Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

anamm ne sessiz bugün burasıı geliomm gidiom kimse yookk

patladım bu h.sonu evde

sel var diye programda yapmadııkk çatladım vallahii

aynen canım.bizde bu hafta sonunda sel olur diye dışarı çıkamadık.inan çok sıkıldım yaaaa. aşkımıda göremedimmmmm :gitme:

aynen kızlar bende öyle.
annemle bayram temizliğine kalktık oyalanıyrm biraz öyle:)
bende göremedim nişanlımı strese girdim yaa

aynen canım.bizde bu hafta sonunda sel olur diye dışarı çıkamadık.inan çok sıkıldım yaaaa. aşkımıda göremedimmmmm :gitme:

aynı durumm bu hafta gelicekti bişeyler alıcaktıkk güyaa

haftaya bayramm tatile gidioo bizde memlekete gidicezz

görüşemiycez genee :sinifsinif:

erva senin takvim benim takvime yakın yaa (gerçi ben takvim yapmadım )bende seviniom senin ki düştükçee

gün gelicekk bizde düğüne son 10 gün kaldı diycez burdan inş.

Öldümm bittimmmm :gitme:
Temizlik yapıyorum mutfak halımı ve holdeki halılarımı sildimm geberdimm yorgunluktan :bbo:
Yarın kayınvalidelerle eltileri yemeğe alıcazz daha menü oluşturmam lazımm akannehir

winebir anam senın işin gücün yok mu
hıc cıkmıyon burdan haa masallah sana al buda benden boncukk
senı buranın guvenlık görevlısı ılan edıyom aman kımse calmasın topıcı

:roflol::roflol:delüüü

erva senin takvim benim takvime yakın yaa (gerçi ben takvim yapmadım )bende seviniom senin ki düştükçee

gün gelicekk bizde düğüne son 10 gün kaldı diycez burdan inş.

ayyy inşallah pashim yaa dimek takvimimiz aynı he sevindim inşallah hiçbi değişiklik olmaz takvimimizde benneyaptımki

Öldümm bittimmmm :gitme:
Temizlik yapıyorum mutfak halımı ve holdeki halılarımı sildimm geberdimm yorgunluktan :bbo:
Yarın kayınvalidelerle eltileri yemeğe alıcazz daha menü oluşturmam lazımm akannehir

oooooo hamarat hanım hoşgeldinizzz buyrunnnnnnnnn
bende sandımki bayram temizliği ama zaten yenisiniz bu bayram size kimse gelmez siz dolaşırsınız
menüye yardım edelim mi

oooooo hamarat hanım hoşgeldinizzz buyrunnnnnnnnn
bende sandımki bayram temizliği ama zaten yenisiniz bu bayram size kimse gelmez siz dolaşırsınız
menüye yardım edelim mi

Bugün resmen temizlik yapıyorum bi cuma günü yine süpürürüm toz alırım yeterr vereliniortak
Walla 8 kişi olucaz..

İslim kebabı
sebzeli pilav
sodalı börek
közlenmiş kırmızı biber salatası
normal salata
barbunya

çocuklar içinde domatesli spaketti yapmayı düşünüyorum.

Tatlı olarakta becerebilirsem muhallebeli kadayıf yapıcam..

Nasıl sence bu menüü ?

beta kız holay gelsin bitirdinmi işlerini sana yazdım nan
ya winebir habire burda okuyo okuyo duruy annamadım böcük güvenlik etmiş buraya onu kaydirigubbakcemile3
birazdan nişanlımın halasına gitcez iftara hazırlanıyım

oooooooooooooooo süper betam yaa zaten islim kebabını varyaaa süper bşy bayılıyorum
sodalı börekte aynı şekilde çokgüzel oluyo.
biber salatasına dicek söz yok zaten :lepi:
muhallebili kadayıfta dün yedim oda harika
kısaca menün süper :lepi:
canım istedi :1ninca:

Yok anamm nerde bitmedi dinlenme molasıı verdimm..:sinifsinif:
Kız erva amma geziyosun hee maşallahh zemuszemus
Hahah böcük alem güvenlikcimizz oldu dimekk kaydirigubbakcemile3
Beğenmene sevindimm opuyorumnanaktan
Bakalım bugün temizliği bitirirsemm yarında yemeklerimi yapıcamm inşallahhh :Saruboceq:

betaa islim kebabı ne dedim gııgla baktım ki kürdan kebabıymış çok hoş bir yemek ayrıca sunarkende güzel
bende yapmıştımm
menü süper bence cnnmmm

:1hug:

5 eylülde yayınlayıp 3 eylüle kadar dio kaydirigubbakcemile3

sinirlenip sildim sonradan mesajımı :)) neler yapıolar yaa kuzu gibide milletiz kimsenin sesi çıkmıyo

hadi bakalım inşallah oluurrr :Saruboceq:

ben hiç islim kebabı yapmadım, hep böle görüp özenirim ama henüz kısmet olmadı zemuszemus

bizede iftara teyzemler gelcek sabahtanberi bi telaş bi telaş :))

muhammara gibi bişi yemiştik geçen gün iftara gittiğimiz bi yerde, bu kırmızı biberleri çiğden rondolayıp yapmışlar bizde yapalım dedik ama bişiler eksik oldu bizimki güzel olmadı bilmiyorum napçaz :uhm:

bu arada muhallebili kadayıfı nasıl yapıyosunuz, biz en altına koyuyoruz kadayıfı üstüne muhallebi döküyoruz ööle atıyoruz dolaba, sonra servis yapacağımız zaman tabaklara koyunca üstüne kadayıf ve cevizi koyuyoruz o zaman kıtır kıtır kalıyo üstteki kadayıflar nefis oluyo :teytey:

bende az önce parfe yaptım, babam kitapta görmüş yap dedi hiç bekletirmiyim babişimii hemen yaptım, ama o vişneyle yapmıştı ben vişne reçeli koydum :roflol: çok taneli olmadı ama tadı güzeldi bakalım soğusun iyicede nasıl olcak çok merak ediyorum :))

Upuzun bi aradan sonra selam ceyiz güzelleri opuyorumnanaktan

Umarım herkes iyidir özlemisim burayı ya :gitme:

ayy başımm cok ağrıyo:gitme: ınanılmaz ne etsem gecmıyoo
Allah gunah yazmasın ama ıftar olsun hemen ılac ıccemm
aşkıma cok kızdım
bugun hep evdeydım
persembe abımlergıdıyo bayramda evde yalnız olcam ıcn temızlık neyım yapmıyokkzemuszemus yanı evde kımse olmuycak
ben ablamda kalcamm

hevın h geldın
erva ı ıftarlar durmadan gezıon hee
wınebır nerde yok olmuş bakk maaşından duşcem bılesın
betam kolay gelsın cnm kadayıf süper bence kesın yap
ben bıber yemedığım ıcınn onun tadını hıc bılmım
kebap naısl bısı et varsa onuda yemem
kısaca ben cok yemek secıyommmafoldumben çpk kötu bı huy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…