doru sölüosun böcüğüm.ama inan 9da alana bir çıkıorum 5te bitmesi gerekir ya mesaii.ben akşam 7-8 alandayım.wc bile yok.bukadar sıkıntıyı çektim nieee..evime ekmek götürebilmek için yuva kurmak için.arkamızda amcamız dayımız yokkiii...çalıştığım yeride daha sonra sölerim canım..devlet dairesinde bunlar dönüosaaaa vay tr nin haline....benim yol param 200böcük.1,5st git 1,5st gel 3 saatim yolda geçio.hakka hukuğa bütçe kanunlarına bile sığmıyor...Allaha havale ettim.ama helal etmedim etmicem.bana dua edin.Allah bana göstersin.burada çalışmaya başlıyalı 2 ay oldu yemin ediorum gözümün yaşı dinmedi.dualarınızı eksik etmein nolurrrrrrr çok daraldım:sinifsinif:
doru sölüosun böcüğüm.ama inan 9da alana bir çıkıorum 5te bitmesi gerekir ya mesaii.ben akşam 7-8 alandayım.wc bile yok.bukadar sıkıntıyı çektim nieee..evime ekmek götürebilmek için yuva kurmak için.arkamızda amcamız dayımız yokkiii...çalıştığım yeride daha sonra sölerim canım..devlet dairesinde bunlar dönüosaaaa vay tr nin haline....benim yol param 200böcük.1,5st git 1,5st gel 3 saatim yolda geçio.hakka hukuğa bütçe kanunlarına bile sığmıyor...Allaha havale ettim.ama helal etmedim etmicem.bana dua edin.Allah bana göstersin.burada çalışmaya başlıyalı 2 ay oldu yemin ediorum gözümün yaşı dinmedi.dualarınızı eksik etmein nolurrrrrrr çok daraldım:sinifsinif:
papicim boşver sizin elentürünüz kesilmesin kızzzzzz:jeyyar:
Allah razı olsun kuşum haklısın...Allaha sığındım başka kimsem yok...sürekli ayakta çalışmaktan gece uyamıorum kramp girio...bunlar böle çalışan birine böle yapıosa dediğin gibi daha ne diiimm..çok saol desteğin için çokkkkkkkka.s.anlyorum cnm senı snın kadr yoğun deılım ama lafları cok ağır
200 tl cok bı yol parası ıcın okadr calış cabala sen
bıde devlet daıresı
ben bılıyom bacım ank. dayın yoksa zor bazı seyler
dua ederım senın ıcnde ınş hayırlı kapılar acılır sana
ağlamak care deıl kendını uzme bosuna balım
senı seven destek olan ınsanlarla gez eğlen
sağlığın bedenınden hıc ayrılmasın ınan daha guzel bı yer bulursun
benım askım var o cok destek oluyo saolsun
kuşum amma soru sordun heeeesırnaşık şeykpss ile değil devletteyim ama yarı özel yarı tüzel diimmm...ayrıntıları sonra veririm...aynen öle devllette oluo.bana bunu yapan paramı isteyen devletin akdrolu müdürü...kadrolu başkanlar....yaaaaaaaahımm memurmusun? kpssylemi atandın? ne zaman ve kaç puanla başladın
ya iyide devlette öyle şeyler olmaz diye biliyodum ben ama alla allaa bide özele kötü derler baksana devlete bile girdiler demekki
cnm ya sıkma canını her şerde bi hayır vardır öle düşün hakkında hayırlısı olur inş devlet dairesimi dedin :1shok: bu dediğin devlet dairesindemi oldu anlamadım :uhm:
aminnnnnnnnahaha doğru didin vallaaa bize bişi olmasınn zemuszemus opuyorumnanaktan
Rabbim bütün sevenleri korusunnn:Saruboceq:
:kedi:
önemlı olan aza kanaat edıp coğu bulmak
coğu var edebılmek
ınş daha guzel bı yerde daha cok maasla cok alcam:lepi:
burda bulutlar toplanıyo son 1 saatım kaldı aman eve gıdene kadr bısı olmasa
bız gecen yağmurda ındık ıslandkkk süperdı
darısı sıze
evlnınce en cok neyı ıstıyom bılın mı
maça gıdıyok saat 12 1 gbı ayrılıyoz kalkmak zorunda kalıyoz arkadaslaırmzdan ayrılıyoz
onlar bekar yanı coğu
kendı evımız olsa sabahlaardık
hep bunu hayal edıyom
kuşum amma soru sordun heeeesırnaşık şeykpss ile değil devletteyim ama yarı özel yarı tüzel diimmm...ayrıntıları sonra veririm...aynen öle devllette oluo.bana bunu yapan paramı isteyen devletin akdrolu müdürü...kadrolu başkanlar....yaaaaaaaa
:
ne dımek cnm benım yaa sen üzme kendını
böle olaylar oldukca
var olanları düşün
aılenı sağlığnı basını sokacak bı evını
falan fılan
iş ve eş secımı cok onemlı cok etklıyo hayatı
eş süper olsunda iş buluruz dıom ben
Allah razı olsun kuşum haklısın...Allaha sığındım başka kimsem yok...sürekli ayakta çalışmaktan gece uyamıorum kramp girio...bunlar böle çalışan birine böle yapıosa dediğin gibi daha ne diiimm..çok saol desteğin için çokkkkkkkka.s.
kuşum amma soru sordun heeeesırnaşık şeykpss ile değil devletteyim ama yarı özel yarı tüzel diimmm...ayrıntıları sonra veririm...aynen öle devllette oluo.bana bunu yapan paramı isteyen devletin akdrolu müdürü...kadrolu başkanlar....yaaaaaaaa
inşallah canım Allah razı olsun.yanımda olduğun için saol...öle bende hayır var dedim.ne yapayım.ewet bu dediğim devlet dairesinde canım...ben belediyede çalışıorum:1no2:
çok sordum dimii :kedi: yaa bi kpsszede olarak boş gezen bi öğretmenim bende, normal memuriyet hakkında pek bilgim yokta bende olabilirmiyim vs vs ondan sordum hihoyyyt
böcüğüm yaa valla geçen hafta izmitlikartallar olarak iftar verdiler ben gidemedimbende en çok bunlara üzülüyorum, çocuklarda soruyomuş bide yenge nerde yenge nerde diye :gitme: bi evlenelim sabahlara kadar gezces aşkımla inşallaahhh :Saruboceq:
:sm_cool:kuşum sor kızzz burda tam söliyemediğim şeyler oliii o yüzden dedim...kpss ye giriceksin ve ataman olucak öğretmen atamaları çok oluo.....eğitim bilimlerinden yaparsın bişiler al 80-90 gir devlete..nie memuriyet hakkında bilgin yok kız..memurların sitesine gir ve öğren.herşey yazıo canikom..insanın kendi parasını kazanması gibi varmı.tahsili ne olursa olsun herkez çalışmalı benceee....inşallah Allah sanada güzel bir kapı açar canım.ama çalış kpss ye:Saruboceq:
Allah razı olsun canım benimmmmmmmmma.s.özledim nerelerdesinzeysb , böcüğüüm, Allah yardımcınız olsun kuşlar yaa, inşallah tez vakitte daha güzel işler bulun da huzurunuz olsun. Allah herkese benim patronum gibi müdürüm gibi işverenler versin inş..
neyi ispatlıcamki..koydum parayı masasına almadım der.diorum sana belediye başkanın yardımcısına çıktım makama....bende biliorum dedi kanım dondu...daha nereye çıkayım.onun üstü belediye başkanı.kesin oda biliodur kimi kime şikayet edicemkiiicnm o zmn şikayet et vardır bi yolu ıspatlarsan yaparlar bişeyler
papi dünde yemek vardı bızde gıdemedık
ahh ahh sbhlara kadr maclarda besıktaşta gezmek var
gercı bız ılk tanıstığımız 2 gun onunlaydım cok süperdı
zeysb sabır sen ne yüce bı erdemsın dıom yuzlrıne karsı anlamıyolar mallar bu kadr işte
aman ya boşveer sımdık onlarıı
guzel seyler dusn tatıldesın
ayy son 45 dk kaldı cıkmama
bu gün çok sussaaaaaadımmmmmmmmgazwoman abla saol
sen nerelerdesn sadece bu gunler gelıyonnn
ayy acıkmadm ama mıdeme bısıler oluyoo yaa fena oldum bırden
amin canikommmmmmmm nasılsınaayy allah herkesin kalbine göre versin kızlar herkesin işleri bir an önce rayına girsinn
kuşum öğretmenler a danda girebilio die biliorum..75 az.daha fazla almalısın. memmurlar.net e girsene öğretmenlerin forumuda var bilgi al kız bol bol....kps3le uzman müfettiş yardm vs alınıo die biliorum.mesela ben b den giriorum.kps3 tende kps1dende tercih yapabiliorum..ama kps3 yerleri zor.araştır ve çalış canım.yediiklim yayınları var çok faydalı otur evde çalış...:1hug:bu sene 75 aldım zaten ama evde kaldım genebilgisayar öğretmeniyim ben..
kafamı karıştırdılar orda yaa bizimde kpss3 puanımız var ama onunla atama omuyo dyolar memuriyete, 2010da yapılcak b grubu sınavına girceksin bilmemne diyolar..
hoş ben zaten öğretmen olmayı daha çok istiyorumda işte boşta kalınca neye sarılacağını şaşırıyo insan :)
Aminn pashminamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?