burcu ya asker koca hem iyi hem kötü di mi ya
aman lojman da olmayıversin
sonuçta evlilk yıldönümünüz 10 ekim mi 10 ekim
burcuşşşşşş nice senelere ağzından bal damlayan kızçeee kocişinin süprizi süper kelimeler kifayetsiz kalır nice mutlu senelere erişin birlikte sevdiklerinlealkisalkisalkis
burcucum ne güzel süprizler hazırlamış eşin bizde enaz senin kadar mutlu olduk herşey gönlünce olsun
burcummm harika yaaaa
Maşallah size Allah nazarlardan kem gözlerden saklasınn
ohh ohh hayırlı olsun canım valla sölemesi benden pazar günleri bir pazarı oluyor.ben sürekli oradayım.çok cücel...opuyorumnanaktan
gördüm canımda müsait değildim yazamadım...
sevindim valla konuşursan selam söle benden.çok sevindim iyi geçtiğine...
hee anladımvardiyeli calismiyorum.. kriz nedeniyle daha az calisiyorum.. almanyada buna "kiza calisma" deniliyor bu ay 4 gün calismiyorum dün bugün evdeyim bide haftaya pazartesi sali calismiyorum.. suan nerdeyse bütün endüstri sirketleri böyle.. isler acildi ama cok sükür sene sonuna kadar ama bu kisa calisma devam edecek. Tabiki maaslara yansiyor sirketler kriz dönemlerinde böyle bir sistem uyguluyorlar böylelikle isci cikarmayi önlüyorlar.
Ben haftada bes gün calisiyorum sabah 6.30/7.00 - 14.30/15.00 arasi endüstire sirketlerin isletmesi ve iktisati okudum ögrenim gördügüm sirkete calismaya devam ediyorum. siparis alinan mallarin nakliyati icin gerekli olan belgeleri hazirliyorum gümrük silemleri hazirliyorum filan felan iste..
ay süper burciş ya maşallaaahhhhEvettttttttt arkidişlerimmmmmmmmzemuszemus
Bu seneki doğum günü süprizim gece saat 12 de başladı....
Şöyle kiii tam dişlerimizi fırçaladık pijamaları giyicez aşkımın telefonu çaldı. Hayırdır dedim. Aşkım gayet ciddi bir ifadeyle ki kendissi çok çok iyi rol yapar :roflol: hadi yaa nasıl oldu falan diyip hızlıca giyinmeye başladı. ödüm koptu. Hatırlarsınız serhat nöbetteyken ışıklar kesilince 3 dakikada eski ev arkadaşı gelmişti. size anlatmıştım burda. Adı mehmet. ayrıca düğün arabası şöförümüzdür kendisi. a.s manevi kardeşim :1rolleyes: işte ayağı kırılmışşş akannehir benimki acil hemen fırladı çıktı. nasıl korktum yüzümü yoldum stresten hep :roflol: birde arıyor şimdi taksideyiz gidiyoruz falan diye. neyse saat 00:00 da kilide anahtar sokuldu ellerinde maytap bir pasta ve bir çiçekle içeri daldılar opuyorumnanaktan ben şok. hemen kızdım mehmete senin yüzünden yüzümü yoldum meraktan diye :roflol: şimdi fotolar geliyor kızlar....
:asigim: aşığım ben bu adama yaaa opuyorumnanaktan
buda mehmetin pastasııı
İşte böyle kızlar. Fakat aşkım günün süprzlerle dolu olduğunu söyled bende beklemedeyim... :1rolleyes:
sabahda uykusu çok kıymetlidir normalde kalkıp kahvaltı hazırladı... opuyorumnanaktan
benimde uykum çok hafiftir duydum ama duymamazlıktan geldim kaydirigubbakcemile3
Demin aradı işte gene. Diğer bir süpriz ben cumartesi yola çıkıcaz biliyordum erşembeden gidiyormuşuz bileti öyle almış onu söyledi....
bakalım daha neler bekliyor beniii opuyorumnanaktan
param yok parameda bıze gel benım semtımde goturem ucuz yerlere
pukeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttburcummm harika yaaaa
Maşallah size Allah nazarlardan kem gözlerden saklasınn
ben diim benim ayı bunların hiçbirini yapmazburcişşşş
herşey süper canımmmm
ne mutlu oluorum evlenenleri görüncee
allahım banada nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?