Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

haha dizi izliom ey aşk nerdesin
adama soruolar ne mezunusun
lise öncesi
yani dio karşıdaki
ortaokula varmadan
ilkokulmu dio
tam olarak diplomayı alamasamda ilkokul sayılır dio
mezunmusun dio
yan taraftakide mezun mezun dio
haha

oooh ama istanbulda yaşıosunuz galiba he?

evet ikimizde istanbulda doğduk büyüdük ve yaşıyoruz ,

çüüüüş :1shok:

ben dıyomda bana kızıyo yalan mı nan 7 taneakannehir
annemle konustum dedıkı nışan ne zmn yapak
dedım k valıdem amelıyat olsun sızde gelın konusak
anem aman kızım gerek yok dedı
altınlardan olmak ıstemım dedım güldü
annem ve babam 1 tane nışanda 1 tanede düğüden taktı ablamlara:kedi:banada tmm sanada alırız yapmasakta dedı
hatta cok alırız dedı
ablamların ceyıslerını aldılar benım almadılar ya ondan öle dıyı

nhl-frk, aybuer+, baberko+, DarkAngel+, dreamlife, eccu+, Eudorabeta+, Kundera+, laydbird, mandilin+, mulberry+, my_sakura, nanedem, parpalm+, pıtırcık85+, p_nr+, sibel1907, sulfat+, talay, uğur böcüğü+, winebir, zeynepsudem+

esma yok ama yaaa

hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
AMİNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq:

hoşbuldumm canımm yerimseniben

nasılsınız kızlar ? ne var ne yokk arada takip etmeye çalışıyorm ama geçmişe pek bakamadım...

Konyada deprem olmuşş Allah bi daha yaşatmasınn :Saruboceq:
Mandlinin cicilerin çok güzel özellikle salon için aldığın vazo cukk diye uymuş çok güzel yerimseniben

yelizcimm gelinlikli halinede baktım çok güzel olmuşun Saçınla makyajınla dahada güzel olacağına eminim opuyorumnanaktan

burçiş gelmiş hoş gelmişş onunda gördüm resimlerini maşallah aile saadeti yaşamışlarr fotolar süperr :lepi:

Nan deli 50,000 benimde işimi görür, ama imkansız yahuuuuuu gerçekci olmak gerekşakkıdı
aaah istemek allah amahsus isteyelim biz
bakarsın gelir
oooh misss

oh maşallah 102 mi

desene benden tombiki çıktı aramızda yihooo

nasıl verdin kuzum ya
ben de düüne 55 olim diorum ama yok
gram oynamıyorum

çüüüüş :1shok:
yaa çüş tabi:1shok:

haa ben de onu didim
bi ben vardım
bi de nanedem oldu şincik

Kendimden Nefret Ediyorum - Sayfa 4 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
yani bu topicte
ay kız yazmış
hatamı anladım falan demiş
neyse işte
ay millet neler döktürmüş ya

ne kadar kolay ahkam kesiyoruz di mi

kendi başlarına gelse
allah korusun

ne bileiym ya
hayatta büyük konuşmamak gerek

nanedem canım baya vermısınn yınee yaa masallah ıns hedefıne ulasırsın cnmm

zeynep ben sanamı demıstımm tupperları koyumm bendekı fıkrın olsun dıee kusss album yapım durr burda cokk uzarrr

canım maşallah valla tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin
doktor kontrolündemi verdin?
bende geçen sene 14 kilo vermiştim çok şükür almadım gerizemuszemuszemuszemus

edacım valla benim en büyük sorunum yemek yemememdi , sabah kahvaltı etmezdim saat 2-3 gibi yerdim bidaha ertesi gün öğlene yada akşama , metabolizmamı çökertmiştim çalışmıyodu artık , şimdi ramazan gerçi ama ramazandan önce sürekli yemek yemekten baygınlık geçiricektim günde 6-7 defa yiyodum ağzım hç boş kalmadı , birazda sporla oluyo valla ama tabi doktora gidiyorum ayda 1 defa yanlış bişeyler yapmış olmayım sağlığım bozulmasın diye , eğer sende zayıflıcam dersen bence kulaktan dolma diyetler vs ler yerine doktora git allah korusun sağlıksız zayıf olmaktansa sağlıklı tombik oluruz daha iyi...

tşk ederim nihal , yarı yola geldik geriside gelcek allahın izniyle ... kararlıyım kısa zamanda 55 olmasam bile 65 olucam sonrasında yavaş yavaş 55 lerede düşerim inş.

oy oy oy ,, düğüne çok varmı ???
tarih belli değil ama 2010 yazı olur sanırım
betacım h geldın cnm gec kaldın

zeynep aboww neden uzak nan öle off kötuymuşş
yaa kötü tabi bayramda gelecek aşkım :dance:
zeynep ben sanamı demıstımm tupperları koyumm bendekı fıkrın olsun dıee kusss album yapım durr burda cokk uzarrr

evet cnm bana demiştin

canım maşallah valla tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin
doktor kontrolündemi verdin?
bende geçen sene 14 kilo vermiştim çok şükür almadım gerizemuszemuszemuszemus

evet canım 1 doktor olsa neyse , diyetisyene gittim, endokrine gittim ,dahiliyey gittim ve bunlarla sürekli telefonla haberleşerek kilo verdim ,

tabi bunun yanında en büyük doktorum 7/24 nişanlımın kontrolüyle

ay inş. bende almam bi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…