Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Selam kızlar opuyorumnanaktan
Çok hastayım ben, bütün gece kustum ve ishaldim. Kendim de uyumadım kocişi de uyutmadım. Tüm ısrarlarına rağmen de doktora da gitmedim. Kocişin aklı bende kalmasın diye beni anneme bıraktı. Annemdeyim şimdi uzanıyorum ve midem hala feci

nanedem merak ettim senin nickin isimlerinizin hecesinden mi oluşuyor? mesela şöylemi ??
nazmi + nermin = demir nanedem [/QUOTE]

soyadımı tuuturdun, benim ismim nane o nedenle nanedem a.s

sulfatım geçmiş olsun canım yaaaa :teselli: dünde ben öyleydim cırcır olmuşum klozetle arkadaş oldum gün boyu. salgın var sanırım dikkat et anneciğin mis gibi bakıyordur şimdi sana . :1rolleyes:

sulfatım geçmiş olsun canım yaaaa :teselli: dünde ben öyleydim cırcır olmuşum klozetle arkadaş oldum gün boyu. salgın var sanırım dikkat et anneciğin mis gibi bakıyordur şimdi sana . :1rolleyes:

Teşekkür ederim kuzum Şeniz Salgın galiba valla ama feci bişey yaaa :bbo: Eveeet annecim sağolsun bakıyor. Kadıncağız bayram temizliği yapıyor ben de bugün yardım ederim diye düşünüyordum ama yatıyorum :çok üzgünüm:

cnm sıkılıyo yaa

persembe abımler gıdıyo memlekete
ablamda kalırım ddım onlarda cuma gıdıyo
yalnız kaldım

ayy kıyamam sultancımm geçmiş olsun ...benim göbek yine kaçtı:kedi:akşama anneme gidiciem toplayacak:kedi:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…