Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bu arada kızlar yarın 2 aylık evliyimmakannehir
Ne çabuk geçti...
dönünce 10 ekim çıkmaya başladığımızın 3. ve nikahımızın kıyılmasının 1. yılını kutlıycaz:sm_cool:
Benmde özel bir şeyler düşünmem lazımmm:lepi:

günaydın kızlar
herkese hayırlı kandiller
yapabildiğim kadarıyla gecmise bir goz atayım
sinaaaaay nerdesin bana su düdüklü olayını anlatırmısın

anaa
burcu sorcam kaç zamandır
şimdi bak denk düştü

önce rüşvetten bi daaa kutlim doomgününü
hepi börtdey kuşum

bi de sen niye öyle erken nikahlandın
nikahlandın da ananın evinde mi kaldın
asker diye mi seninki öyle ekşın yaptınız mecbur

merak edeyrum

esma komsu tskler cnm

wınebır ben senı burda guvenlıkcı ılan etmıştım
bıde 7 ay var demışsın sana soru sordum gormedın mı:mymeka: olm
tarıh kesın bellı mı
ceyıs aldın mı neler aldın
sen buyuk esya alcak mısn ne alcaksın
ben 4,leventı cok sevıyorum hoşş bır yer ama kıralar pahalıdır eğer kıra ıse evınız

eda selam yavrii

sende demi yok çeyiz

düğüne az kalanlardansınn

bişeyler alıosundır mutlaka

eklesene bakalımm yaa

ay dünden bugüne okucam diye uğraşıyorum , gece kuşları maşallah yani , bende eve gidebilsem gece bakıcam neler yapıyosunuz diye ama sürekli orda burda olmaktan , kaçırıyorum burayı

sabahları okuyabiliyorum ancak ,,

uğur böcüğü çeyizlerin pek güzelmiş, güle güle kullan ....artık terfi etme zamanın gelmiş bence :)))

burcu doğum günün kutlu olsun ve evliliğindede mutlu nice nice 2 değil 22222222 aylar geçirmen dileğiyle ......

winebir, bende daha yeniyim amma sende hoşgeldin ,

günaydin kizlar iste olanlara iyi calismalar.. ben bugün evdeyim yan gelip yatiyorum, yarin iste olacagim ama..

bugün mübarek gün Kadir gecesinde insallah günahlariniz af dualariniz kabul olur kizlar..
sizinle bir sey paylasmak istiyorum, esim suan dil kursunda 1 de cikiyor ve ordan ciktiktan sonra türk marketine calismaya gidecek.. bugün basliyor allahin izniyle. Bundan dolayi sevincliyim.

Burcu dogum günün müs bugün kutlu olsun nice nice yillara

paşi ya yok maalesef
çünkü para yok

böcüüm çayız mı koydun hemen gidip bahim bahim

fmk ya senin iş ne tam olarak
hep vardiyalı gibisin
bi çalışıyosun bi yatıosun özeniyorum bahhhlaelaelaelaelae

bunlar nasil ilerde bunu dekorasion amacli evime almak istiyorum.. koltuk takimim siyah olacak perde ve halilarim kavhe-Krem uyumlu olacagini düsünüyorum..

[/URL][/IMG]

aaaa cok sevindim canım, uzun zamandır gormuyordum seni hayırlı olsun

seni meraklı senii :roflol:,
Canım o zaman ki plana göre biz lojmana girecektik serhatın lojman puanı yükselsin diye 9 ay öncesinden nikahlandık. a.s Sadece bu değil tabi. devlet aile yardımı dye benle evlendiği için kocişime 150 tl veriyor ayda. ee 9 aydan hesapla epey yapıyor:roflol: sonra cuma birde balayı için kıbrısa başvuracaktı onun için erken nikahlandık... lakin gel görki lojmana girmedik dışardan ev tuttuk... a.s kapitoo :1hug:

eda bı gerı sayfada nan

nane tskler cnm terfı edebılırım ınş ama zor gıbım ula bu benım ceyıs lıstem hıc azalmıyı

fmk ohh bızım yerımızede yatt
ve bence cok şık:lepi:

canım biz 24 nisanın uygun bir tarih olacağını düşündük...herkes hemfikir bu konuda yani:)) 23 nisan cuma günü ve resmi tatil, dolayısıyla 3 gün tatil olacak yani...bizim herşey o kadar karışık ki, anlatamam:) ben konyadayım, nişanlım istanbulda, ailem antalyada, kayınvalidemler de ankarada yaşıyor:)) yani herkes şehirdışından gelecek düğüne:)) düğünü antayada açık havada mümkünse deniz kenarında bir yerde olsun istiyoruz..bu bayram tatili için ailemin yanına gideceğim ve mekan arayaağım ben bulunca da nişanlım gelecek ve mekan işini netleştireceğiz en azından..
valla ben yeni boschdan bulaşık makinesi aldım..inox, 5 programlı olandan...buzdolabını da arçelikten yine inoxs aldım:))
tefalin düdüklü tenceresini ve tencere takımı aldım....
jumbodan da çatal bıçak takımı...foto yüklemeyei bilmiyorum henüz, öğrenince yüklerim:))
annem de bir sürü cici yaptı bana:))
evet 4.levent çok pahalı bu yüzden kavacık düşünüyoruz ama , arada bir köprü varmış:))
burcu bu arada senin aldığın sunset pijamalara bayıldım ama nette bulamadım( tam olarak nerden aldığını sorsam:)

saol eda asıl oha saa

bıze gel verım anam ayıp ettın bı kez taktım ıkı yıldır yerınde durıyy 3 tl falan almıştım sanırım senden kıymatlı mı
bayramda bana gelsene yalnızm
sana denız şeysı olan donlarımdan verım
bıde sen onları ekledımde yoktun goremeedın ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…