Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ökuzler yaa
bırınden kes bırıne ver oldu başka
hayvan bıle değerlı bunların yanında
üzülme cnm ınş yenı guzel bı iş bulcaz ınşş

anam yağmur durdu guneş accak gıbı:bbo:

bayrampaşa tarafına gıderken demı

valla ben zaten 580 tl alıyom 20 tl ısteseler vermem:mymeka:
tez zmnda cıkar ınş cnm

evet bayrampaşa gaziosmanpaşa eyübün ortası

bermuda şeytan üçgeni gibm yerdeyiz her köşeden başka ilçeye çıkıoz

yağmur başladı şimşekler çakıyor zaten hiç sevmem bide dün anons etmişler hafta sonu dışarı çıkmayın diye ama ben işteyim korkuyorum ya

ya nasıl istediler senin maaşını ne hakla anlamadım

zeynep yağsın nan korkma benmde evım uzak ama olsun
haaa bıde akşama maç var ıptal olmadıda olmaz mı acep
aşkım gtme hasta olun dedı ama gdesım var
ama oda hasta ıyıce hasta olmasınnn
off arkadaslar gıdıy ama
neyse bakalım artık

papi nan 580 tl neler edıom goruyon demı ne ceyısler ettım haa ben 530 tl alıyom aylardır daha 1 kere 50 tl aldılar

içerde param var cıkarken alcam:lepi:

bende az alıyorum ama şehire göre değişiyor tabi en azından dolmuş parası yok bende ama yemek benden gene aynı oldu be sizin yemek oraya ait kardasınız kız ay bende delikafadulden

yemek buraya aıt ama bundan sonra yemem
pis ınsanların yemeklerı batsın
yol parası cepten

allahım günah yazmasın ama kışı hiç sevmem yağmur yağıyor şimşek çakıyor hava kararıyor bana bişeyler oluyor bi karamsarlık düşüyor bi garip oluyorum

bende cok mutlu oluyorum nedense
o sıck yatakta yatmak hıc kalkmak ıstemıyom
maçlarda ayrı guzel oluyo
ben her yönunu sevıyorum valla
cok gezmedığım ıcınde karanlık sorun olmuyoo:lepi:
yanı ben kışın evlenmek ısterdım hep ama olmuycak neyse zaten üşütür hasta oluuruz:jeyyar:

1350 alıodum canım....ben akşama kadar ayağımın üstünde çalışıorum.alanda ayakta ve işçilerle...çok çirkin birşey...benim yol param 200 tutuo.....olay parada değil.yapılan muameleee çok çirkin çok..ewet böcük içerde oturan elemanlarına dağattı müd parayı ne çirkin değilmi

Son düzenleme:
ayy cnm üzülme elbet dunya onların bıgun başlarına geccek sen merak etme
bıanda noldum ben dıycekler

sağlık olsunda hepsı gecer be balım 350 tl ıle sen zengın olmasın ama onlar cok seylerını kaybederler

doru sölüosun böcüğüm.ama inan 9da alana bir çıkıorum 5te bitmesi gerekir ya mesaii.ben akşam 7-8 alandayım.wc bile yok.bukadar sıkıntıyı çektim nieee..evime ekmek götürebilmek için yuva kurmak için.arkamızda amcamız dayımız yokkiii...çalıştığım yeride daha sonra sölerim canım..devlet dairesinde bunlar dönüosaaaa vay tr nin haline....benim yol param 200böcük.1,5st git 1,5st gel 3 saatim yolda geçio.hakka hukuğa bütçe kanunlarına bile sığmıyor...Allaha havale ettim.ama helal etmedim etmicem.bana dua edin.Allah bana göstersin.burada çalışmaya başlıyalı 2 ay oldu yemin ediorum gözümün yaşı dinmedi.dualarınızı eksik etmein nolurrrrrrr çok daraldım:sinifsinif:

papi nan 580 tl neler edıom goruyon demı ne ceyısler ettım haa ben 530 tl alıyom aylardır daha 1 kere 50 tl aldılar

içerde param var cıkarken alcam:lepi:

eveett maşallah sana be böcüğüm valla neler neler aldın helal olsun :))

ee boşnamı çeyiz bakanısın zaten :))

uff aşkımla nette oyun oynuyoduk elektrikler kesildi izmitteee :)

burda yağmur durdu ama kapalı ve rüzgarlı hava, ben yazı severim kışın kat kat giyin dur ooo sıkılıyorum valla :) çokta üşürüm zaten :)

ama kar yağsın yağmur yağsın evde kalorifer dibinde oturup izlemeye bayılırım, aşkımla yağmurda yürümeyide seviyoruz ama uzaklarda lduğumuz için çok ıslanamıyoruz şimdilik, evlenince inşallaahh :sinifsinif:

anlyorum cnm senı snın kadr yoğun deılım ama lafları cok ağır
200 tl cok bı yol parası ıcın okadr calış cabala sen
bıde devlet daıresı
ben bılıyom bacım ank. dayın yoksa zor bazı seyler
dua ederım senın ıcnde ınş hayırlı kapılar acılır sana
ağlamak care deıl kendını uzme bosuna balım
senı seven destek olan ınsanlarla gez eğlen
sağlığın bedenınden hıc ayrılmasın ınan daha guzel bı yer bulursun
benım askım var o cok destek oluyo saolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…