aaaa 5- 6 ay kaldıysa evlenmene o zaman sende çok çeyiz vardır nanedem kadeş. bizim için rica etsek ekleyebilirmisin ?[/QUOT
valla çeyizden kastın mutfak eşyasıyya bolca var diğerleriyle çokta fazla ilgilenmiyorum (tabak -çanak deyinde gözlerim ışıldıyoda) :teytey: bulabildiklerimi bugün eklemeye çalışırım diğerlerinide haftaya ayarlamaya çalışırım
evet canım.bahsettiğim şeyler mutfak eşyası, banyo aksesuarı.....vs. biz öyle şeylere daha çok meraklıyız di kızlarrrr :)"hihoyyyt
ay burcu ya tam da sendne bahsettim bak lahanaya
çok süper on numero tatlısınız maşalah maşallah maşallahhhhhhh
bu arada selenay ay keşke işte ben d eöyle olsam yaaaaaa
ya d apufi de
biz biraz hesapsız akrepler olduk dimek kü
allah benimkine güç kuvvet çalışma azmi versin
sonra çok para kazanalım sonra ben çalışmiim
ben hatay nişanlım kayseri :gitme:
evet canım.bahsettiğim şeyler mutfak eşyası, banyo aksesuarı.....vs. biz öyle şeylere daha çok meraklıyız di kızlarrrr :)"hihoyyyt
tamamdır o zaman müsait olduğum zamanlarda aldığım , alacaklarım, beğendiklerimin resimlerini burda paylaşırım sizinle ....alkisalkisalkis
aaa benım nışanlım rizeli:lepi:
laf aramızda babası 7 tane bilezik takacakmış hem de en kalınındanıııh inanamam artık ateş duman misali :jeyyar:
ahahah kessssssssinnnhehe kızlar aklıma ne geldi
ben bizimkine bu aldıklarımın fotosunu göndersem kesin döner bana
hey allam ekşınlığım tuttu
ay ekle ekle payuluruhaaaa 5- 6 ay kaldıysa evlenmene o zaman sende çok çeyiz vardır nanedem kadeş. bizim için rica etsek ekleyebilirmisin ?
valla çeyizden kastın mutfak eşyasıyya bolca var diğerleriyle çokta fazla ilgilenmiyorum (tabak -çanak deyinde gözlerim ışıldıyoda) :teytey: bulabildiklerimi bugün eklemeye çalışırım diğerlerinide haftaya ayarlamaya çalışırım
aminnnnnnnben geldimmmm opuyorumnanaktan
Herkese hayırlı cumalarr hayırlıı günler...
Allah hepimizi ve tüm sevdiklerimizi kazalardan,belalardan,afetlerden korusunnn yarabbbimmmmmmmmmmmmmmm :Saruboceq:
hmm dediğin fikir iyi gibi geldi bak şimdibenim aklıma şöyle bişey geldi kızlarrr. yelizin gelinliğinin o çiçeği tekılıp çıkabiliyor ya hani. diyorumki düğünde bir müddet taksın sonrada istediğinde çıkarır. ama tabi düğün olcaksa öyle olur. nikahsa eğer o zaman ya çıkarcak ya takacak :)
oooh ama istanbulda yaşıosunuz galiba he?ben rizeliyim , nişanlımda trabzonlu ..... şansa memleketlerde komşu , gerçi rizelilerle trabzonlular hiç anlaşamaz derler ya biz bu tabuyu yıkıcaz kısmetse kaydirigubbakcemile3
ayneeeeeeennnnnnnnnnnnnn:lepi:evet canım.bahsettiğim şeyler mutfak eşyası, banyo aksesuarı.....vs. biz öyle şeylere daha çok meraklıyız di kızlarrrr :)"hihoyyyt
ah aaaaaaaaaaaahhhhhhValla oyle edacan, zaten yakında matematik dehası olucam kafamda hesap yapmaktan...
Ama iş konusunda yollarımız kesişmedi, 25 yasındayım 5 yılı aşkındır kendi paramı kazanıp kendime göre harcıyorum, çalışmazsam özgürlüğümü yitirmiş gibi hissederim, limitsiz kredi kartı seçeneği önüme sunulmayacağı için çalış pufi çalış...
Hemde devlet işi diye bir taraflarım yırtıldı istifa etmek ayıp olur dimi ama :roflol:
pufi limitsizde d egözüm yok
şöyle 50bin tale limit de işimi görür:1shok:
ben geldimmmm opuyorumnanaktan
Herkese hayırlı cumalarr hayırlıı günler...
Allah hepimizi ve tüm sevdiklerimizi kazalardan,belalardan,afetlerden korusunnn yarabbbimmmmmmmmmmmmmmm :Saruboceq:
nanedem kaç kılosun cnm takvımden merak ettımde:kedi: herkes vermeye calısır ben kılo almak ıstıyom:gitme:
büyük eşya olarak bısey almadın sanırım
olsun aksama ekle merakla beklıozdelikafadulden
çüüüüş :1shok:laf aramızda babası 7 tane bilezik takacakmış hem de en kalınından
takvim görünmüyomuuu CADIARZU ben 102 le başladım(nişanlım balık eti seviyo güya ama ben biraz balina etliydim, aşk gözünü kör etti adam beni balık eti görmeye başladı ) şimdi 78 im düğüne kadar 55 e inmeye çalışıcam kısmetse ama ilk hedef 65 olmak , valla bu hatunların derdi bitmiyo zaten kimisi zayıfım der kimisi şişmanım , normal olan saçım kısa der olmadı uzun der valla bilemiyorum ne olcak bizim halimiz , :dance:,
yok büyük eşyalara daha geçmedik , evimizin tadilatı olacak ona göre karar vericez nasıl alalım diye , almak yerine para biriktiriyoruz , evimizde kirazcı var şu anda o ıkıcak tadilat olacak ki bayağı büyük bi tadilat ona göre allah yardımcımız olsun inş. 2-3 ay içerisinde bitirmeye çalışıcaz hepsini ben şimdilik mutfak eşyalarımı toparlıyorum
akşama evde olamıcam ablamda kalıcam bu gece , misafirler erken giderde müsait olursam eklerim yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?