabilir

anadolu yakasındayım , evet nişanlıyım 5-6 ay sonrada evli olcam kısmetse , gerçi tarihi belirlemedik ama bakalım hayırlısı en uygun zamanı seçmeye çalışıyorum

aaaa 5- 6 ay kaldıysa evlenmene o zaman sende çok çeyiz vardır nanedem kadeş. bizim için rica etsek ekleyebilirmisin ?

burcu
resımlerı yorum edıyom beklen dıo o kıl edıyo o yüzden burdan yorum etcem
aşkınız hıc bıtmesın
bende kavusmak ıstıyom annem ve babama senı cok ıyı anlıyom cok mutlusun onlarla
bıde kılo mu aldın sen:tomato:

yelız zengun garusu evellah:roflol:

nanedem bende22,5 yasındayım ıı bak bı yerden şansın cıkmış nışanlın nerelı sen nerelısın

ay burcu ya tam da sendne bahsettim bak lahanaya

çok süper on numero tatlısınız maşalah maşallah maşallahhhhhhh

bu arada selenay ay keşke işte ben d eöyle olsam yaaaaaa
ya d apufi de
biz biraz hesapsız akrepler olduk dimek kü
allah benimkine güç kuvvet çalışma azmi versin
sonra çok para kazanalım sonra ben çalışmiim

ben geldimmmm opuyorumnanaktan

Herkese hayırlı cumalarr hayırlıı günler...

Allah hepimizi ve tüm sevdiklerimizi kazalardan,belalardan,afetlerden korusunnn yarabbbimmmmmmmmmmmmmmm :Saruboceq:

ben hatay nişanlım kayseri :gitme:

benim aklıma şöyle bişey geldi kızlarrr. yelizin gelinliğinin o çiçeği tekılıp çıkabiliyor ya hani. diyorumki düğünde bir müddet taksın sonrada istediğinde çıkarır. ama tabi düğün olcaksa öyle olur. nikahsa eğer o zaman ya çıkarcak ya takacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…