Günaydın kızlar Depremsiz bi gün olur inş. kaç gündür alt üst oldum uyku muyku bişi kalmadı Allahım beterinden saklasın akannehir
Günaydın kızlar Depremsiz bi gün olur inş. kaç gündür alt üst oldum uyku muyku bişi kalmadı Allahım beterinden saklasın akannehir
ailenle 2 hafta alıştın tabi insana zor gelir habire gün saymaca neyse sağlığınız yerinizde olsun hepsi olur....
aminn sinay
kızlar deepfreze koyduğunuz pasta börekleri pişirip koyuyorsunuz değilmi ??
ayy doğru burcu sen 17 Ağustos depremini çok yakından yaşadın Allahım ne zor birşeymiş şimdi daha iyi anlıyorum o insanları üst kattaki komşunun oğlu koşsa ben hemen ayağa kalkıp bağırmaya başlıyorum mahvoldum yaa birde 7.3 olsaydı ben eve giremezdim herhalde :gitme:kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-
amiiinnnnnnn
nasılsın arkadaşım ben hala atamadım o korkuyu
banyoya bile girerken eşim kapısında bekliyor :gitme:
eğer hamurdan yapılmışsa pişirip koyuyorum. yok yufkadan yaptıysam hazırlayıp sarıp koyuyorum çıkınca pişiriyorum...
:teselli: canım beniiiim bak 5 gün sonra tekrar görüşceksiniz.Bende evde kaldım bir başıma yine benimde keyfim yok...
allahtan 5 gün sonra gidicez...
kızlar aksama neler yaptınız bakalım yemek
:teselli: canım beniiiim bak 5 gün sonra tekrar görüşceksiniz.
Ben günleri saya saya bi hal oldum bu son hafta bi türlü geçmiyor bana.
buarada ilk pastan benden olsun canım arkadaşım.
şimdiden kutlu olsun doğum günün. bütün güzelllikler seninle olsun.
:
bugün canım iftara güzel bi makarna istiyo ne zamandır yemiyoruz?
yanına ne yapabilirim alternatif?
salata dışında?
Mandilinimmmm :1hug: bitanecik arkidşim teşekkür ederimmŞeniz heycanla yarını bekliyorum... Kız kardeşim gelirken getirdi hediyesini annemler gdince süpriz yaparlar muhtemelen ama kocişkou merak ediyorum doğrusu :1rolleyes:
25 oluyorumm offf yaşlanıyorumm :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?