Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

nan yemekler süper hanı tarıflerı kurabıyler cok guzell keklerde pastada
süprıslerde

uğur böcüğü senin iş imkanında var benim buralarda pek yok bide sevdiğim bekle az kaldı çıkma dedi akşam monuştuk bizde yoksa bu paraya çalışılmaz yani bi yanlış beyanname ver maliye hemen kesiyo cezayı tırsıyom çalışırken yanlış yapçamda cepten ödicem diye mafoldumben

böcüüüm sen o masa örtüsünü o çervcenin yanındaki fiyonklarla bi görrrr allllahhhım ben çıldrdım o kadar güzel duruyo kii tabi takamadım örtüye kıyamdım hemen....ordan battaniy de alıcam daa....misafr havluları faln...esse den de bişiler aldım ama onları çekmeyi unutmuşumm aaa bidee sabahlığım vardııı:asigim:

superısı resme tıkladın ya orda isim cıkıyo nete yaz bakk
evt cnm sabır dılıyorum sana ne dıyım

Kızlarrrr azar deydirdinizz burda da yağmur başladı daha dün güneşleniyorduk yahuuu:))))))))9

Bu arada 15 eylül doğum günüm bakalım kocacık ne alacak.... hihi...

burcum bende cok merak edıyorum cnmm kesın süper bısı eder

superısı hersey yavas yavas olur öğrenırsın merk etme

zbyd lınk verdım nan baktın mı englısh home larıma

bakmamm mı baktım da orda kayboldum quzumm...kıh kıh kıhhhhh

nasıl kayboldun nan 4 5 6 7 sayfalarda olcaktı :bbo:

superısı senın bloga bakmaya gttı kesın

günaydın kızlar.dün nikahım oldu.delikafaduldenkendi yaptğım nikah şekerlerimi paylaşmak istedim.sepetinide ben süsledim.nasıl olmuş bi bakın

Imageshack - adsz2jj
Imageshack - adszsg
Imageshack - havlu
bunlar da o aldığım nevresimlerin e-katoğundaki teşhrleri....ben seviyorum hurayı sizde tavsiye ederim

canım çok güzel çeyizlerin. asker süprizlerinide beğendim

songacımm cooookkk sağol canım benimmm böcük kaybolduk dediysekkk bakacaz dieeeeee canım benim aaaaaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…