Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yaa pufii yapma Allah aşkına, sen evlenceksin yaa kocan olcak, önemli olan bu değilmi? sen yıllardır bunun hayalini kurmadın mı? sen bu aralar çok üzüyosun lendini sürekli birşeyler eksikmiş gibi geliyo sana o yüzdende herşeyde olumsuz bi taraf buluyosun görecek ve ona saplanıyosun.. boşver birşeyler olmazsada olmaz, düğün olmamış eşya olmamış ne olcak, bak bizde yıllardır bekliyoruz artık bu sene olcak bi şekilde, gidiyoruz bu düğün paketi mi ne haltsa onlara bakıcaz aşkım bida geldiğinde he ben istemezmiydim herşeyin en güzeli olsun en kalitelisi olsun ama olmıcak, olmıcakta ne olcak? ben sabah uyandığım zaman 10 milyarlık yataktada aşkımı görcem 1 milyarlık yataktada, önemli olan aşkınla olmak değilmi gerisini sakın düşünme.. boşver konuşanlarda konuşsun duyma görme bilme, sen kapıcaksın kapını kocanla kalcaksın başkada önemlihiçbirşey yok

yaa ben yerim senin dikkatiniii Şeniz
ve sorunu kaçırmışım kuşum...
ben birine nescafe koydum birine şehriye birindede kahve kreması var şu an :roflol:

kahve ve kahve kremasını anladımda yanlarında şehriyenin ne işi var lülülülülülü

kızlar ya ben bu fincanlardasn arıyorum kıbıs işi diyolar heralde ama hiç bulamadım yaa varmı böle gören

Merhaba kızlar ben bir gelip bir kayboluyorum.şimdi konuya balıklama dalcam.Ervacım bence hiç uğraşma bu modeli bulmak için.modası geçti sayılır bunların.boşver zaten takım takım fincan hediye gelcek evlenince

çıtır erva :mymeka: çık dışarı gözüm görmesin seni lülülülülülü

:1hug:

modası geçmişmiii ama ben hep görüyorum gümüşlüklerin içine fln koyanlar var ama bu tarz hediye gelirmiki :uhm:
gören olursa bana haber etsin

modası geçmişmiii ama ben hep görüyorum gümüşlüklerin içine fln koyanlar var ama bu tarz hediye gelirmiki :uhm:
gören olursa bana haber etsin

biz geçen yıl aşkımın annesine fincan alcaktık böle bi milyoncu gibi yerler varya oraları geziyoduk o zaman çok vardı bunlardan, ama biz klasik aldık :))

ben geldımmm olmm nerde benım ervamm mınıkımmm

nan topıce gelın az ekşın edek:jeyyar:

erva cok zevksızsın nan ne o fıncanlar bee ebemde bılem daha modernı var alma bunu ben sana hedıye süper bısı alcam söz:lepi:

abboww 89 mu
nan mınık bu hamamcı neymış bee ben surada azcık baygın durcamakannehir

olmmm erva msn kapalı senın
papı senınde kapalı mı nan goremıyom senı bana bı el salla bakım

:jeyyar:geldim

ben geldımmm olmm nerde benım ervamm mınıkımmm

nan topıce gelın az ekşın edek:jeyyar:
söz mü nan sözünde durmayanın :jeyyar:

:teytey:

erva ıkımız varıkk
nan msn düştün mu ne ettınn

ayy yengem bana ıkı katlı pasta seysı almış resmını ekleyım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…