Hoşbuldum
Eh işte kızlar hiç iyi değilim ama iyi olmaya çalışıyorum,,,
Hoşbuldum
Eh işte kızlar hiç iyi değilim ama iyi olmaya çalışıyorum,,,
kızlarr ya okadar ıftarda beraberdıkkk aılesıyleee sızcee bayramda gıtmem gerekmıı arasam yetermııı
kızlarr ya okadar ıftarda beraberdıkkk aılesıyleee sızcee bayramda gıtmem gerekmıı arasam yetermııı
Ben gitmiştim, yani normal zamanda gidipte bayramda gitmemek olmamıştı, bayramlarını kutlayıp çıktım fazla oturmamıştım:1closedeyes:
canım gitmen gerekmez ama telefonlada bayramlaşsan olur bence
Ben gitmiştim, yani normal zamanda gidipte bayramda gitmemek olmamıştı, bayramlarını kutlayıp çıktım fazla oturmamıştım:1closedeyes:
Aman kızlar işte biliyorsunuz durumları, böcük olsa bana kızardı ama benim bu işten midem bulandı artık, yani şu an evimde beyaz eşyalarım felan monte ediliyor ve zerre merak etmiyorum etmicem de, arabam altımda 5 dakikalık yol gidebilirim de ama yok içimden gelmiyor, 3, şahıslar yüzünden,,,
Yani artık bu raddeye geldim, ben sadece Rabbime sığınıyorm, benim en mutlu günlerimi bu şekilde geçirmeme sebep olanlara elbet soracağı vardır!
o kadar gorusuyorumm annemın herseyıne geldı cenazesınee 7.sınee 40 ına falann gıtmmek lazım dımı bılemedım yaa nese akrsıya gecıncee ugrarımm faruklaa ozaman
cnm inan bana üzüdüğünle kalırsın olan sana oluo benden sana tavsiye takma kesinlikle.
Ve dün akşamdan beri bu işi iptal etmeyi düşünüyorum ve bu düşüncemi nişanlıma da bildirdim, düşünücem dedim, ve çok ciddiyim, yani bu kadar kötü ilerleyen bir evlilik sürecinin sonu hayırlı olacakmı olmayacakmı emin değilim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?