çüüüüş :1shok:
size bısey sorcam bana fıkır verın ama ondan önce bı sorun var
hava cok karardı şemsıyem yok unuttum araç durağı uzak ne mok yıycem ben yaa
karsıdan oturan askımın sebekesı yok dıo arada:bbo:
hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
AMİNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq:
102 mıakannehir pardon bayıldım ama 55 ınmek ıstıyom dedınya aradakı fark şaşirtı
sağlık sorunlardan yada kullandığın ılaclar falan mı kılo yaptı cnm
sen baya bı balına olmuşsunkaydirigubbakcemile3ama burda bıda tonbalığı var EDA yanı bunebu yazan ınek
ınş verırsın cnm genede baya vermışsın masallah
bana yağsz tarafından bı 5 6 kılo versen:kedi:[/QU
hem sağlıktan hem rehavetten , safra kesesi alındı , alerjiden dolayı kortizonlu ilaçlar vs derken 102 yi gördüm , 23 ü gitti 78 oldum kaldı 23 ü tam yarı yoldayım yani , hayırlısıyla bunuda vercem inş. ,
valla al demekle olsuyosa vereyim ama malesef , sende çok dert etme kendine zaten evlenince , bir süre sonra hamilelik sonra istediğin gibi olursun yerimseniben
aaah istemek allah amahsus isteyelim bizNan deli 50,000 benimde işimi görür, ama imkansız yahuuuuuu gerçekci olmak gerekşakkıdı
oh maşallah 102 mitakvim görünmüyomuuu CADIARZU ben 102 le başladım(nişanlım balık eti seviyo güya ama ben biraz balina etliydim, aşk gözünü kör etti adam beni balık eti görmeye başladı ) şimdi 78 im düğüne kadar 55 e inmeye çalışıcam kısmetse ama ilk hedef 65 olmak , valla bu hatunların derdi bitmiyo zaten kimisi zayıfım der kimisi şişmanım , normal olan saçım kısa der olmadı uzun der valla bilemiyorum ne olcak bizim halimiz , :dance:,
yok büyük eşyalara daha geçmedik , evimizin tadilatı olacak ona göre karar vericez nasıl alalım diye , almak yerine para biriktiriyoruz , evimizde kirazcı var şu anda o ıkıcak tadilat olacak ki bayağı büyük bi tadilat ona göre allah yardımcımız olsun inş. 2-3 ay içerisinde bitirmeye çalışıcaz hepsini ben şimdilik mutfak eşyalarımı toparlıyorum
akşama evde olamıcam ablamda kalıcam bu gece , misafirler erken giderde müsait olursam eklerim yerimseniben
yaa çüş tabi:1shok:çüüüüş :1shok:
haa ben de onu didim102 mıakannehir pardon bayıldım ama 55 ınmek ıstıyom dedınya aradakı fark şaşirtı
sen baya bı balına olmuşsunkaydirigubbakcemile3ama burda bıda tonbalığı var EDA yanı bunebu yazan ınek
bana yağsz tarafından bı 5 6 kılo versen:kedi:
Kendimden Nefret Ediyorum - Sayfa 4 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBUnoldu eda
walla bacı bana formül ver102 mıakannehir pardon bayıldım ama 55 ınmek ıstıyom dedınya aradakı fark şaşirtı
bana yağsz tarafından bı 5 6 kılo versen:kedi:[/QU
hem sağlıktan hem rehavetten , safra kesesi alındı , alerjiden dolayı kortizonlu ilaçlar vs derken 102 yi gördüm , 23 ü gitti 78 oldum kaldı 23 ü tam yarı yoldayım yani , hayırlısıyla bunuda vercem inş. ,
valla al demekle olsuyosa vereyim ama malesef , sende çok dert etme kendine zaten evlenince , bir süre sonra hamilelik sonra istediğin gibi olursun yerimseniben
yoksa gitcem lipo mipo yaptırcam o olacak
sonra yazık olacak
takvim görünmüyomuuu CADIARZU ben 102 le başladım(nişanlım balık eti seviyo güya ama ben biraz balina etliydim, aşk gözünü kör etti adam beni balık eti görmeye başladı ) şimdi 78 im düğüne kadar 55 e inmeye çalışıcam kısmetse ama ilk hedef 65 olmak , valla bu hatunların derdi bitmiyo zaten kimisi zayıfım der kimisi şişmanım , normal olan saçım kısa der olmadı uzun der valla bilemiyorum ne olcak bizim halimiz , :dance:,
yok büyük eşyalara daha geçmedik , evimizin tadilatı olacak ona göre karar vericez nasıl alalım diye , almak yerine para biriktiriyoruz , evimizde kirazcı var şu anda o ıkıcak tadilat olacak ki bayağı büyük bi tadilat ona göre allah yardımcımız olsun inş. 2-3 ay içerisinde bitirmeye çalışıcaz hepsini ben şimdilik mutfak eşyalarımı toparlıyorum
akşama evde olamıcam ablamda kalıcam bu gece , misafirler erken giderde müsait olursam eklerim yerimseniben
Şeniz teşekkür ederim betacııımMandlinin cicilerin çok güzel özellikle salon için aldığın vazo cukk diye uymuş çok güzel yerimseniben
tarih belli değil ama 2010 yazı olur sanırımoy oy oy ,, düğüne çok varmı ???
yaa kötü tabi bayramda gelecek aşkım :dance:betacım h geldın cnm gec kaldın
zeynep aboww neden uzak nan öle off kötuymuşş
zeynep ben sanamı demıstımm tupperları koyumm bendekı fıkrın olsun dıee kusss album yapım durr burda cokk uzarrr
canım maşallah valla tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin
doktor kontrolündemi verdin?
bende geçen sene 14 kilo vermiştim çok şükür almadım gerizemuszemuszemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?