Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Evettt resim yüklemeleri bitti şimdi yazıcam uzun uzun merak etmeyin beni....:roflol:

Doğum günümü kutlayan çeyiz daşlarımm gönül daşlarımm KKdaşlarımmmmmmmopuyorumnanaktan hepinizi seviyorum... 24 yaşında da seviyordum 25 de de sevicemmmmŞeniz

wınebır düğün annenlerın orda olcak sanırım ve tarıh gercekten güzel bızmde o aralar olck ınş ama benımkının yıllık ıznı temmuzda düğüüden ıkı gun sonra işe gtmese:roflol: barı

aldıklarını gule gule kullan
yaşın kaç ne zmn nışanlandın nerelısın enıste nerelı::1ninca:

eda bı gerı sayfada nan

nane tskler cnm terfı edebılırım ınş ama zor gıbım ula bu benım ceyıs lıstem hıc azalmıyı

fmk ohh bızım yerımızede yatt
ve bence cok şık:lepi:

valla bende bir senedir durmadan alıyorum hala şu listeyi eksiltemedim gitti ,,,, korkarım evlendikten sonrada bu liste elimde kalcak .....:1shok:

bunlar nasil ilerde bunu dekorasion amacli evime almak istiyorum.. koltuk takimim siyah olacak perde ve halilarim kavhe-Krem uyumlu olacagini düsünüyorum..

[/URL][/IMG]

bunlar cok guzel
ama bens ıyah kahve bı arada sevmem pek

Evettttttttt arkidişlerimmmmmmmmzemuszemus

Bu seneki doğum günü süprizim gece saat 12 de başladı....
Şöyle kiii tam dişlerimizi fırçaladık pijamaları giyicez aşkımın telefonu çaldı. Hayırdır dedim. Aşkım gayet ciddi bir ifadeyle ki kendissi çok çok iyi rol yapar :roflol: hadi yaa nasıl oldu falan diyip hızlıca giyinmeye başladı. ödüm koptu. Hatırlarsınız serhat nöbetteyken ışıklar kesilince 3 dakikada eski ev arkadaşı gelmişti. size anlatmıştım burda. Adı mehmet. ayrıca düğün arabası şöförümüzdür kendisi. a.s manevi kardeşim :1rolleyes: işte ayağı kırılmışşş akannehir benimki acil hemen fırladı çıktı. nasıl korktum yüzümü yoldum stresten hep :roflol: birde arıyor şimdi taksideyiz gidiyoruz falan diye. neyse saat 00:00 da kilide anahtar sokuldu ellerinde maytap bir pasta ve bir çiçekle içeri daldılar opuyorumnanaktan ben şok. hemen kızdım mehmete senin yüzünden yüzümü yoldum meraktan diye :roflol: şimdi fotolar geliyor kızlar....

Kocişkomun çiçeği ve notu...
:asigim: aşığım ben bu adama yaaa opuyorumnanaktan

buda mehmetin pastasııı

İşte böyle kızlar. Fakat aşkım günün süprzlerle dolu olduğunu söyled bende beklemedeyim... :1rolleyes:
sabahda uykusu çok kıymetlidir normalde kalkıp kahvaltı hazırladı... opuyorumnanaktan
benimde uykum çok hafiftir duydum ama duymamazlıktan geldim kaydirigubbakcemile3
Demin aradı işte gene. Diğer bir süpriz ben cumartesi yola çıkıcaz biliyordum erşembeden gidiyormuşuz bileti öyle almış onu söyledi....
bakalım daha neler bekliyor beniii opuyorumnanaktan

evet canım annemlerin orda olacak...
4 temmuzda niişanlandık..ben 28 yaşındayım..nişandım aslen tarsusulu ama ailesi ankarada yaşıyor...
bir de senin aldığın şu yemek takımı, kelebekli olan muhteşem..nerden ve kaça aldın?

vardiyeli calismiyorum.. kriz nedeniyle daha az calisiyorum.. almanyada buna "kiza calisma" deniliyor bu ay 4 gün calismiyorum dün bugün evdeyim bide haftaya pazartesi sali calismiyorum.. suan nerdeyse bütün endüstri sirketleri böyle.. isler acildi ama cok sükür sene sonuna kadar ama bu kisa calisma devam edecek. Tabiki maaslara yansiyor sirketler kriz dönemlerinde böyle bir sistem uyguluyorlar böylelikle isci cikarmayi önlüyorlar.
Ben haftada bes gün calisiyorum sabah 6.30/7.00 - 14.30/15.00 arasi endüstire sirketlerin isletmesi ve iktisati okudum ögrenim gördügüm sirkete calismaya devam ediyorum. siparis alinan mallarin nakliyati icin gerekli olan belgeleri hazirliyorum gümrük silemleri hazirliyorum filan felan iste..

benım aldığım kelebklı yemek takımı mı
nerde gordunkı yeşıl mı rengı acep
bı aklıma gelıyo shafer ın ama ben onu almadımkı hatta hıc tavsıye etmem

burcu :asigim:
çiçeğinde pastanda çok şeker...
hadi bakalım bu akşam daha neler olcak opuyorumnanaktan
yatcan kalkcan yatcan kalcan gitcen anneciğine :1rolleyes: çok kıskandım yine benden önce görceksin .

burcu :asigim:
çiçeğinde pastanda çok şeker...
hadi bakalım bu akşam daha neler olcak opuyorumnanaktan
yatcan kalkcan yatcan kalcan gitcen anneciğine :1rolleyes: çok kıskandım yine benden önce görceksin .

kısskanma balbademimmmmm :1hug:
evett yatcam kalkcam yatcam kalkcam ditcemmmmm :sm_cool:
gelişmelerden habherdar ederim sizi kaydirigubbakcemile3
:asigim:burcu süper hep mutlu olun

ayyy opuyorumnanaktan sizde hep mutlu olun canım opuyorumnanaktan

baa niye oha la

3 tl mi
allam ya nerdennasıl bulion anlamıyorum ki

slm cnm napıyon kız
gelnlk ne oldu
yeni arkadıslarmı geldı buralara ya
ana sen görmedin mi
du heman koim fotoları
toptan

görmeyen kalmasın :roflol:

burcu ya asker koca hem iyi hem kötü di mi ya
aman lojman da olmayıversin
sonuçta evlilk yıldönümünüz 10 ekim mi 10 ekim

burcuşşşşşş nice senelere ağzından bal damlayan kızçeee kocişinin süprizi süper kelimeler kifayetsiz kalır nice mutlu senelere erişin birlikte sevdiklerinlealkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…