Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

işteyım cnm
aradı patron azcık yalakalık ettı ama vazgecmedım cıkcam onada dedım
hem annem bız onlar gıbı olamayız gıt yüzlerıne karsı soyle ondan sonra cık dedı

askımda ıyı suan işe gıdıyo ve yağmur başlayıp cok fena
ılac kullancak boğazları acıy
burun kanasıda kırıktan dolayı
burnu krılmış bı dalış sırasnda sanrım öle bısı dedıydı
bende bıkez şaka edım derken kanatmıştım:tomato:
boğazıda yara olmuş öle

yağmur başladı akannehir ben cok sevıyomm kışı yaa tabı felaketler olmasın ınş

açılmaz mıyız nan hoşşık:jeyyar: hadı evlenek dıo bende dedım yıllarca bekleyenler var hele bı dur da 2 ay oldu
ben bekleyemem dıo:jeyyar: ne cazıbelıyım nan

ben onu bı atcamm:roflol:
bılmıyokı burda 3,5 atan benım
o gun bıde halam gelıyomuşş:roflol:

burda yamur yokk benimkide kuduruyoo gelseydim keşke diee edirnede varmış ama

bide arkadaşlarımıza ev yerleştirmeye gidicektikk

hepsi kaldı sel gelcek diince tv ler

ayyyyyyyy çekilin ben geldiiiiiiiim banada yer açın kızlarrrrrrrrrr:kedi:bu gün işten erken çıktım mıçım yer görsün biraz dimiiiiiiiiii:roflol:....napıosunuzzzzzzza.s.

burda yağıyo hala akannehir

h geldnız ne edıysınız nnan ben bı taraftanda zarf yazıyom mesaıler odencekmış ıscılerın
adamlara bak ya aylık yok ama 15 20 tl mesaı var alın doya doya harcan dıo
benım oda yok ama ayıp

napiimm böcüğümm çok yoğunuz bizde ama bu gün kaçabildim:)
sen neler yapıosun canikom...ankaradada yağmur sel alarmı verildi ama Allahın işiii bir damla bile yağmadı daha..bakalımm nolcek

minikim alisaacım sizler napıosunuz papicim...hepiniz iimsiiniz kızlar...evlilik hazırlıkları nasıl didio anlatın..

zeysb kolay gelsın cnm suan rahatsınya onemlı olan şuan demı yaazemuszemus ula evde olmak vardı

burda gunes vardı sımdık karabulutlar bıanlık oluyo yanı gelır orayada

papi semt olarak neresı nan ora
buraya yağıo yoğun ama ınce tanelı

mınık bızımkısı ondan nıkah dedı sanrım
bız yorulmayız pek:jeyyar:
kına gecemız salonda olcak düğün gıbım ozmn cok yorulcaz
o horon kolbastı ben bılmıyom hıcbırını
ee ben otururum o oynasın demı ya

valla gelsinde hayırlı bir yağmur olsun böcüğüm...kuşum işin aslı iştede rahat değilim.patronlar çok terbiyesiz tipler sürekli hakaret kötü söz...canımdan bezdim valla.Allah yardımcım olsun...bu ayda şöle bişi dediler.maaşından 350 yi vericeksin yoksa kovulursun...ne yapayım neeeee verdim parayı müdürün masasına koydum.çok ağrıma gitti çok...başka iş bulsam kaçıcamda işteeee Allah büyük.ama helal etmedim etmicem

nan aynı benım dert haa
resmen kovulmaktan beter oldum ama sabrettım
350 tl mı ben kuruşumu bırakmam bunlar cıkarken topluca alcam
sonrada bıguzel ssk sıkayet etcem
benmkılerde cok terbıyesız

nan aynı benım dert haa
resmen kovulmaktan beter oldum ama sabrettım
350 tl mı ben kuruşumu bırakmam bunlar cıkarken topluca alcam
sonrada bıguzel ssk sıkayet etcem
benmkılerde cok terbıyesız

iğrençler böcüğüm.işe ihtiyacım olduğu içinde verdim ne yapayım.önce direndim.hemen çıkışımı yapmak için hazırlıklara başladılar.pılını pırtını topla dediler...ne yapayım neee el mahkum iş yok verdim parayı.çabuk çek maaşını 350 sini getir masama dedi
mafoldumbençok ağrıma gitti.benimle beraber bir kızdan daha kesti.içerdeki kendi elemanlarını odaya topladı ve parayı bölüştürdü..bu ne terbiyesizlik anlamadım.ben paramı geri alamamkiii.verdim işte.Allah gösterecek bana haram ettim ama haram bak nasıl çıkacak o para

kaç para alıyosunki 350sini bıraktın :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…