Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Günaydın kızlar Depremsiz bi gün olur inş. kaç gündür alt üst oldum uyku muyku bişi kalmadı Allahım beterinden saklasın akannehir

amiiinnnnnnn
nasılsın arkadaşım ben hala atamadım o korkuyu
banyoya bile girerken eşim kapısında bekliyor :gitme:

ailenle 2 hafta alıştın tabi insana zor gelir habire gün saymaca neyse sağlığınız yerinizde olsun hepsi olur....

aminn sinay

ahh sorma fıstıkım boşluk oldu tabi...
sanki hep burda yaşıyorlarmış gibime geldi...
sanki biz hiç baş başa zaman geçirmedik aşkımla :roflol:
neyse yarın doğum günüsüm moral toplamalıyımm zemuszemus

günaydın kızlaaaaar
nasılsınız cok yazmıssınız ya haftasonu, sanırım hepsini okuyamam
betacım yoksun burda ama ben yinede yazıyım haftasonu börülce aldım ve bi kısmını salata yaptım 7 posette buzluga attım supeeer :lepi:

allah öyle büyük bir acıyı hiç birimize hiç kimseye yaşatmasın...
şu seller bile korkuttu beni duyunca...
doğal afetlerden ürküyorum. Yüce rabbimin gücünden şüphemiz yok. Kudretini biliyoruz inşallah snamaz bizi bir daha.... :1hug:

amiiinnnnnnn
nasılsın arkadaşım ben hala atamadım o korkuyu
banyoya bile girerken eşim kapısında bekliyor :gitme:

aynen canım bide bizim ev giriş kat olduğu için o uğultu öyle bir net duyuldu ki zaten insan o uğultudan korkuyor sabah bi kalktım bazayı biri almış pencerenin önüne koymuş sanki benim temizlik yaparken itemediğim koca baza kayıp gitmiş gümüşlüğümün kapakları falan açılmış şamdanlarım devrilmiş eve girerken ürküyorum artık bi banyo olsa iyi wc ye bile girerken eşimi çağırıyorum kafamçokkarıştı:gitme:-tatlicadiarzu-

Bende evde kaldım bir başıma yine benimde keyfim yok...
allahtan 5 gün sonra gidicez...
:teselli: canım beniiiim bak 5 gün sonra tekrar görüşceksiniz.
Ben günleri saya saya bi hal oldum bu son hafta bi türlü geçmiyor bana.
buarada ilk pastan benden olsun canım arkadaşım.
şimdiden kutlu olsun doğum günün. bütün güzelllikler seninle olsun.

Günaydın kızlar Depremsiz bi gün olur inş. kaç gündür alt üst oldum uyku muyku bişi kalmadı Allahım beterinden saklasın akannehir

sinaycııım Allah yardımcınız olsun çok zor :sinifsinif:

bugün canım iftara güzel bi makarna istiyo ne zamandır yemiyoruz?
yanına ne yapabilirim alternatif?
salata dışında?

benim akşama yimeğim yok dün hastalandım hiç bişi yapmadım
dünden pırasa vardı yeter sanmıştım ama bitiverdi dün.

Mandilinimmmm :1hug: bitanecik arkidşim teşekkür ederimmŞeniz heycanla yarını bekliyorum... Kız kardeşim gelirken getirdi hediyesini annemler gdince süpriz yaparlar muhtemelen ama kocişkou merak ediyorum doğrusu :1rolleyes:
25 oluyorumm offf yaşlanıyorumm :çok üzgünüm:

:):):) dolu dolu 25lik bir burcu
canımcım bizede anlat emi merakta bırakma yerimseniben Serhat enişte eminim burcusuna harika süprizler hazırlamıştır :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…