Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böcüüm

alma mazlumun aını çıkar aheste aheste lafına o kadar inanırım ki...

allah sana kolaylık versin inşallah

ıns cnm ınssssss
kötü haber

işi bırakıyorumm en cok sızlerı özluycem dıye uzuluyorum ınanın 30 eylül son
hemen iş bak biz arıyoz ama tam muahsebecı
kuzummm gormedım vallahıııı yaaa bı kere daha yazzzz hadıııı opuyorumnanaktan
kız eda nihalin gecmıse bakma huyu yok ben ıkınısı gordum3yü gormedım kaydirigubbakcemile2
[

minik işe mi girdi aekdaşlar ?

edaaaaaa cnm suan begenıyorum zaten ben evlenene kadar o gelınlıgın modasıııı gecerr :roflol:

böcüğüm
işi bırakıyor olmana üzüldüm ama hayırlısı olsun diyorum. sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap bence canım.istemeyerek işe gitmek bir işkencedir çünkü

Pıtırım hamile değilimki doğurayım.Çok yogunum bayram öncesi birde bayramda 10 gunlugune almanyaya gidicez kocacımla.:)

geliyim ama hediye verirsen kaydirigubbakcemile2

burcuuuu süprizin çok güzelll eşin ne güzel düşünmüş yaa maşallah Allah nazardan saklasın nerde bzimkinde bu romantiklik :mymeka::mymeka:
doğumgününü tekrar kutluyorum canım Allah hayırlı güzel bir ömür versin eşinle beraber inşallah..
gözlüğünde çok yakışmış bu arada ben akşama kadar senin süpriler bitmez diyorum ama akannehir

sağol canım Şeniz

vakıf gurebada başlıyorum yarından itibaren :1rolleyes:

hadi hayırlı olsun hastanede güzel hee minik

işte kızlar benim stecerlarımmmmm

ya bende çok seviyrum bunları evinede çok yakışmış
kötü haber

işi bırakıyorumm en cok sızlerı özluycem dıye uzuluyorum ınanın 30 eylül son
canım ya iyi dayandın hayırlısı olsun hakkında inşallah istediğin gibi biyerde hemen iş bulursun Allah hayırlı kapılar açsın artık bitmeliydi bencede :kedi:

BUNEBU
Ben senin nişan resimlerinden hiç görmedim lütfen benim için eklermisin mafoldumben

kimdi hatırlayamadım ama biri bu topikte bana sürekli ben diyorum bak senin kısmetin çıkcak ,kesin bi yerden haber gelcek sana falan diyordu...ay unuttum ya

bir arkadaşların oğlunun sünnet kınasına gitmiştik.2 ay falan oluyor.kesin demişimdir burda.
orda kızalr falan vardı işte.
bir abla haber yolllamış.kardeşine istiyormuş beni.işte saymış tüm özelliklerini falan.
bir tek nereli olduklarını öğrenemedim.
deli gönül diyor görüş belki aradığın kişidir,bir taraftanda çok iğrenç geliyor durum.
insan hep bir yerde görüp birden olsun istiyor.
böle aracıyla çok zor ya...
hep hayatı sapına kadar mantıkla yaşadım.
bir kerede boşversem acaba hayat bana güler mi?

bnm dedıgım geınlık g...g.... dıe bı sıtede satılıo hemen al fıyatına bakıcam sımcıkk 1.250 mıss

Son düzenleme:
Pıtırım hamile değilimki doğurayım.Çok yogunum bayram öncesi birde bayramda 10 gunlugune almanyaya gidicez kocacımla.:)

böceğim işi mi bırakıyon ya okuyamıyorum ki hiç bi şey

ne guzel neresınee

ben dıyom ama baska dıyom bılıyon

valla lahanam o işleri bende hiç sevmem :))

ama bak aşkımın abiside bu şekilde oldu yani görücü gibi, ekimde düğünleri var ve çok mutlular çokta yakışıyolar..

gönlünü dinle derim ben, mantığınla değil kalbinle hareket et, eğer ablasının saydıkları sana uygunsa bi düşün genede

lahanaa 23 bıtıcek

mınıgımmm evet sana guvenıom o konuda bılıosunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…