songa masa örtünü nasıl aldın kuzum masan falan varmı hazırmı
ben cesaret edemiom mobilya alındıktan sonra alıcam diorumm
yok güzelim daha mobilyaları almadık. biz evde kare masa kullanıyoruz. açınca masa dikdirtgen oluyor. bizde öyle almayı planladığımız için kendi masamıza göre ölçerek diktirdim. ebatlarını falan ben ayarladım. ve tam istediğim gibi oldu. masaya serdim ve süper. biliyorsun hazırlarda istediğim kumaştan bulamamıştım. düz simli gümüş kumaş istiyodum.çeyiz gereçleri, bebek gereçleri yapan bir mağazaya yaptırdım. biraz tuzlu oldu ama napalım yaaaa
nan kadir gecesı az kalsın askım demese unutuyordum
annemlerı ve babamları aramam lazım
sız aradınız mı
hımm anladım songam
nereye nekadara yaptırdın ve kumaşın cinsi ne pekii??
onun fotosu da yokmuu
sabah aradım herkesi bende böcük ara canım sende ama yemek saati tamda
olsun yaa ara bence yabancın değillermiş
canım resmini çektim ama hiç belli olmuyor.genede eklerim. kumaşı dışardan geliyor. o nedenle heryerde yok. bernardo da gördüm.bir de arsena diye bir markanın deri runnerli,pullu masa örtüsü seti var. bir de onda var benim masa örtüsünden. ama ben onlardan almadım.çünkü o takım satılıyor. runner, 4 amerikan servis, paçata halkaları, masa örtüsü ve 12 peçete olarak. bendeki peçete halkalarının aynısından mesela verdiği. o nedenle almadım. seti de bozmuyorlar. illa tam takım alcan diyolar.bende böyle ayrı diktirdim ama ucuz mu oldu dersen ucuz olmadı
hayırlı ıftarlar kızlar
benımkı maça gıdıyomuş benıde gotrcektı ama bgun olmaz dedım
cok öptum
nan kadir gecesı az kalsın askım demese unutuyordum
annemlerı ve babamları aramam lazım
sız aradınız mı
aa bernardo da olanları biliorum dört tarafı derili falan peçetelikleri ve bardak altlıkları bile deriden dionların
hatırladım şimdii
ucuz olmaz yaa marangoza terziye verdiğin şeyler pahalıya çıkıo
bakırköydemi yaptırdın peki??
napıon hastanede dicektim soradan öğrendimamannn acelem ne
bugünde hastanede herkes beni öğrenci sandı
okulu bitirelide 2 yıl olduğunu değimde dilekçemi onaylayan müdür yaşımı sordu direk
maşallah diyip masaya vurdu çok güldüm kaydirigubbakcemile3
tımam şekerPıtırım hamile değilimki doğurayım.Çok yogunum bayram öncesi birde bayramda 10 gunlugune almanyaya gidicez kocacımla.:)
canım umarım senin için hayırlısı olurkimdi hatırlayamadım ama biri bu topikte bana sürekli ben diyorum bak senin kısmetin çıkcak ,kesin bi yerden haber gelcek sana falan diyordu...ay unuttum ya
bir arkadaşların oğlunun sünnet kınasına gitmiştik.2 ay falan oluyor.kesin demişimdir burda.
orda kızalr falan vardı işte.
bir abla haber yolllamış.kardeşine istiyormuş beni.işte saymış tüm özelliklerini falan.
bir tek nereli olduklarını öğrenemedim.
deli gönül diyor görüş belki aradığın kişidir,bir taraftanda çok iğrenç geliyor durum.
insan hep bir yerde görüp birden olsun istiyor.
böle aracıyla çok zor ya...
hep hayatı sapına kadar mantıkla yaşadım.
bir kerede boşversem acaba hayat bana güler mi?
senden sora ben gelebilirimkötü haber
işi bırakıyorumm en cok sızlerı özluycem dıye uzuluyorum ınanın 30 eylül son
süperler canım
işte kızlar benim stecerlarımmmmm
hayırlı olsun canımmerhaba kızlarrr
bugün bütün gün hastanedeydim artık resmi olarak staja başlıyorum orda
mikrobiyolojide staj yapıcam 1 ay gündüzleri aranızda olamıcam artık :sinifsinif:
ama bi yerden başlamam gerekiyordu çok mutluyum çok iyi referans olcak benim için
yuh nan 600 lük gözlüğümü almışİşte kızlar gözlükümmmmm:kedi: :smiley-cool:
Yalnız kulptaki markaya dikkat... S. B diye başlıyor :asigim: bu marka bizim için yaratılmış :roflol::roflol::roflol:
Ayyy havam batsın :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Evetttttttttttttt Evetttttttttttttttt Evwetttttttttttttttttttttttttt :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Bldiniz 100 puannnnnnn :dance:
O benimmmm artıkkk sahibi benimm...
bile bile gündüz vermek istemişki eve takarak döneyim diye :kedi:
ben böyle oldum takınca sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?