kızlar ya ben bu fincanlardasn arıyorum kıbıs işi diyolar heralde ama hiç bulamadım yaa varmı böle gören
küççük ama işlevi byük :jeyyar:
yeter daa sizde amma küçülttünüs mirmirmirmir
Kızlar bana dua edin inanın çok kötü günler geçiriyorum, yani dün onca yaşanana rağmen yine anne diye peşinde dolaştım ama karşılık göremedim, insanlık suçu işledim sanki, Allahım bilsin diyorum bişey demiyorum, ama dualarınıza ihtiyacım var benim şu saatlerde günlerde heyecandan sevinçten ölmem lazım
yaa ben yerim senin dikkatiniii Şeniz
ve sorunu kaçırmışım kuşum...
ben birine nescafe koydum birine şehriye birindede kahve kreması var şu an :roflol:
kızlar ya ben bu fincanlardasn arıyorum kıbıs işi diyolar heralde ama hiç bulamadım yaa varmı böle gören
çıtır erva :mymeka: çık dışarı gözüm görmesin seni lülülülülülü
modası geçmişmiii ama ben hep görüyorum gümüşlüklerin içine fln koyanlar var ama bu tarz hediye gelirmiki :uhm:Merhaba kızlar ben bir gelip bir kayboluyorum.şimdi konuya balıklama dalcam.Ervacım bence hiç uğraşma bu modeli bulmak için.modası geçti sayılır bunların.boşver zaten takım takım fincan hediye gelcek evlenince
:1hug:
modası geçmişmiii ama ben hep görüyorum gümüşlüklerin içine fln koyanlar var ama bu tarz hediye gelirmiki :uhm:
gören olursa bana haber etsin
söz mü nan sözünde durmayanın :jeyyar:ben geldımmm olmm nerde benım ervamm mınıkımmm
nan topıce gelın az ekşın edek:jeyyar:
erva cok zevksızsın nan ne o fıncanlar bee ebemde bılem daha modernı varalma bunu ben sana hedıye süper bısı alcam söz:lepi:
abboww 89 mu
nan mınık bu hamamcı neymış bee ben surada azcık baygın durcamakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?