- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
günaydın kızlar.dün nikahım oldu.delikafaduldenkendi yaptğım nikah şekerlerimi paylaşmak istedim.sepetinide ben süsledim.nasıl olmuş bi bakın
quzuularr çeyiz serince(o vakte gelrsek tabiiii)hepppsini koyarımm şimdi hepsiii bazaların altında tepiş tepiş..dolapların üstnde daa önce aldıklrımı maalesf koyamıycam ama sağlık olsunn önümzdeki maçlara bakıcaz artıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
geldımm
songa cok buyuk yawww resımmm:bbo:
ctesi günleri genelde topiklerde pek kimse olmaz zübeyde
tatil herkes
biz gibi ctesi çalışan köleler az((
quzum yaaa=)bizim kendi işimiz die ben rahatım bilg az bi işim var çıkcam ama buralarda oyalanıorum die bitiremedm ki:):):)çalışan kız gelio dio ki''pardon rahatsız edicem bişi sorablr mym?''bende utanıorum ....burda görüyo yazıştımı çok mühim iş yapıomusum gbi özr dilio bide puhahahahahahahahakaydirigubbakcemile3
haaa kızlar hani ben masa örtüsü arıyordum ya. anlatmıştım.dertsiz simli gümüş gri diye. bizim burda çeyizci bir yer buldum.oraya sordum. kumaşı tarif ettim.aynısını bulmuş ve diktiriyorum şimdi. 45 e dikiyor. şimdi birde runner lazım. ama nasıl bişey yaptırsam acaba ? benim tabaklar mavili falan ya ona uygun mavili bişey yaptırayım diyorum ama aklımda bir model yok. kadın model bulursan yaparım dedi. nasıl bişey yaptırsam acaba yaaaa. bu arada tabağımı ekliyorum
kızlar yaa feysbukta bi video izledim şuan ağladım ağlıcam
düğünde kız sezen aksu deliveren şarkısını sölüo dans ederken stüdyoya girmiş önceden ay süperdi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?