Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

uğur böcüğü benimde maaş yok napçaz bu patronları yaaa bayram geliyo insan verir demi daha ağustos duruyo klava:

MQ tuşu var cnm bak sağda ona tıkla alıntı yapcağın kısılerden sonrada son alıntıdan ALINTI yazısını tıkla:lepi:

dene bakım olcak mı

superısı ben senden 1 yaş büyüğüm sımdık fark ettım
nışanlı mısn sbh kacrmış olabılırm yazdınsa kusra bakma
asker beklıyorsun sanırım
bıde meslek ne nerde calısıyorsun
bızm ağustos aylık duruyo haftaya alcakmışız
9 aydırda ssk paramız duruyo asgarı gecım ındırımı devletın verdığı parayı bıle vermıyolar
ama cıkarken tüm haklarımı alcam:lepi:

ayy cnm komşum bencede ya sabrettıp hakedenı bulcam ınş sen ne edın balım

he sımdık gordum superısı aynı meslek ve bursadasın
ben şanslıyım ist iş alanı fazla ınş kısa sürede bulcam

kızlarrr hazır olun aşkım askere giderken yaptıım süprz fotlarını da koycamm ayy yine heycanlandmm

MQ tuşu var cnm bak sağda ona tıkla alıntı yapcağın kısılerden sonrada son alıntıdan ALINTI yazısını tıkla:lepi:

dene bakım olcak mı

canım bende muhasebe bürosunda çalışıyorum nişanlı değilim aileler biliyo kerdi aramızda taktığımız yüzüklerimiz var gelince düşünüyoruz işte az kaldı 68 şafak düştüm çeyiz derdine maaşlarıda bi toptan alamıyoz 50 milyon 100 milyon işte öle veriyo harçlık gibiklava:

alıntıların arasını doldurmayı unutma bacım
dıyelım ıkı farklı kısıden alıntı ettın ozmn ıkısıne cevabı alta yazma

az kalmış ınş hayırlısı olur
50 100 mu
dılencıye versen küpür eder be:roflol:
yok ben bı yarısını alıyom bı yarısını alıyom 2 haftada bır ama bu aralar gec alıyoruz

dur kıs öğrencem yavaş yavaş:roflol: valla öğle bi ayın maaşını alana kadar diğer ayın yarısına geliyoz e güvenipte bi yere taksitte açamıyom asıl bu konuda dertli benim kuzumm

dur kıs öğrencem yavaş yavaş:roflol: valla öğle bi ayın maaşını alana kadar diğer ayın yarısına geliyoz e güvenipte bi yere taksitte açamıyom asıl bu konuda dertli benim kuzumm

benım şansım yok sanırım
aralık 2008de arcelıkten camasr bulasık mak aldım 12 ay takstle
ocakta basladım 200 tl ayda
abbow bı para alıyom oduym bıdaha alana kadr gene gelıyo
ama hesapladım 3000 tlden fazla ödeme yapmışımyanı sırf maasım ceyıse gıtmış

nan ben englısh home hastasıyım bende aldım ordan bısıler
o maa örtulerınden alcam bende cok harıkalar gordumm
gule gule kullan
sanırım sarışınsın sen:jeyyar:

yok çiçeğim onlar cervecenin kendi içindekilerdi ben değil...onları hemen attım çeyizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…