Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım ya geçmiş olsun inş. önemli bişi değildir( aynı bu iş sorunları bitmez güzelim ama anlaşılan senin canına tak etmiş artık

densemciiiiikiim ben zübeyde canım hoşbulduka.s.....kızlar ben şey dicem:kedi:...allah izin verirse ben yatak odası takımımı yaptrıcam...ben beyaz mobilya seviyorum...aşkı memnudakiler örnk...ama yataklar bazalı olmyuo...tepe home bakalnr varsa aranızda ordada var bu takımlar...bende kara kara düşünüyorum...baza çok önemli yaakafamçokkarıştı

kızlar yaa feysbukta bi video izledim şuan ağladım ağlıcam
düğünde kız sezen aksu deliveren şarkısını sölüo dans ederken stüdyoya girmiş önceden ay süperdi ya

kızlar yaa feysbukta bi video izledim şuan ağladım ağlıcam
düğünde kız sezen aksu deliveren şarkısını sölüo dans ederken stüdyoya girmiş önceden ay süperdi ya

o kız tam benim kafadanmış desene....ben de harıl harıl keman kursları alıyrum düğünmde çalcam diee.....kaydirigubbakcemile3

tskler canlarım bıtanemlerım sızlerı cok sefyom yaa

zybd suan bıraz yoğunum cnm sonra uğrarım ama
bıde lınk vermek yasak cnm burayada eklesen bızde gorsek
bende uzn zmnddır ceyıs alamıyom en son tupperlerdan aldım onlarıde kolıledım

zybd cnm bazalı yatak almanı tavsıye ederım cnm bıde beyaz güzel duruyo cok beğenıyorum ben akçaağaç ıstıyorum ınş yanı

zübeydecim daha var anladığım kadarıyla erken değilmi mobilya için bu arada nerde asker benim sevdiğim vanda:çok üzgünüm:

pıtırcık çok merak ettim başlı maşlı yok mu versen de youtubeden islesem bende

zübeydecim daha var anladığım kadarıyla erken değilmi mobilya için bu arada nerde asker benim sevdiğim vanda:çok üzgünüm:

canım izmir benim sevgilimin ki...ama şöyle bi durum hani herşeyi düşünmek lazım döndüğün de hemen olursa bişiler o sıkışıklıkta ayrıntılarla uğraşamam benim kine kaldıysa gelinklik modelimi falan beenmemm lazım şimdiden herkesi tembhleyip gtmiş..mekanlara bakın diye...bütünü oluşturan şeyde ayrıntılarda gizli...olduğuna göre....benim herşeyi ufak ufak düşünmemm gerek:kedi:

bız ne zmn evlencez bee sıkıldım haa

ayy sımdık param olcaktı ceyıs alcaktım tum sıkıntılarım gıderdı

kızlar şimdi resimlerimi koyıcam bloğumdan indiriyorum resimlerimi tekrar.....

uğur böcüğü bu kadar stres yapma yaaaaaaaa zamanla olur herşey yoluna girer gerçekten üzme sen tatlı canınıı:teselli:

saol cnm bende ceyıs cok var sırf stres atmak ıcın almak ıstıyorumm ama bu sadece bı hayal maaş yok ortada daha

ya bide bişey sorcam ben yeniyim ya pek anlamıyom bu alıntıları yapmayı beceremedim nasıl yapıyonuz nasıl resim koyuyonus

yok cn üzmüyorum ınan şuan ıcın tek üzüldüğüm nookta nışanlım başka sorun yok
960 tl taksıtım kaldı burdan şuan cıksam okadr param zatı var iş ıse sorun deıl
mağaza cok elbet bulurum
ALLAH ıyılerın yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…