Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

nişanlımla bende aracı vasıtası ile tanıstım ve onu tanıdığım için çok mutluyum iyiki tanımışım.. ya aracı dewrken bizi birbirimize uygun görüp görüştürmek isteyen birilerinden söz ediyorum o kişilerin işi orda bitiyo gerisi yine senin mantığına kalıyo .. ya bunda mantıksız bişey ben göremedim sonuçta bi vesile giriyor araya ve öneriyor gerisi size kalıyor görüşüyosunuz kafa yapınıza uygunmu değilmi falan filan görüştüğün zaman kararını zaten kendin veriyosun yine mantığınla hareket ediyosun tek fark sizi tanıstıran sizi birbirinize öneren birileri var arada
kısmet bu hiç bilemezsinki nerden geleceğini lahanacığım
çoğu insanki bu şekilde görüşüp ciddi kararlar alıyorlar.. ben bu durumun iğrenç gelecek bi tarafınıda gr,öremedim kaydirigubbakcemile3..
yai biryerde görüp birden yıldırım aşkı olma durumuda olabilir ama şöyle düşün
seni kardeşine düşünen insan demekki kardeşiyle yakın görmüş bi analiz etmiş seni süzgecinden geçirmiş kardeşine ailesine yakıştırmış taşıyabileceğinii düşünmüş ve bunu sana söylemiş..
bazen büyükler bu konuda gerçekten çok haklı çıkıyorlar..

Son düzenleme:
burcuu güle güle kullan gözlüğünüü çok yakışmış hakkat :smiley-cool: :enbuyukkk:
teşekkür ederim papimm :kedi:
burcucum gözlüklerini güle güle kullan. benimkide buna benziyor dolce gabbana benimki. bu sene iri gözlükler moda
teşekkür ederim beğenmene seviindimm :kedi:
evet bende her an tetikteyim yeni bir şey daha çıkar diye. o yüzden şimdi duş alıp giyinip süslenicem dışar çıkabiliriz çünkümm kaydirigubbakcemile3

nihal biz evlenene kadar bu gacılar çoluğa çocuğa karışır zaen bi tanesi yolda kaydirigubbakcemile3

bende hep mantikla yasayandim... en son tak etti canima.. ne olacaksa olsun dedim.. bazen deli olmak gerekmis.. bazen biraz daha cezaretli olmak gerekmis biraz deli dolu olmak gerekmis.. kendini kaliplara sokma. görüs derim konusun tanisin.. sen bir sey kaybetmesin tecrübe kazanirsin görüsmek demek ila bu is oldu demek anlamina gelmiyor görüs ama herkeze duyurma. lahanacim hadi hayirlisi... yerimseniben

amannn acelem ne

bugünde hastanede herkes beni öğrenci sandı
okulu bitirelide 2 yıl olduğunu değimde dilekçemi onaylayan müdür yaşımı sordu direk
maşallah diyip masaya vurdu çok güldüm kaydirigubbakcemile3

ben bugun anneme gıtcem ALLAH kabul edersennamaz kılcaz kuran kursunda
sonra kociş alır benı

ıyı aksamlar hayırlı kandıler
bugeceyı en karlı sekılde kapatırız umarımmmm

hee aşkım sen ve sızler

sızlerı ınan cok özluycem yaa
bakın bugun 7de paydos 6:bucukta kaçarım
tınlamıyom artık

mınık hayırlı olsun cnmcım ya yenı okudum ınş işinde olcakk

burcu stıker süpermışş:lepi:

erva sen bıze gel dıom hedıye ederımm tatlummm zaten şuan gözumde bıseyın değerı yokk
kaldı 960 tl borc oda denk gelır bı sekılde

tüm kkyı aklıam gelenler böcüğe iş evlencekler kızlara yarıdm madıdyatı assınlar
evlıler eslerıyle guzel anlassın sorunları cozulsün bekarlar evlensın tabi bunlar hayırlısysaolsn
baskasına edılen dua daha makbulmuş bnm ıcın sadecee kocomla omru hayatımı manevıyatımı cok guclu gecırmemı vah deyip pişman olmayacagımız bir hayat dınımın gereklılıkleını yasayabıl cegımız bir hayat ıstersenız sevırım böle siparişte olmaz ama

hee aşkım sen ve sızler

sızlerı ınan cok özluycem yaa
bakın bugun 7de paydos 6:bucukta kaçarım
tınlamıyom artık

n tınlıyon be zaten çıkcam demişsin çık işte 6 bucukta varya çok arıcaklar seni eminim :umursamaz:..
Allah iyilerle karşılaştırsın canımbenim .

kızlarr hayırlı kandıllerr ben cıkıyorumm bol bol dua edın benıde unutmayınn hepınız ıcın bende edıcemmm canlarımm gorusmek uzereee opuyorummm hepınızı

evet başkasına edilen duanın önünde engel yok o yüzden birbirimize çok dua edelim bugece..
lütfen benide unutmayın :sinifsinif:
Esma Allah senide eşinle çok mutlu etsn hayatınız çokgüzel devametsin ..
Allah bütün sıkıntıda bulunan insanlara yardımetsin
bende inşallah tez zamanda muradıma ererim zemuszemus:jeyyar:
evleneceklerde borçlarını hayırlısıyla ödesinler inşallah :sinifsinif::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…