bulursan bana da hbaer ver selenay
duvak fiyatı çünkü dediğin rakamlarrrr
:hulya: ayy efettt ya:roflol:çok komikburcum buarada kızkardişinin hediyesininde göstersene bize :kedi:
bu smileyde yeni çımmış komikmiş :hulya:
canım tepsi gibi bişeye koy kurusunlar sonra rondodan geçir köftelere kullan dolapta sakla ben öle yapıyorumbenimde aksama
tarhana corbası
zeytinyağlı biber dolması
börülce salatası :lepi: var
eve gidince fırnda patatesli tavuk ve birde salata yapıcam tamam; ama tatlım yine yok; sanırımyine dısardan hazır alıcaz hihoyyyt
kızlar benim cok fazla bayat ekmegim oluyor onları nasıl degerlendiriyorsunuz?
:hulya: ayy efettt ya:roflol:çok komik
canım tepsi gibi bişeye koy kurusunlar sonra rondodan geçir köftelere kullan dolapta sakla ben öle yapıyorum
birde pizza hamuru yerini tutuyorlar yağ süt yumurtayla karıştırıp tabanını oluşturabilirsin tuzunu vs sonrada üstünü süslersin işte
:hulya:
kızlar kusura bakmayın kimseye de bişey diyemedim birden daldım topice
burcu o gözlük hakkat çok pahalı imiş bacım yaaa of benim maaştan bile fazla :roflol:
canım bu ucuz şeyler hep sözlüme yakın heralde kaydirigubbakcemile3
yenibosnada airport alışveriş merkezi var biliyormusun?
orda vakko outlet varmış orda satılıyormuş
valla ben netten okudum da işte bilemek istiyorum doğru mu?
çünkü ben büyük ihtimal en erken haziranda ev sermeye gelebilcem İstanbula ve oraya umut tutup öylesine bir gelinliğe kalmak istemiyorum
sözlüme desem bu zamana kadar tembih ettiğim bütün eşya fiyatlarına bakınmak gibi ona da bakarım diyicek ve bakmıcak :gitme:
hani en azından modeller varsa annemleri ikna etsem 2-3 ay önceden gidip gelinliği alırız
bi de kapalıyım ben tabi gelinliği ona göre dizaynda edicem / kendi boleroları var nasılsa onlardan da alıp tam kapalı hale getirmeyi istiyorum :kedi:
hııı anladım selenaycım dediğin yer bizim sürekli gittiğimiz bir alışveriş markası hatta 2 hafta önce vakko outletteydim ama inan gözüme gelinlik çarpmadıı
belki geldi bitti belki kışın getiriolar onu bilemiycem ama yakın tarihte orda gelinlik yoktuu
outlerde olmasının imkanı yokkbilmiorum ama
her vakkoya bile gelinlik koymuolar üstelikk
Kızlar Türkiyem 1 aylık hamileymişş duydunuz mu?:CüvCüv: düğündaşım olur kendisi millet anne oluo vay beee dedim :uhm:
azra hoşgeldin ....opuyorumnanaktan
burcu nan hemen vazgeç nerdeyse bir ev kirasıkaydirigubbakcemile3
nihal nasıl geçti iftar ya esmoşum ne yaptı klay atlattımı bari...
burcum gözlük bu mudur?
:hulya: ayy efettt ya:roflol:çok komik
canım tepsi gibi bişeye koy kurusunlar sonra rondodan geçir köftelere kullan dolapta sakla ben öle yapıyorum
birde pizza hamuru yerini tutuyorlar yağ süt yumurtayla karıştırıp tabanını oluşturabilirsin tuzunu vs sonrada üstünü süslersin işte
:hulya:
:uhm: bilemiyorum işte canım ben sadece netten okuduğum şeyi söyledim aslı var mı bende öğrenmek istiyorum :çok üzgünüm:
acaba gelinlikleri başka yeremi koydular kii
hani yoksa öyle bişey diktircem ben burdan :çok üzgünüm:
yoksaaa sözlüme ceza olarak acilen oraya gidip sormasını mı söylesem ki
:uhm: bilemiyorum işte canım ben sadece netten okuduğum şeyi söyledim aslı var mı bende öğrenmek istiyorum :çok üzgünüm:
acaba gelinlikleri başka yeremi koydular kii
hani yoksa öyle bişey diktircem ben burdan :çok üzgünüm:
yoksaaa sözlüme ceza olarak acilen oraya gidip sormasını mı söylesem ki
:kedi:parpalm harika fikir yahu :lepi: benimde aklimda olsun
canım ya bende kurutuyorum ama cok oluyor bayat ekmek bizde, baska sekildede degerlendirmek istiyorum. pizza hamuru olarak nasıl yapıyorsun, bayat ekmekleri direk kullanıyormusun yoksa kurutulmuş olanlarımı kullanıyorsun; birde kucuk parcalayıp falan mı karıstırıyorsun yağ süt yumurtayla
kız adamı ne yorcan oraya kadar
internetten bul tükkanın numarasıını ara konuş ve sor sengözlerimebaksanab
bukaa basitt kaydirigubbakcemile5yeme çocuğu bunun içinn kaydirigubbakcemile2
anam bu yeni smileyy :hulya:
Selenaycım bence vakko makko die marka gelinlik die saçma sapan bir gelinliğe bir ton para dökme sonuçta onu ömründe 1 kez giyeceksin ve kimsede sana markasını sormayacak bence şık güzel kendine yakışan üzerine oturan bir gelinlik giy 500-1000 e kadar da giyebileceğin çok şık gelinlikler mevcut tabi kiralık kaydirigubbakcemile5 olmadı kendin tasarla şıkır şıkır tam hayalindeki gibi eminim marka gelinliklere bin basar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?