Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlarr ya okadar ıftarda beraberdıkkk aılesıyleee sızcee bayramda gıtmem gerekmıı arasam yetermııı

canım gitmen gerekmez ama telefonlada bayramlaşsan olur bence

ama cnmm gorusuyorumm ve benı kabullendıler artık annesıı herkese gelınım olcak dıoo cocuklara kucuk yenge falan dedıı ogunnn ay bılemedımmm

Aman kızlar işte biliyorsunuz durumları, böcük olsa bana kızardı ama benim bu işten midem bulandı artık, yani şu an evimde beyaz eşyalarım felan monte ediliyor ve zerre merak etmiyorum etmicem de, arabam altımda 5 dakikalık yol gidebilirim de ama yok içimden gelmiyor, 3, şahıslar yüzünden,,,
Yani artık bu raddeye geldim, ben sadece Rabbime sığınıyorm, benim en mutlu günlerimi bu şekilde geçirmeme sebep olanlara elbet soracağı vardır!

Ben gitmiştim, yani normal zamanda gidipte bayramda gitmemek olmamıştı, bayramlarını kutlayıp çıktım fazla oturmamıştım:1closedeyes:

o kadar gorusuyorumm annemın herseyıne geldı cenazesınee 7.sınee 40 ına falann gıtmmek lazım dımı bılemedım yaa nese akrsıya gecıncee ugrarımm faruklaa ozaman

Ve dün akşamdan beri bu işi iptal etmeyi düşünüyorum ve bu düşüncemi nişanlıma da bildirdim, düşünücem dedim, ve çok ciddiyim, yani bu kadar kötü ilerleyen bir evlilik sürecinin sonu hayırlı olacakmı olmayacakmı emin değilim,

pufi nedenir bilmiyorum cnm ama yanlıs bır karar verme :çok üzgünüm:

ya cnm niye bu güzel zamanlarını böyle harcıyosun yapma ya bu raddeye gelmişsin evlilik arefesndesin daha ılımlı olmanız lazım bak burdaki bütün evlenenlere sor yani hepsi bu zamanlarında bu tarz şeyler yaşamışlardır niye yılıyosun hemen dua et dualarını dinleyen sana yardım edecek bi Rabbimiz var olumsuz düşünürsen işlerinde olumsuz gider önce kendin inan düzeleceğine yapma böyle yaa .. seni üzüyolar biliyorum ama sen sevdiğin adamla muhatap ol boşver 3.şahısları ne derlerse desinler

o kadar gorusuyorumm annemın herseyıne geldı cenazesınee 7.sınee 40 ına falann gıtmmek lazım dımı bılemedım yaa nese akrsıya gecıncee ugrarımm faruklaa ozaman

ay cnm ben ne bilim bukadar samimi oldunuzu o zaman tabi gitmen gerekir ben farklı düşündüm ama görüşüyomuşsunuz normaldede git o zaman tabi kaydirigubbakcemile3

erva gelırım nan ama sen mı büyüksün ben mı ona göre
harclık vermezsen zaten gelmem
sen ve ben bol ekşınlı gececek bı bayram dılıyrum:roflol:

cnm inan bana üzüdüğünle kalırsın olan sana oluo benden sana tavsiye takma kesinlikle.

Kötüyüm ama gamze yani en güzel günlerimi ağlayarak geçiriyorum, sinir hastası oldum vallahi, kendimi resmen mengenede hissediyorum, her gelen biraz daha sıkıyor vidaları, herkes mi gaddar ben mi fazla iyi niyetliyim anlayamadım, 3 yılım var ona acıyorum emeklerime acıyorum gitmesi kolay belki ama sonrası korkutuyor beni

pufı sana kızcamgene bak heelmaz: 3.şahıslarla evlılık gtmez zaten nıe baskalarını dınlersınkı sevmedığın bı ınsansa zaten ddıklerını tınlama bıle
helede en cok nışanlına bunu demışsınya harbı şok oldum yanı haa
sorun ne bılmıyorum ama evıne gtmıycek kadr meraksız oluşunda kesın cıddı bısey vardır
senın ıcın en hayırlısı olsun cnm
benımkı bıle bazen öle streslı oluyorkı ben ona bıkez demışıtmkı tmm ya bıttı tmm sen dıyemezsen ben derım aıleme
ve en cok pişman olduğum laf oldu
ben ona onca sayarken benı evde süprısler beklıyordu
yanı sonra dedımkı bu o deıl sadece sinirli hali
öfkeyle kalkıp zararla oturdumm resmen

ervacımm son karar gıdıcem ama cok durmam ellerını oper cıkarımmm bakalım faruk nedıcek oda her seyı bana bırakır sen bılırsınn off sıkıldım artıkk bu bayram oysakı nısanlı gırmek ıstedımm ama yıne olmadııı bakalım kac yıl sona bayramam nısanlı gırcemm

ya pufi bu işi bitirmeyi düşünüyorum ne demek sen kendindemisin ne dedini görüyomusun inan beni çok şaşırttın sen bu kadar aşama geçirmişsin evliliğe ramak kalmış tatlım yaa böyle öncedende vardı o insanlar bizede anlattın hep paylaştın bizde anladık nasıl olduklarını ama senin onları kaale almaman lazım ya bırak sen niye evliliğinden umutsuzsun Rabbim herşeyiyoluna koyar lütfen inan biraz güzel düşünen güzel görür derler
inanamıyorum yaa..
inşallah herşey yoluna girer inşallah

Son düzenleme:
gıtmek öle kolay mı yaa sevgınn yok mu hıc ona karşı
bak ben sözlendım ayrıldım bu ıkıncısı ve sorunsuz olmalı hersey
sorun olsada ılk başta aıleme yastmıyorum hata yaptım bıdaha yaparsam Allah korusun ınan evlenmek benım ıcın uzak olur
ama pişman etmesın allah
hıc mı hayallerın yok senın
onunla uymak
gözunu actığında onu bulmak
bebek sahıbı olmak
onun ıcın yemek yapmak bunlar sana bısey ıfade etmıyor mu

gamze:jeyyar: benım 2 tane duduklum var ne etceksemm

nıhal gtmelısın
normal zmn ıle bayram bır deıldır
ben olsam gıderdım
nan ben bu bayramm yapayalnızım yaamafoldumben
aılem yok aılesı yok
kaldık ıkı kişi bayramda askım ve benn ne kötu ya
sımdık aılem yok dıe kımsede bıze gelmez ne anladım bayramdan
neyse bızım ve onun akrabalarına gıderız artık

ya canım sakin ol biraz
düğünden sorasını düşün
o evde ikiniz çok mutlu olucaksınız
sabahları onunla uyanıcaksın
bunları düşn bence biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…