Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

maşallah 4 ay diyordu ya daha dün gibi
yatağın bazalı olsun çok kullanışlı

günaydınn şafak kaç

SENDE Mİ BİLİYOSUN ASKER YOLU BEKLEDİĞİMİ...ŞAFAK435turkbayragi...YOKSAA EVLİLİĞİN ŞAFAĞI MI????????delikafadulden

sabah sabah mallığım üstmdeee yaa...orda kocaman asker sevgilisi yazıo bidee kıh kıh..ama hoş görün ben çok sinirliyim...sabırsızım şuan yerimde duramıorum bi arasın sorcaklarım var kafayı yiicem....

SENDE Mİ BİLİYOSUN ASKER YOLU BEKLEDİĞİMİ...ŞAFAK435turkbayragi...YOKSAA EVLİLİĞİN ŞAFAĞI MI????????delikafadulden

asker sevgilisi demişsin ordan çıkardım ama daha şafak karanlık içini karartmayayımda
bende burda askerimi bekledim geldi allahın izniyle evliliğe gün saydık yine burda herşey burda o yüzden kopamıyoruz burdan pek allah kavuştursun nerde askerturkbayragi

off ne zordur o bekleyiş

kızlar ben bundan almıştım çeyize inanılmaz işe yarıyor tüm ev terliklerini diziyorum oraya ortalıkta terlik kalabalığı olmuyor tavsiye ediyorum
koçtaş...

geçmışe bakcaktım ama vaktım yokk

şuan ısteyım sbh gelmeyınce patronun ser.. yığenı aradı acmadım patron aradı acmadım sonra actım
gelmıyom dedım dun bana ıstersen gelme dedı bende gelmıyom falan dedım
oda ona bkma sen terbıyesz şöle böle benım ıcın gel bıraz konustuk
dedım haftaya cıkarım sız işçı bulun bende iş
sızın gıbı olamıyorum ınsanlık bende kalsın dedım ve geldım
yarın iş bakcam ınş bulurm

aşkımı aradım sonunda actı
ıyıleşmış bıraz ama üşütmüş sanırım dr yorgunluktan ve düşünceden demış takma kfana bıseyı demış
boğazları acıyo öksuruyo falan
kan gelme sebebı zorlaması olabılır

evet kızlar yatağımı bazalı alıcam bende
fazla yorgan yastıkları oraya stoklamayı düşünüyorum :))

hoşbuldum uğur böcüğü dertliyiz sanırım:teselli:

ALLAH başka dert vermeısn cok şükür dıyorum
iş konusunda cok sıkıntılıyım sorunlar yasıyorum ve öle böle deıl cnm
4 yıllık emeğım var ve bırakıp suan bıle gtmek ıstıyorum
aksam annemle konustum bıze yakışmaz dedı gıt konus adamla cıkıyom de dedı
öle dedım
nışanlımda hasta

sevındım bocukm ıyılesmesıneee cnmmm sıra senın ıs bulmana gelddıı ıns oda olur ben bırazdan gıdıom esmalara yagmur yagmadan kacımmm optum hepınızı bu gece ordayımm artık p.tesı yada yarın aksam gorusuruzz hepınızı opuyorummm

konuşuk kızlar ohh valla kuş gbi rahatladım vallaa...böcüüm en güzelini yapmışsın güzelce ayrılmak en güzeli onlar ne kadar haketmesede olsun...burasu çeyiz topi ya süprscm sen sevdiğini özleyenler topiiine gel bbunları orda konuşalım...kızlar çeyizme bi sürü bişi aldım gecen hafta ama buraya kooymaya üşeniorum bloğma koymuştum link vermek isterim ama sanırım izin verilmeyebilirmiş????

canım hakkında hayırlısı olsun
nişanlınada acil şifalar
kötü bişi olmadığına sevindim

kız nerde hergün görüo
2 aydır görmemiştim geçen haftasonu gördüm
yine göremem bi ay
iş içn mecburen nette telde konuşuoruz
ama yok bundan sora bana uzak olsun
sabah aradım mecburen bi şifre sormak için günaydın bile demedim çünkü haketmio o direk konuya daldım kapattım pislik yaa beni üzdğünün on katı üzülsün o
pıtır nereeee yaaaaa
çıkmıştım bea

tamam yaaa

pıtıırrr barışalımmıı :a.s.:
küsmedimki canım

pıtır nan gıttınmıı cıddennnnn kız dogrudur kızmaaa cogunun cıdden facesı varr o tarz resım yokturr googledeee gel hadııııı
kız kızdımda gittim mi sandınız
kızmadım kimseye relax
herkese günaydın
bugün yine yalnızım
ben çok sıkıldım burdan artık yaaa
offf

böcükcüm hayırlısı olsun inş.
çok geçmiş olsun çok şükür kötü bişe yokmuş..

superisi ve
askeryolu bekleyen diğer arkadaş
ismini unuttum :kedi:
hoşgeldinizz a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…