Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

erva repine bak canım

gördüm canım
erva ekşınnı ben bayramda etcemmm:roflol:
halasına gtcezz:roflol: ayy tube yaa

pashmına olur yuz vermeyım sonra basımın etını yıyo haıd hadı evlenek dıe aılemde her seferınde ne bu acele dıo

seninkine kalsa bugün tarih alcak 2 gün sonra evlencek hay maşallah yaa neler varmış
bayramda 1 gün bende yalnızım möcük bilemicem artık :jeyyar:

elmasekerım daha nasıl anlatım bılemedım kızlar anlatsın az ben grıleşcem yoksa

nane :gitme:

erva 1 gün mu nere gtcenız bakım:jeyyar:
bıze hergun bayram aslında ıst da olursam artık o nere derse ora gtcez
cok taz canlı bu ılk gün cocukta yapar dıe korkuyom:tomato:

ervaaa bencedeee fb yensee oturur aglardımm ama yanı asıl macı oynayan bızdık harbı faruk bıle dedıkı gslı olmasına ragmen oynamadan aldık macıı bjk hakkıydıı ama bız kazandıkk dedıı sans boleymıss bı dahakıneee ınsallah

şimdik ilkgün o bize gelcek sabahtan bayramlaşmaya sonradan beraber kaynanama gidicez bayramlaşmaya daha sonra bizimkilerin birinci günü karşıya geçmeleri lazım dedemlere e bende 1.günü onunla olmuş oluyorum karşıya geçemiyorum bu sebepten 2.günü onunla karsıya geçeceğimden ilk günü yelnız kalmış oluyorum tek korkarım yanıma biri lazım :jeyyar:
gelsene möcük sana harçlık veririm bak çeyislerimden veririm

hoşgeldin iiyiz canım sen :1hug:

düdüklüde bende yoktummm ınternet yoktu ozaman sanırsam esmanın duduklude nohutundan acıldı konu ama tahmın edıom su ındır kaldır olayını

pufiii hosgeldınn
kızlar bu kadar sey sorduysa erkek olabılırrr bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…