Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

amin canım inş hayırlısı olur bizler için herşeyinn

neyse ben de kaçtım kızlar, iftara evde değilim, o yüzden ufaktan hazırlanayım, öptüm hepinizi, iyi iftarlar herkese..

Canım dün akşam vardı, bugün ara ara küçük küçük atıştırıyor. Ama hava çok kapalı ve sıkıcı :1no2: Hayırlı yağmurlar olsun inş., çok üzülüyorum yaaa felaketlere

Vaaayyy vaayyy kimleri görüyorum aşağıda zeysb gelmiş. Nerelerdesin sen?

Kaçtım kızlar ben, anneme yardım edeyim. Öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

ovegg hoşgeldiinn

eski tayfa döküldüü bugüünnn

hoşbuldum canımalkisalkisalkis

selam canımmmmmm..ah kuzummm ilk ayınzı ramazana geldiii dimiiiiiiiiii :lepi:ahaha ilahi kızzzzzzz.....ev işi yemekte zor yaa..ev işi nankör yap yap aynı valla...

evet zeyb ilk ayımızn ramazana gelmesi zor oldu ama bitiyo çok şükür hayırlısıyla.
Evi işi çook ama çok nankör hergün süpürüyorum iki günde bir siliyorum gene batıyor heryer ama herşey yeni ya pırıl pırıl olsun istiyor insan...

sen de hoşgeldin, nasıl gidiyor şeker? ben epeydir gelemiyordum, o yüzden yeni evli hatunlarımızdan haberim yok. keyfin ahvalin sağlığın sıhhatin yerindedir inş canımcım?

hoşbulduk canım iyiym valla ailemin yokluğuna alışmak zor geliyor okadar onun dışında hayallerime kavuştum çok şükür.
Sende işi bırakıyosun heralde valla sıkıldıysan bir dakika durma ben evlenmeden önce niye mutsuz halde zoraki çalışytım diye pişmanım şimdi.

herkes gidiyooo

derken fmk gelmiş hoşgeldim :) buldunmu ardığın gibi şeyler fmk?

pashmina nası çerezlik alcaksın sen 50 lira dediğin?

slm kızlarr.
geçmişi okuyacaktım okuyamadım.
böcük sevindim cnm nişanlına.
sende en kısa zmnda hayırlı bir iş bulursun inş.
elisaam katılıyrm bazalı yataklar her zaman daha iyi oluyor.

hos buldum.. bende uyukluyorum oturdugum yerde.. takvim yapmaya calisiyorum

dekorasionlara baktimda harika seyler var sitede

merve gecmıs olsunn cnmmm benımm haber ver bızede olurmuuu

canım çoook saol..diz kemiğim yerine tam oturmuomus kayma varmış..menisküsle ilgili bişiler de var..bi süre ilaçla ağrıları dindirmeye çalışcaz soora fizik tedaviye başlıyorum..eğer geçmezse de ameliyat olucam :sinifsinif:

ama çok canım acıo..dizimi bükemiyorum..oturamıyorum..yürüyemiyorum senağlama

geçmiş olsun tekrar canım

bieve gelmiş ben yeni gördümde güzel görünüyo :)
güzelmiş

hehehheeee

benimkide diyoki düğünde çok oynamak yok
neden ki dedim
yorulursun diyo
:roflol: :roflol:
haha

ayakkabinin altinda ki yazdigim ve silinmemis olan isimler:
Sinem, Fulya, Zarif, Nihal, Mehtap, Zeynep, Nazan, Gülcan, Tuba, Seray,Yeliz, Reyhan,

zeynep´´ in bir yani silinmis
silinsm şaşardım

ayy istirhammm ediyorumm rica ediyorummm...lütfen diyorummm bana da izletin şu videoyu yaaa hdi be güzelimmm bee hadi be hacı beeeee yap bi güzellik

nasıl koycam canım:)

ay burda çok yağmur yağıooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…