Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ama böcük artık çok korkuyorum yani nerde hata ediyorum bilmiyorum
Benim dün akşam çeyizim çıktı eve yerleştirdik resmen ölü evi gibiydi bi afralar bi tafralar ben hiç bişe yapmadım ki yani, ne gerek var, beni laf taşıyıcı oğulla annenin arasını bozan gelin ilan ettiler, daa neler neler yaaaa utanıyorum anlatmaya, benimde çok zoruma gidiyor, beni öz evlatları gibi gördüklerini söylerken bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, ben onlara gerçekten bişey yapsam da en mutlu günlerimde arıza çıkarmazlardı en mutlu 3 günüm oldu 3, de de aynı dava oldu 3ünde de ağlattılar!!!
Benim suçum ne ki, bunları çekmek zorunda değilim benim sıkıntım kendime yetiyor gelinlik dahil herşeyi kendimiz aldık borç içindeyiz iş yok, eee bunlara sıkılırken birde bunlarla mı uğraşayım, herkesin de bir sabrı var

erva bak nan mınık gelmışş:jeyyar: ben 5 dk sonra cıkıyorumm
aksam gelebılırsem gelcem boncuklarım

pufim senın kafan cok bunalmıs ve karısmıs suracıktaa 11 gun kalmıss az sabret sevdıgın adamla olcaksın hayatın her evresınde 3.kısıler varr olmadan olmuyooo sen ustesunden gelıp dık durmalısın hemen pes etme suracıkta 11 gun kalmıs hıc bısı deıl gozunukapa ac gecerr bencee en kısa surede topla kendını neyın dogru oldugunu gor sevıyosan savassss bak ben sevdıgıme kavusamıom ne zaman olcak bellı de deıll ıns hersey duzelır kuzumm ve mutlu olursun guzel haber beklıoruz

pufı sonuna kadr haklısın
afedersın köpruyu gecene kadr demışler resmen kızım demek bu mu sımdı
en güzelı ne bılıyon mu
esya gelınlık ev gıbı seylerde hep yalnız olacaksın
ona buna fıkır sorayım aman alınır falan boşver

senın düşünmen gerekn kocaman ve mutlu bı gunun var
ınan hersey duzelecekk
sıkıntılar düşündukce büyüyo
sana yüz mü edıyorllar sende sabret
laf mı dıyolar duymamazlıktan gel
ınan sen kazanacaksın
bı gelın ağlatılır mı yaa
aksam gelcem sende gel konusak ok

gamze 44 kılo mu abbow suan ben obezım ozmn:roflol: senın boyda uzn
ama cok haklısn varyaa pufı sımdık bızı dınlemez ama emınım sorunlar olur ve gecer hepsı
bızde daha başlamadı ınş sorunsuz olur
olsada sabrım yeter sanırım
Allah ı ınsanlarla karsılastrsın hepımızı

bocuk ben 86 yım bıze gel sen en ıyısııı
bıde gıdıcem kusumm 5 10 dk oturup cıkarımm

Çok bunaldım kızlar hemde çok anlatamam, herşey güzel giderken son iki haftada herşey moka sardı, yani kıskanıldığımı da hissediyorum biliyorum ama beni el üstünde tutmaları lazım çünkü inanın iğne istemedim ya iğne yani, nişanlımda da suç var beni savuncam diye işte boyle boyle yapmışsınız yapamazsınız diye anlatmış bi çok olayı onlarda laf taşıyorum sanıyorlar ama o kadar seviliyorsam gelip yüzüme söylerlerdi afra tafra yaparak konusmayarak beni ağlatarak değil, gerçekten anlatırken utanıyorum hiç alışık değiliz böyle şeylere bizim gelinimiz anneme çok kötü şeyler yapsada o bizim kızımız misafirimiz der ve yüzüne hep gülümser, bende böyle görünce çok tuhafıma ve zoruma gidiyor, Allahtan nişanlım tamamen yanımda tamamen bana hak veriyor ama işte,,,,,,,,,,,

canım bak ne güzelki nişanlınla bir sorunun yokmuş niceleride varki nişanlısıyla arası bozulupta ramak kala ayrılabiliyo Allah göstermesin kimseye
sen üzülme ve böcüğün dedği gibi duymamaya görmemeye çalış
inan herşey düzelecek evlenip gldiğinde burda ftolarına yorum yaptımızda bunların hepsinin geçtiğini ve eşinle çok mutlu oldunu yazıcaksın bize
Allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…