kimdi hatırlayamadım ama biri bu topikte bana sürekli ben diyorum bak senin kısmetin çıkcak ,kesin bi yerden haber gelcek sana falan diyordu...ay unuttum ya
bir arkadaşların oğlunun sünnet kınasına gitmiştik.2 ay falan oluyor.kesin demişimdir burda.
orda kızalr falan vardı işte.
bir abla haber yolllamış.kardeşine istiyormuş beni.işte saymış tüm özelliklerini falan.
bir tek nereli olduklarını öğrenemedim.
deli gönül diyor görüş belki aradığın kişidir,bir taraftanda çok iğrenç geliyor durum.
insan hep bir yerde görüp birden olsun istiyor.
böle aracıyla çok zor ya...
hep hayatı sapına kadar mantıkla yaşadım.
bir kerede boşversem acaba hayat bana güler mi?
teşekkür ederim papimm :kedi:burcuu güle güle kullan gözlüğünüü çok yakışmış hakkat :smiley-cool: :enbuyukkk:
teşekkür ederim beğenmene seviindimm :kedi:burcucum gözlüklerini güle güle kullan. benimkide buna benziyor dolce gabbana benimki. bu sene iri gözlükler moda
evet bende her an tetikteyim yeni bir şey daha çıkar diye. o yüzden şimdi duş alıp giyinip süslenicem dışar çıkabiliriz çünkümm kaydirigubbakcemile3geliyim ama hediye verirsen kaydirigubbakcemile2
burcuuuu süprizin çok güzelll eşin ne güzel düşünmüş yaa maşallah Allah nazardan saklasın nerde bzimkinde bu romantiklik :mymeka::mymeka:
doğumgününü tekrar kutluyorum canım Allah hayırlı güzel bir ömür versin eşinle beraber inşallah..
gözlüğünde çok yakışmış bu arada ben akşama kadar senin süpriler bitmez diyorum ama akannehir
hadi hayırlı olsun hastanede güzel hee minik
ya bende çok seviyrum bunları evinede çok yakışmış
canım ya iyi dayandın hayırlısı olsun hakkında inşallah istediğin gibi biyerde hemen iş bulursun Allah hayırlı kapılar açsın artık bitmeliydi bencede :kedi:
BUNEBU
Ben senin nişan resimlerinden hiç görmedim lütfen benim için eklermisin mafoldumben
nihal biz evlenene kadar bu gacılar çoluğa çocuğa karışır zaen bi tanesi yolda kaydirigubbakcemile3
kimdi hatırlayamadım ama biri bu topikte bana sürekli ben diyorum bak senin kısmetin çıkcak ,kesin bi yerden haber gelcek sana falan diyordu...ay unuttum ya
bir arkadaşların oğlunun sünnet kınasına gitmiştik.2 ay falan oluyor.kesin demişimdir burda.
orda kızalr falan vardı işte.
bir abla haber yolllamış.kardeşine istiyormuş beni.işte saymış tüm özelliklerini falan.
bir tek nereli olduklarını öğrenemedim.
deli gönül diyor görüş belki aradığın kişidir,bir taraftanda çok iğrenç geliyor durum.
insan hep bir yerde görüp birden olsun istiyor.
böle aracıyla çok zor ya...
hep hayatı sapına kadar mantıkla yaşadım.
bir kerede boşversem acaba hayat bana güler mi?
nihal biz evlenene kadar bu gacılar çoluğa çocuğa karışır zaen bi tanesi yolda kaydirigubbakcemile3
hee aşkım sen ve sızler
sızlerı ınan cok özluycem yaa
bakın bugun 7de paydos 6:bucukta kaçarım
tınlamıyom artık
mınık hayırlı olsun cnmcım ya yenı okudum ınş işinde olcakk
burcu stıker süpermışş:lepi:
erva sen bıze gel dıom hedıye ederımm tatlummm zaten şuan gözumde bıseyın değerı yokk
kaldı 960 tl borcoda denk gelır bı sekılde
tüm kkyı aklıam gelenler böcüğe iş evlencekler kızlara yarıdm madıdyatı assınlar
evlıler eslerıyle guzel anlassın sorunları cozulsün bekarlar evlensın tabi bunlar hayırlısysaolsn
baskasına edılen dua daha makbulmuş bnm ıcın sadecee kocomla omru hayatımı manevıyatımı cok guclu gecırmemı vah deyip pişman olmayacagımız bir hayat dınımın gereklılıkleını yasayabıl cegımız bir hayat ıstersenız sevırım böle siparişte olmaz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?