Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sinirlenip sildim sonradan mesajımı :)) neler yapıolar yaa kuzu gibide milletiz kimsenin sesi çıkmıyo

hadi bakalım inşallah oluurrr :Saruboceq:

ay inşallh
ben bugün değişik bişi yaptım millet tarifini verim
bi paket kakaolu petibör bisküviyi rondoda ufaladım sora yarım paket margarin 1 çay bardağı kadar süt ile karıştırdım bunu tepsinin altına koydum yaydım,sora üzerine 1 kg süt 2 kaşık nişasta,2 kaşık un,7 kaşık şeker ,bi paket vanilya bi kaşık kadar margarin koydum muhallebi pişirdim üstüne döktüm en üste kakao serptim değişik oldu,tiramisu gibi

şimdi geniş aile zamanı öpüom sizi

pıtırcııkk hastaqlığım hala geçmedi ve tatlı krizine girmek için bayramı bekliommm

ama bu tatlı tarifleri olmuyor kuzumm yaniii

canım cicilerine bayıldım..
ayrıca çiçek çok uyumlu olmuş..
ben pek giremediğimden kaçırmış olabilirim sen evlendin mi?
orası salonun mu?
sorular sorular kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım cicilerine bayıldım..
ayrıca çiçek çok uyumlu olmuş..
ben pek giremediğimden kaçırmış olabilirim sen evlendin mi?
orası salonun mu?
sorular sorular kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Mandalinanın yerine cevap vereyim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Haziranda evlendi orası da salonu kaydirigubbakcemile3 Sen yokken bizim tayfanın hepsi evlendi :asigim:

Mandalinanın yerine cevap vereyim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Haziranda evlendi orası da salonu kaydirigubbakcemile3 Sen yokken bizim tayfanın hepsi evlendi :asigim:

:kedi::kedi:kaçırmışım..
sağol sulfatcım aydınlattığın için opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ahh ahhh bizim kızların hepiciği büyümüşte kocaya getmiş maşAllah..kaydirigubbakcemile3

ben pınar pıtırcık kaldıkkk pasmına sonacımaa lady aybuer bız hala bekarızzz

kimsenin ayakkabısındada silinmedim nihalimm kazık çaktım galba buraya

kaydirigubbakcemile5 kuzum yanlız deılsınn bende senın gıbıyım dun aksam beraberdımm artık senin yanında olmak ıstıyorumm dedımm olcaksın dedıı ama dıo sadeceee puffff

papım senın bıdee 10eneyee yakınn oooo benım 4.5 sene olduuu

benimkide artık az kaldı az kaldı diyo bakalım ekimde abisinin düğünü var o geçsin sıra bize gelcek inşallaahhhh :dance:

Rabbim bize iyi işler nasip etsin helede gerisini hallederiz :Saruboceq:

benimkide artık az kaldı az kaldı diyo bakalım ekimde abisinin düğünü var o geçsin sıra bize gelcek inşallaahhhh :dance:

Rabbim bize iyi işler nasip etsin helede gerisini hallederiz :Saruboceq:

amiiin cnm iş bulsamda yanasmazkııı urkuyor evlılıktenn kacıoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…