hepimizin hakkında hayırlısı be canım :)
inşallah istediin gibi olsun herşey canım, Allah ta hakkında hayırlısı versin. Ya benim de en çok korktuğum o zaten, bir süre güzel ve keyifli gelecektir yatış yapmak ama sonra sıkılırım ben de ama napalım, izin verin ben 1-2 ay yatiyim sonra gelir tekrar çalışırım diyemem ki :)))))
Selam kızlar
Anneme geldim ben de, kimlervar bakayım dedim
Canım dün akşam vardı, bugün ara ara küçük küçük atıştırıyor. Ama hava çok kapalı ve sıkıcı :1no2: Hayırlı yağmurlar olsun inş., çok üzülüyorum yaaa felaketlere
ovegg hoşgeldiinn
eski tayfa döküldüü bugüünnn
selam canımmmmmm..ah kuzummm ilk ayınzı ramazana geldiii dimiiiiiiiiii :lepi:ahaha ilahi kızzzzzzz.....ev işi yemekte zor yaa..ev işi nankör yap yap aynı valla...
sen de hoşgeldin, nasıl gidiyor şeker? ben epeydir gelemiyordum, o yüzden yeni evli hatunlarımızdan haberim yok. keyfin ahvalin sağlığın sıhhatin yerindedir inş canımcım?
merve gecmıs olsunn cnmmm benımm haber ver bızede olurmuuu
geçmiş olsun tekrar canımcanım çoook saol..diz kemiğim yerine tam oturmuomus kayma varmış..menisküsle ilgili bişiler de var..bi süre ilaçla ağrıları dindirmeye çalışcaz soora fizik tedaviye başlıyorum..eğer geçmezse de ameliyat olucam :sinifsinif:
ama çok canım acıo..dizimi bükemiyorum..oturamıyorum..yürüyemiyorum senağlama
güzelmiş
bieve gelmiş ben yeni gördümde güzel görünüyo :)
haha
hehehheeee
benimkide diyoki düğünde çok oynamak yok
neden ki dedim
yorulursun diyo
:roflol: :roflol:
silinsm şaşardımayakkabinin altinda ki yazdigim ve silinmemis olan isimler:
Sinem, Fulya, Zarif, Nihal, Mehtap, Zeynep, Nazan, Gülcan, Tuba, Seray,Yeliz, Reyhan,
zeynep´´ in bir yani silinmis
ayy istirhammm ediyorumm rica ediyorummm...lütfen diyorummm bana da izletin şu videoyu yaaa hdi be güzelimmm bee hadi be hacı beeeee yap bi güzellik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?