Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

quzuularr çeyiz serince(o vakte gelrsek tabiiii)hepppsini koyarımm şimdi hepsiii bazaların altında tepiş tepiş..dolapların üstnde daa önce aldıklrımı maalesf koyamıycam ama sağlık olsunn önümzdeki maçlara bakıcaz artıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar.dün nikahım oldu.delikafaduldenkendi yaptğım nikah şekerlerimi paylaşmak istedim.sepetinide ben süsledim.nasıl olmuş bi bakın

hayırlı olsun canım.allah mesut etsin. şekerler ve sepette çok orjinal olmuş. kız o kadar işin içinde birde bunları hazırlamakla uğraşmışsın yaaa. ama olsun insanın kendi emeği olunca daha tatlı oluyor herşey dimi

zübeydecim aldığın ürünler internette varsa ordanda resim ekleyebilirsin. biz çoğunlukla öylede yapıyoruz.

şimdi bunları zaten kendi blğuma koymuştum ki gelcek olanları da koyarım muhtemelen...eskileri de boş vaktlermde netten buldukca eklerim cicişlerrrrr

haaa kızlar hani ben masa örtüsü arıyordum ya. anlatmıştım.dertsiz simli gümüş gri diye. bizim burda çeyizci bir yer buldum.oraya sordum. kumaşı tarif ettim.aynısını bulmuş ve diktiriyorum şimdi. 45 e dikiyor. şimdi birde runner lazım. ama nasıl bişey yaptırsam acaba ? benim tabaklar mavili falan ya ona uygun mavili bişey yaptırayım diyorum ama aklımda bir model yok. kadın model bulursan yaparım dedi. nasıl bişey yaptırsam acaba yaaaa. bu arada tabağımı ekliyorum

yaaaaaaaa gtmeseydn keşke ama kmse konuşmuyo zaten hı u huuuu kızlarr

ctesi günleri genelde topiklerde pek kimse olmaz zübeyde
tatil herkes
biz gibi ctesi çalışan köleler az ((

ctesi günleri genelde topiklerde pek kimse olmaz zübeyde
tatil herkes
biz gibi ctesi çalışan köleler az ((

quzum yaaa=)bizim kendi işimiz die ben rahatım bilg az bi işim var çıkcam ama buralarda oyalanıorum die bitiremedm ki:):):)çalışan kız gelio dio ki''pardon rahatsız edicem bişi sorablr mym?''bende utanıorum ....burda görüyo yazıştımı çok mühim iş yapıomusum gbi özr dilio bide puhahahahahahahahakaydirigubbakcemile3

tabiki önemli
kk da olmak bir ayrıcalıktır :lepi:

sırnaşık şey

canım bence 45 pahalı

biz azraya yaptık 2 masa örtüsü runner ve 12 peçethepsi 150 ye canım

kızlar yaa feysbukta bi video izledim şuan ağladım ağlıcam
düğünde kız sezen aksu deliveren şarkısını sölüo dans ederken stüdyoya girmiş önceden ay süperdi ya

kız sayfanda gördüm bi izleyim dedim müdavimi oldum
ayrıca o parçayı bulursan bana da yolla hee çok güzel :gitme: nasıl güzel söylemiş kız öyleee
sezen aksununkinden biel çok hoşuma gitti yani :)

böcük geçmiş olsun sözlüne
hakkında da hayırlısı inş

bende sabah beri yemek sitesindeyi may deli oldum pc başında ne güzel şeyler var öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…