Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

nanedem bende22,5 yasındayım ıı bak bı yerden şansın cıkmış nışanlın nerelı sen nerelısın[/QUOTE]

ben rizeliyim , nişanlımda trabzonlu ..... şansa memleketlerde komşu , gerçi rizelilerle trabzonlular hiç anlaşamaz derler ya biz bu tabuyu yıkıcaz kısmetse kaydirigubbakcemile3

Valla oyle edacan, zaten yakında matematik dehası olucam kafamda hesap yapmaktan...
Ama iş konusunda yollarımız kesişmedi, 25 yasındayım 5 yılı aşkındır kendi paramı kazanıp kendime göre harcıyorum, çalışmazsam özgürlüğümü yitirmiş gibi hissederim, limitsiz kredi kartı seçeneği önüme sunulmayacağı için çalış pufi çalış...
Hemde devlet işi diye bir taraflarım yırtıldı istifa etmek ayıp olur dimi ama :roflol:

nanedem kaç kılosun cnm takvımden merak ettımde:kedi: herkes vermeye calısır ben kılo almak ıstıyom:gitme:
büyük eşya olarak bısey almadın sanırım
olsun aksama ekle merakla beklıozdelikafadulden

ıııh inanamam artık ateş duman misali :jeyyar:
laf aramızda babası 7 tane bilezik takacakmış hem de en kalınından

hehe kızlar aklıma ne geldi
ben bizimkine bu aldıklarımın fotosunu göndersem kesin döner bana
hey allam ekşınlığım tuttu
ahahah kessssssssinnn

ay dur haftaya bayramı bekle de ondan soora ekşın mekşın konuşak

ay ekle ekle payuluruh

ben geldimmmm opuyorumnanaktan

Herkese hayırlı cumalarr hayırlıı günler...

Allah hepimizi ve tüm sevdiklerimizi kazalardan,belalardan,afetlerden korusunnn yarabbbimmmmmmmmmmmmmmm :Saruboceq:
aminnnnnnn

hmm dediğin fikir iyi gibi geldi bak şimdi
böylece değişiklik de olur hem

ama nikah olacaksa yine de hiç takmasın derim ben

ben rizeliyim , nişanlımda trabzonlu ..... şansa memleketlerde komşu , gerçi rizelilerle trabzonlular hiç anlaşamaz derler ya biz bu tabuyu yıkıcaz kısmetse kaydirigubbakcemile3
oooh ama istanbulda yaşıosunuz galiba he?

size bısey sorcam bana fıkır verın ama ondan önce bı sorun var

hava cok karardı şemsıyem yok unuttum araç durağı uzak ne mok yıycem ben yaa
karsıdan oturan askımın sebekesı yok dıo arada:bbo:

ben geldimmmm opuyorumnanaktan

Herkese hayırlı cumalarr hayırlıı günler...

Allah hepimizi ve tüm sevdiklerimizi kazalardan,belalardan,afetlerden korusunnn yarabbbimmmmmmmmmmmmmmm :Saruboceq:

hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
AMİNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq:

nanedem kaç kılosun cnm takvımden merak ettımde:kedi: herkes vermeye calısır ben kılo almak ıstıyom:gitme:
büyük eşya olarak bısey almadın sanırım
olsun aksama ekle merakla beklıozdelikafadulden

takvim görünmüyomuuu CADIARZU ben 102 le başladım(nişanlım balık eti seviyo güya ama ben biraz balina etliydim, aşk gözünü kör etti adam beni balık eti görmeye başladı ) şimdi 78 im düğüne kadar 55 e inmeye çalışıcam kısmetse ama ilk hedef 65 olmak , valla bu hatunların derdi bitmiyo zaten kimisi zayıfım der kimisi şişmanım , normal olan saçım kısa der olmadı uzun der valla bilemiyorum ne olcak bizim halimiz , :dance:,

yok büyük eşyalara daha geçmedik , evimizin tadilatı olacak ona göre karar vericez nasıl alalım diye , almak yerine para biriktiriyoruz , evimizde kirazcı var şu anda o ıkıcak tadilat olacak ki bayağı büyük bi tadilat ona göre allah yardımcımız olsun inş. 2-3 ay içerisinde bitirmeye çalışıcaz hepsini ben şimdilik mutfak eşyalarımı toparlıyorum

akşama evde olamıcam ablamda kalıcam bu gece , misafirler erken giderde müsait olursam eklerim yerimseniben

nanedem hemşo olduk sayıılır:lepi: k valıdemde artvın arhavılızemuszemus

eda cık bence ımkanın varsa hava bozdu burda:bbo:

102 mıakannehir pardon bayıldım ama 55 ınmek ıstıyom dedınya aradakı fark şaşirtı
sağlık sorunlardan yada kullandığın ılaclar falan mı kılo yaptı cnm
sen baya bı balına olmuşsunkaydirigubbakcemile3ama burda bıda tonbalığı var EDA yanı bunebu yazan ınek
ınş verırsın cnm genede baya vermışsın masallah
bana yağsz tarafından bı 5 6 kılo versen:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…