Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hımm memurmusun? kpssylemi atandın? ne zaman ve kaç puanla başladın

ya iyide devlette öyle şeyler olmaz diye biliyodum ben ama alla allaa bide özele kötü derler baksana devlete bile girdiler demekki

cnm ya sıkma canını her şerde bi hayır vardır öle düşün hakkında hayırlısı olur inş devlet dairesimi dedin :1shok: bu dediğin devlet dairesindemi oldu anlamadım :uhm:

:kedi:
önemlı olan aza kanaat edıp coğu bulmak
coğu var edebılmek
ınş daha guzel bı yerde daha cok maasla cok alcam:lepi:
burda bulutlar toplanıyo son 1 saatım kaldı aman eve gıdene kadr bısı olmasa
bız gecen yağmurda ındık ıslandkkk süperdı
darısı sıze
evlnınce en cok neyı ıstıyom bılın mı
maça gıdıyok saat 12 1 gbı ayrılıyoz kalkmak zorunda kalıyoz arkadaslaırmzdan ayrılıyoz
onlar bekar yanı coğu
kendı evımız olsa sabahlaardık
hep bunu hayal edıyom

Allah razı olsun kuşum haklısın...Allaha sığındım başka kimsem yok...sürekli ayakta çalışmaktan gece uyamıorum kramp girio...bunlar böle çalışan birine böle yapıosa dediğin gibi daha ne diiimm..çok saol desteğin için çokkkkkkkka.s.
hımm memurmusun? kpssylemi atandın? ne zaman ve kaç puanla başladın

ya iyide devlette öyle şeyler olmaz diye biliyodum ben ama alla allaa bide özele kötü derler baksana devlete bile girdiler demekki
kuşum amma soru sordun heeeesırnaşık şeykpss ile değil devletteyim ama yarı özel yarı tüzel diimmm...ayrıntıları sonra veririm...aynen öle devllette oluo.bana bunu yapan paramı isteyen devletin akdrolu müdürü...kadrolu başkanlar....yaaaaaaaa
cnm ya sıkma canını her şerde bi hayır vardır öle düşün hakkında hayırlısı olur inş devlet dairesimi dedin :1shok: bu dediğin devlet dairesindemi oldu anlamadım :uhm:

inşallah canım Allah razı olsun.yanımda olduğun için saol...öle bende hayır var dedim.ne yapayım.ewet bu dediğim devlet dairesinde canım...ben belediyede çalışıorum:1no2:

ne dımek cnm benım yaa sen üzme kendını
böle olaylar oldukca
var olanları düşün
aılenı sağlığnı basını sokacak bı evını
falan fılan
iş ve eş secımı cok onemlı cok etklıyo hayatı
eş süper olsunda iş buluruz dıom ben

ahaha doğru didin vallaaa bize bişi olmasınn zemuszemus opuyorumnanaktan

Rabbim bütün sevenleri korusunnn :Saruboceq:
aminnnnnnnn

aynen ölee canım..bende mesleğime göre düşük maaş aldığım bir eyrde çalışıodum ama Alalha şükür diodum bu krizde gene ii diodum...takii bu kesinti ve tehtitlere kadar...inşallaah sende daha hayırlı bol maaşlı işlerde çalışırsın.hepimiz için....mübarek aydayız inşallah Allah dularımızı kabul eder

çok sordum dimii :kedi: yaa bi kpsszede olarak boş gezen bi öğretmenim bende, normal memuriyet hakkında pek bilgim yokta bende olabilirmiyim vs vs ondan sordum hihoyyyt

böcüğüm yaa valla geçen hafta izmitlikartallar olarak iftar verdiler ben gidemedim bende en çok bunlara üzülüyorum, çocuklarda soruyomuş bide yenge nerde yenge nerde diye :gitme: bi evlenelim sabahlara kadar gezces aşkımla inşallaahhh :Saruboceq:

:1hug:saol canikom...valla öle yapıorum..ama haklısın iş hayatım sosyal ve özel hayatımı okadar etkiledikiii bi kere çok stresliyim ve herkeze yansıtıorum...vede çok yorgunum....işte eşte çok önemli yaa..Allaha şükür şükür....ya sabır...ne diim artık...:Saruboceq:

zeysb , böcüğüüm, Allah yardımcınız olsun kuşlar yaa, inşallah tez vakitte daha güzel işler bulun da huzurunuz olsun. Allah herkese benim patronum gibi müdürüm gibi işverenler versin inş..

cnm o zmn şikayet et vardır bi yolu ıspatlarsan yaparlar bişeyler

papi dünde yemek vardı bızde gıdemedık
ahh ahh sbhlara kadr maclarda besıktaşta gezmek var
gercı bız ılk tanıstığımız 2 gun onunlaydım cok süperdı

zeysb sabır sen ne yüce bı erdemsın dıom yuzlrıne karsı anlamıyolar mallar bu kadr işte
aman ya boşveer sımdık onlarıı
guzel seyler dusn tatıldesın
ayy son 45 dk kaldı cıkmama

:sm_cool:kuşum sor kızzz burda tam söliyemediğim şeyler oliii o yüzden dedim...kpss ye giriceksin ve ataman olucak öğretmen atamaları çok oluo.....eğitim bilimlerinden yaparsın bişiler al 80-90 gir devlete..nie memuriyet hakkında bilgin yok kız..memurların sitesine gir ve öğren.herşey yazıo canikom..insanın kendi parasını kazanması gibi varmı.tahsili ne olursa olsun herkez çalışmalı benceee....inşallah Allah sanada güzel bir kapı açar canım.ama çalış kpss ye:Saruboceq:

gazwoman abla saol
sen nerelerdesn sadece bu gunler gelıyonnn

ayy acıkmadm ama mıdeme bısıler oluyoo yaa fena oldum bırden

bu sene 75 aldım zaten ama evde kaldım gene bilgisayar öğretmeniyim ben..

kafamı karıştırdılar orda yaa bizimde kpss3 puanımız var ama onunla atama omuyo dyolar memuriyete, 2010da yapılcak b grubu sınavına girceksin bilmemne diyolar..

hoş ben zaten öğretmen olmayı daha çok istiyorumda işte boşta kalınca neye sarılacağını şaşırıyo insan :)

Aminn pashminamm

zeysb , böcüğüüm, Allah yardımcınız olsun kuşlar yaa, inşallah tez vakitte daha güzel işler bulun da huzurunuz olsun. Allah herkese benim patronum gibi müdürüm gibi işverenler versin inş..
Allah razı olsun canım benimmmmmmmmma.s.özledim nerelerdesin
cnm o zmn şikayet et vardır bi yolu ıspatlarsan yaparlar bişeyler
neyi ispatlıcamki..koydum parayı masasına almadım der.diorum sana belediye başkanın yardımcısına çıktım makama....bende biliorum dedi kanım dondu...daha nereye çıkayım.onun üstü belediye başkanı.kesin oda biliodur kimi kime şikayet edicemkiii

ewet yaa güzel şeyler düşünelim haklısın kuşum.....vereliniortak:1hug:

Son düzenleme:
gazwoman abla saol
sen nerelerdesn sadece bu gunler gelıyonnn

ayy acıkmadm ama mıdeme bısıler oluyoo yaa fena oldum bırden
bu gün çok sussaaaaaadımmmmmmmm
aayy allah herkesin kalbine göre versin kızlar herkesin işleri bir an önce rayına girsinn
amin canikommmmmmmm nasılsın
kuşum öğretmenler a danda girebilio die biliorum..75 az.daha fazla almalısın. memmurlar.net e girsene öğretmenlerin forumuda var bilgi al kız bol bol....kps3le uzman müfettiş yardm vs alınıo die biliorum.mesela ben b den giriorum.kps3 tende kps1dende tercih yapabiliorum..ama kps3 yerleri zor.araştır ve çalış canım.yediiklim yayınları var çok faydalı otur evde çalış...:1hug:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…